Merhabalar ne kadar tuttu acaba Kıbrıs ta tüp bebek toplam? inş güzel sonuç almışsınızdır..Amin inşallah Allah razı olsunmalesef dondurulmuş embriyom yok..yani acikcasi üç tane kalmıştı onun içinde 1000 Euro gibi bir fiyt istedilr dondurmaya biz ztn tedavi ücretini ucu ucuna denk getirmiştik donduramadk
Merhaba bizde araştırma yapıp Bi bilgi alıp gelelim diyoruz burdan bir çift gitti Kıbrısa sonuç aldılar bebişleri şuan kucaklarında sanırım onların yaptırdığı merkez ve Dr da deneriz karar verirsek hakkımızda hayırlısı dün negatif sonuç aldım bu arada 9. Tüp bebek denemem Di pes etmezsem kıbrısıda eşim istiyor açıkçası bakalım kısmet..Biz ilk defa gideceğiz açıkçası ayrı ayrı git gel yapmak istemedik. Stresli değil de tatil havasında geçsin istiyoruz. İzin sıkıntımız yok o yüzden bir terslik olmazsa planımız bu yönde.
Merhaba Benimde 0.8 amh değerim sanırım bizde deneyeceğiz Kıbrıs'ı denedinizmi siz...?Bende dondaysan yaptıracağım ama bu söylediğiniz tabirlere çok yabancıyım aslında kadın hastalıklarına yabancısıyım 9 aylık evliyim ve alttan muayene bile çöm garibime gitmişti, amh değerim çok düşük olduğu için yaptıracağım doktor önerdi
Hayırlısı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağ salim siz Kıbrısa hangi merkezde denediniz acaba kaçıncı gün emriyosu kalitesi ne ben çok yıprandım malesef 0.8 amh değerim Kıbrıs'ı öneren arkadaslar var bizede onlarında oldu..10 aralıkta 2 embriyo transfer edilmişti. İlk 3 ay tüm gebelerdeki gibi risk ve bunun bilincinde olmak lazım. Doktorum 2 sininde kalbi oluşmuş biri muhakkak bizim. Kanamam yok şu an tek sorunum bu gün bulantım başladı
Hayırlısı olsun bende hergün 1 saat egsersiz yapıp yürüyüş yapıyorum malum kış geldi ama hoca eşliğinde hergün 1 saat plates egsersiz yapıyorum yediklerine dikkat etsem vercem de benimde boyum kısa 72 kiloyum şuan ve tedaviden yeni çıktım biraz toparlayıp Kıbrıs'ı da düşünüyoruz eşimle bakalım nasip..Amin inşallah. Heyecan korku umut herşey birbirine karışıyor. Eminim hepimizde aynı duygular insanın elinde değil maalesef.beslenme konusunda da sizin özellikle dikkat ettiğiniz birşeyler varmı. Benim kilo sorununda vardı.diyetteydim hala da devam ediyorum aslında ama strrsten sanırım biraz durdu kilo verimim ama hemsirem doktorumuz ile görüşmüş boyum uzun olduğu için tedavi başlangıcı için yeterli olduğunu düşündüler ve ilk adet zamanımda başlayacak tedavi bakalım. Ocak 20gibi
Nasıl yani? Transfere hazırlık aşamasında Kıbrıs'taki değilde türkiyede ki Dr unuzmu hazırlıyor öyleyse süper çünkü beni tanıyan en iyi yıllardır beni hazırlayan drum rahim duvarım için msl farklı ilaçlar takviye yapıyor ve sonuçta alıyoruz o konuda çünkü zor kalınlaşma bir rahim duvarım varBanada onerdıler evet ama ben kendı doktorumu tercih ettım cunku daha once tedavılerımı o yapmıştı vucudumu bılıyo. Embrıyolar olusturuldu mu
Merhaba hayırlı olsun belirtileriniz oldumu acaba teste kadar süre içinde? Kaçıncı denemeniz bu hep kıbrısmı denediz acaba?Evet tek kese göründü..doktor ya tutunmamistr yada erken olduğu için görünmeyebilr dedi önümüzdeki hafta netlesick
Çok çok geçmiş olsun canım. Beta baktılarmıKizlar selam tekrar kan ve gaitada enfeksiyon çıktı doktor ilaç yazdı yarın transfer yapan doktoruma da Türkiye’de kontrole gittiğim doktora da sorup öyle başlayacağım ilaçlara salgın varmış yediğiniz içtiğinizden bulaşmış olabilir dedi sizlerde dikkat edin kendinize
Çok geçmiş olsun bende 13 kez denedim. Şimdi Kıbrısa karar verdim. Hakkımızda hayırlısı. Buarada evet rahim hazırlığını kendi doktorunuza yaptırıyorsunuz. Çünkü sürekli Kıbrısa gidip gelmek veya orda kalmak oldukça masraflı. Tabi donasyon düşünüyorsanız eşiniz sperm vermek için sizde transfer için gitmeniz yeterliMerhaba bizde araştırma yapıp Bi bilgi alıp gelelim diyoruz burdan bir çift gitti Kıbrısa sonuç aldılar bebişleri şuan kucaklarında sanırım onların yaptırdığı merkez ve Dr da deneriz karar verirsek hakkımızda hayırlısı dün negatif sonuç aldım bu arada 9. Tüp bebek denemem Di pes etmezsem kıbrısıda eşim istiyor açıkçası bakalım kısmet..
