İnsallah hepimizin ortak tek duası. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah'ım umutlarimizi boşa çıkarmasın inşallah. Süreçle ilgili deneyimlerinizi benimle de paylasirmisiniz rica etsemBenım tedavım gynolife ta olcak transfer hazırlığı başladı bakalım inşallah bebişler yerleşir
İnşallah amiiiiiinnnnAnladım canım inşallah bebişleri alalım yerleşsinler annişlere
Evet benimde öyle 2 sinde başladım 7 sinde transferEvet benimde bir poşet ilaç varama bana fitili transferden 5 gün önce başlatmislrdi sizin de mi öyle
Aynen 3 ay riskli ama embrıyolar saglıklıysa rahıme sıkı sıkı tutunurlar benceBakalım hayırlısı ile ilk 3 ay hep riskli biliyorsunuz. Sakin sakin sabırla bekleyeceğiz. İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşalım
Su an rahım hazırlığı sürecindeyım estrofem alıyorum sanırım 17 si gbi de transferım olacak. Yani sormak istediğin bişey varsa merak ettığın sor canım soylerımİnsallah hepimizin ortak tek duası. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah'ım umutlarimizi boşa çıkarmasın inşallah. Süreçle ilgili deneyimlerinizi benimle de paylasirmisiniz rica etsem
rahim kontrolünü nerde yaptırdınızSu an rahım hazırlığı sürecindeyım estrofem alıyorum sanırım 17 si gbi de transferım olacak. Yani sormak istediğin bişey varsa merak ettığın sor canım soylerım
Tebrik ederim umarım biz de pozitifi görürüzEvet 2210 cıktı benim degerim bugün 12.günüm
Benım onceki doktorum yani kendi doktorum yapıyo kontrolumurahim kontrolünü nerde yaptırdınız
Bende gynolife a karar verdim. Ankarada kendi önerdikleri bir doktor varda sizede önerdiler mi diye merak ettimBenım onceki doktorum yani kendi doktorum yapıyo kontrolumu
Banada onerdıler evet ama ben kendı doktorumu tercih ettım cunku daha once tedavılerımı o yapmıştı vucudumu bılıyo. Embrıyolar olusturuldu muBende gynolife a karar verdim. Ankarada kendi önerdikleri bir doktor varda sizede önerdiler mi diye merak ettim
Hayır canım ben henüz başlamadım tedaviye. Merkeze karar verdim ama mart ayı gibi düşünüyorumBanada onerdıler evet ama ben kendı doktorumu tercih ettım cunku daha once tedavılerımı o yapmıştı vucudumu bılıyo. Embrıyolar olusturuldu mu
Sevimnhanım kıbrısa transfer için geldiğiniz de transfer öncesinden hiç muane edildiniz mi?Çok teşekkür ederim canımamin inşallah Rabb'im isteyen herkese nasip etsin size de hayırlı olsun çok az kalmış transferinize benimde doktorum Şevket alpturk
çok soru soruyorum ama aynı merkez olduğu için merak ediyorumBanada onerdıler evet ama ben kendı doktorumu tercih ettım cunku daha once tedavılerımı o yapmıştı vucudumu bılıyo. Embrıyolar olusturuldu mu
Evet gittiğim gün muayne olmuştumSevimnhanım kıbrısa transfer için geldiğiniz de transfer öncesinden hiç muane edildiniz mi?
Dün test yaptırdın mı canım. Herşey yolundamıEvet gittiğim gün muayne olmuştum
Evet canım yaptırdım 2166 çıktı kan testim..ayrıca kesemizi de gördük çok şükürDün test yaptırdın mı canım. Herşey yolundamı
Maşallah subhanallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah çok sevindim inankiEvet canım yaptırdım 2166 çıktı kan testim..ayrıca kesemizi de gördük çok şükür
Allah razı olsun çok sağolasınMaşallah subhanallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah çok sevindim inanki
AminAllah razı olsun çok sağolasınRabb'im benim için ettiğiniz tüm duaların iki misli güzelliğini size de yaşatsın