YUMURTA DONASYONU

Benım tedavım gynolife ta olcak transfer hazırlığı başladı bakalım inşallah bebişler yerleşir
İnsallah hepimizin ortak tek duası. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah'ım umutlarimizi boşa çıkarmasın inşallah. Süreçle ilgili deneyimlerinizi benimle de paylasirmisiniz rica etsem

İnsallah hepimizin ortak tek duası. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah'ım umutlarimizi boşa çıkarmasın inşallah. Süreçle ilgili deneyimlerinizi benimle de paylasirmisiniz rica etsem
Su an rahım hazırlığı sürecindeyım estrofem alıyorum sanırım 17 si gbi de transferım olacak. Yani sormak istediğin bişey varsa merak ettığın sor canım soylerım

Aslında genel süreç ile ilgili biraz bilgim var ama yeme içme konusunda dikkat ettiğiniz yada özellikle tukettiginiz birşey varmı

Bende gynolife a karar verdim. Ankarada kendi önerdikleri bir doktor varda sizede önerdiler mi diye merak ettim
Banada onerdıler evet ama ben kendı doktorumu tercih ettım cunku daha once tedavılerımı o yapmıştı vucudumu bılıyo. Embrıyolar olusturuldu mu

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah Rabb'im isteyen herkese nasip etsin size de hayırlı olsun çok az kalmış transferinize benimde doktorum Şevket alpturk
Sevimnhanım kıbrısa transfer için geldiğiniz de transfer öncesinden hiç muane edildiniz mi?

Banada onerdıler evet ama ben kendı doktorumu tercih ettım cunku daha once tedavılerımı o yapmıştı vucudumu bılıyo. Embrıyolar olusturuldu mu
çok soru soruyorum ama aynı merkez olduğu için merak ediyorum . Kaç gün kalacaksınız orda yer ayarlarınızmı fiyat Ne kadar aklımda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…