Konu açtım canım oraya gel istersenÇok geçmiş olsun bende 13 kez denedim. Şimdi Kıbrısa karar verdim. Hakkımızda hayırlısı. Buarada evet rahim hazırlığını kendi doktorunuza yaptırıyorsunuz. Çünkü sürekli Kıbrısa gidip gelmek veya orda kalmak oldukça masraflı. Tabi donasyon düşünüyorsanız eşiniz sperm vermek için sizde transfer için gitmeniz yeterli
Ben vita alterada embriyo donasyon yaptırdım. İlk denememdi. 5aa ve 4 aa 2 adet 5. Gün embriyoları transfer edildi.Hayırlısı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağ salim siz Kıbrısa hangi merkezde denediniz acaba kaçıncı gün emriyosu kalitesi ne ben çok yıprandım malesef 0.8 amh değerim Kıbrıs'ı öneren arkadaslar var bizede onlarında oldu..
Sağlıcakla kucağınıza alın minnoşlarınızı darısı bizlere olsun Dr ismi nedir acaba Halil bey varmış bakalım bikaç yeri araştıralım bizde doğuş için iyi değil diyorlar sizin kaçıncı deneme hiç yumurtsnız yokmu benim var ama kalite konusunda sorun yaşıyoruz galiba herşey normal deniliyor ama 3. Gün emriyosu oluyor benim hepBen vita alterada embriyo donasyon yaptırdım. İlk denememdi. 5aa ve 4 aa 2 adet 5. Gün embriyoları transfer edildi.çok şükür Şimdilik sorun yok. 8. Haftamızın içindeyiz. Dün minnoşlarımın kalp atışlarını duydum
Amin inşallah tüm isteyen arkadaşlarımda sağlıkla kavuşsunlar. Bende adıma ohh diyemiyorum hala kritik dönemdeyiz. Benim dr Ali Enver kurt. Embriyoloğumda Ali Kızılkanattı. Doğuş için evet çok olumlu yorumlar yok ki burda tanıştığım bir artadaşımda olumsuzluk yaşamış asla tavsiye etmiyor. Benim ilk denemem 48 yaşındayım. Yumurtam vardı hatta ilk ay yumurtlama olduğu için tedavim bir ay ötelendi kş iyiki ötelenmiş rahim kalınlığım 11 e ulaştı. Tüm tetkiklerimin değerlendirilmesi anatomik yaşımın 42 olduğu yönündeydi ama neticede bir 48 elde kaliteli yumurta bulunamayabilir dendi bende risk almadım. Allah yardımcın olsun arkadaşım umarım kendin için en hayırlı tercihi yapıp başarı yakalarsınSağlıcakla kucağınıza alın minnoşlarınızı darısı bizlere olsun Dr ismi nedir acaba Halil bey varmış bakalım bikaç yeri araştıralım bizde doğuş için iyi değil diyorlar sizin kaçıncı deneme hiç yumurtsnız yokmu benim var ama kalite konusunda sorun yaşıyoruz galiba herşey normal deniliyor ama 3. Gün emriyosu oluyor benim hep
Oyy maşallah. Sağlıkla devam etsin Allahın izniyleBen vita alterada embriyo donasyon yaptırdım. İlk denememdi. 5aa ve 4 aa 2 adet 5. Gün embriyoları transfer edildi.çok şükür Şimdilik sorun yok. 8. Haftamızın içindeyiz. Dün minnoşlarımın kalp atışlarını duydum
Amin arkadaşım cümlemizinOyy maşallah. Sağlıkla devam etsin Allahın izniyle
Ne güzel bir örnek oldun bana vallahi bende 44 yaşındayımAmin inşallah tüm isteyen arkadaşlarımda sağlıkla kavuşsunlar. Bende adıma ohh diyemiyorum hala kritik dönemdeyiz. Benim dr Ali Enver kurt. Embriyoloğumda Ali Kızılkanattı. Doğuş için evet çok olumlu yorumlar yok ki burda tanıştığım bir artadaşımda olumsuzluk yaşamış asla tavsiye etmiyor. Benim ilk denemem 48 yaşındayım. Yumurtam vardı hatta ilk ay yumurtlama olduğu için tedavim bir ay ötelendi kş iyiki ötelenmiş rahim kalınlığım 11 e ulaştı. Tüm tetkiklerimin değerlendirilmesi anatomik yaşımın 42 olduğu yönündeydi ama neticede bir 48 elde kaliteli yumurta bulunamayabilir dendi bende risk almadım. Allah yardımcın olsun arkadaşım umarım kendin için en hayırlı tercihi yapıp başarı yakalarsın
Teşekkür ederimNe güzel bir örnek oldun bana vallahi bende 44 yaşındayım
Amin inşaallahTeşekkür ederimİnşallah allahım sizlerede en kısa sürede sağlıkla nasip etsin
Merhaba, uzun zamandır arastırıyorum, kıbrısta ilk donasyon hastanesi oldugunu ve genelde saglıklı dogumlar gercekleştiğini okudum. Telefonda görüştüğümüzde daha da içime sindi. Hayırlısı tabii asla emin olamıyorsunuz.Merhaba, Dr Hit secmenizin sebebi ne?Neden tercihin ediniz?Sormamin sebebi ben de arastiriyorum ve bir kere denem sansim var.