- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.839
Bizim çekildi ama ilk başlarda değil bana klomen vermişti çatlatma iğnesi olmuştum kimyasal gebelik geçirdim sonra eşime de bakıldı morfoloji 1 çıkmıştı sonra iki oldu ama bu sefer de tek taraflı hafif varikosel var dediler ben de pko varO kadar doktora gittik sadece ilk gittiğimiz doktor vitamin ilacı verdi doppler çekmeden o da bayağı berbat etmişti değerleri sonra aktara Bi karışım yaptırmıştık onu kullandı bende klomen ovitrelle vurulmuştum o ay olmuştu şimdi de bu 5. İğnem olacak tık yok daha İnş bizim de yüzümüzün güleceği günler gelecek
Yumurtlama günün geçmediyse başlayabilirsin zaten yumurtlamadan sonra bırakacaksınAdetli iken başlaniyor dedigin icin öyle dedim neyse alırken sorarim artik
Amin canım bende de pko var her ay yumurta gelişiyor çatlıyor ama bebek olmuyor eşime de en son ramazanlıkta test verdik sonuçları normal değerlerden de üstündü geçen sene erken doğumla sonuçlanan yarım Bi hikayem var ondan sonra hiç korunmadık ama hala ortada bişey yokBizim çekildi ama ilk başlarda değil bana klomen vermişti çatlatma iğnesi olmuştum kimyasal gebelik geçirdim sonra eşime de bakıldı morfoloji 1 çıkmıştı sonra iki oldu ama bu sefer de tek taraflı hafif varikosel var dediler ben de pko vareşime 4 tane ilaç verdi doktor,iltihabı da varmış onun içinde verdi . İnşallah Rabbim herkesin yüzünü güldürsün,kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Sağol canim bilgilendirdiğin için aslinda daha önceden alsaydim benim adet araliği çok uzun oluyor onun icinde etkiliymiş pkoda belirtiler ne oluyor?Yumurtlama günün geçmediyse başlayabilirsin zaten yumurtlamadan sonra bırakacaksın
Adet gecikmesi en büyük belirti canım zaten hormon testinde lh ve fsh aralığına bakıyorlar yüksekse pcos diyorlar yumurtalıkta küçük kistler oluyor ama hamileliğe engel değil aslında geç yumurtlama oluyorSağol canim bilgilendirdiğin için aslinda daha önceden alsaydim benim adet araliği çok uzun oluyor onun icinde etkiliymiş pkoda belirtiler ne oluyor?
hormonlar normal kistte yok ama adetim duzensiz 30 35 40 idi aralik bu ay 26 oldu erken geldi insallah düzene girerAdet gecikmesi en büyük belirti canım zaten hormon testinde lh ve fsh aralığına bakıyorlar yüksekse pcos diyorlar yumurtalıkta küçük kistler oluyor ama hamileliğe engel değil aslında geç yumurtlama oluyor
Ahhh canım benim Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah . Bir daha yaşatmasın ,sağlıkla kucakla evladınıAmin canım bende de pko var her ay yumurta gelişiyor çatlıyor ama bebek olmuyor eşime de en son ramazanlıkta test verdik sonuçları normal değerlerden de üstündü geçen sene erken doğumla sonuçlanan yarım Bi hikayem var ondan sonra hiç korunmadık ama hala ortada bişey yok
İğne vurulunca mecbur düzgün oluyor ama adet gecikmesi Bi sıkıntı iştehormonlar normal kistte yok ama adetim duzensiz 30 35 40 idi aralik bu ay 26 oldu erken geldi insallah düzene girer
İnş canım cümlemize nasip etsinAhhh canım benim Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah . Bir daha yaşatmasın ,sağlıkla kucakla evladınıBiz bu hafta test verdik en son ocak ayında vermiştik o zamanda aynısını dediler ama ilaç vermemislerdi bu sefer başka bir doktora gittik o yazdı ilaçları bir ay sonra tekrar gidecek kan vermeye .
Aynen sorun var normal seyrinde degil tamm her ay göruyorum ama yumurta geç olgunlaşiyorİğne vurulunca mecbur düzgün oluyor ama adet gecikmesi Bi sıkıntı işte
Kan ,spermigrom ve ultrason istedi canım kan da hormon düşüklüğü var ilaç verdi , iltihabı varmış onun içinde verdi inşallah faydalı olurİnş canım cümlemize nasip etsinKan mı kanı niye veriyor canım sperm testi vermiyor mu
Tuttu mu peki ben geçen ay biri 21 diğeri 22 iken vuruldum gene tutmadı tekrar başladım klomeneBenim 18 mm di vurulduğumda
Aynen benim de çok geç oluyordu hapı kullandığımdan beri 26 da oluyordum bu ay geç vuruldum 30 da oldumAynen sorun var normal seyrinde degil tamm her ay göruyorum ama yumurta geç olgunlaşiyor
İnş canım biz 3 doktora gittik biri kan istemedi yaKan ,spermigrom ve ultrason istedi canım kan da hormon düşüklüğü var ilaç verdi , iltihabı varmış onun içinde verdi inşallah faydalı olur
Biz derdimizi anlatınca doktor hormonal olabilir diye kan istedi hatta bir ay sonra tekrar bakalım dedi öncesinde doktor bakmıştı iki devlet bir özele gittik biz de özel de stresten dediler devlette varikosel bilemedikİnş canım biz 3 doktora gittik biri kan istemedi ya
Aslinda bu tedaviler negatif sonuclaninca üzuluyoruz ama uzun sure deneme sonucu vucud alisiyor duzen olusuyor adet araliginin kısalmasi bile benim icin önemliAynen benim de çok geç oluyordu hapı kullandığımdan beri 26 da oluyordum bu ay geç vuruldum 30 da oldum
Tuttu canım aşılamaydı benim.. Her şeyin zamanı var rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallahTuttu mu peki ben geçen ay biri 21 diğeri 22 iken vuruldum gene tutmadı tekrar başladım klomene
Aynen bizim ilk gittiğimiz doktor kesinlikle ameliyat doğal yoldan çocuğunuz olmaz dedi sonra işte karışımı kullandık prof a gittik o da ameliyata gerek yok olur çocuğunuz yaşınız genç falan demişti şimdi herhangi bir sorunumuz görünürde yok bakalım bu ay olmazsa rahim filmi çekilecek doğumdan sonra tıkanıklık olmuş olabilir dedi doktorBiz derdimizi anlatınca doktor hormonal olabilir diye kan istedi hatta bir ay sonra tekrar bakalım dedi öncesinde doktor bakmıştı iki devlet bir özele gittik biz de özel de stresten dediler devlette varikosel bilemedikinşallah faydası olur da ilaçların ,eşim daha önce de kullandı bunlar farklı bakalım,hayırlısı . İyi bir doktor olması çok önemli
Öyle de işte vucüt hormona alışıyor dengeler şaşıyor her ay vucüt kendini hamile sanıyor hcg hormonundanAslinda bu tedaviler negatif sonuclaninca üzuluyoruz ama uzun sure deneme sonucu vucud alisiyor duzen olusuyor adet araliginin kısalmasi bile benim icin önemli