- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
Tek kese mi gordunuz kuzum?Evet canım yaptırdım 2166 çıktı kan testim..ayrıca kesemizi de gördük çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek kese mi gordunuz kuzum?Evet canım yaptırdım 2166 çıktı kan testim..ayrıca kesemizi de gördük çok şükür
Daha ayarlamadık canım biz eşimle biraz tatil gibi yaplım dedik 5 gun kalıcaz gibi duruyo. Senın transfer ne zamançok soru soruyorum ama aynı merkez olduğu için merak ediyorum . Kaç gün kalacaksınız orda yer ayarlarınızmı fiyat Ne kadar aklımda deli sorular
Evet tek kese göründü..doktor ya tutunmamistr yada erken olduğu için görünmeyebilr dedi önümüzdeki hafta netlesickTek kese mi gordunuz kuzum?
Hayırlısıyla sıkı sıkı tutunsunlarEvet tek kese göründü..doktor ya tutunmamistr yada erken olduğu için görünmeyebilr dedi önümüzdeki hafta netlesick
Amin amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlısıyla sıkı sıkı tutunsunlar
Hoşgeldin canım. Bende Ankaradayım. Mart ayı gibi başlamayı düşünüyorum bende. Bir merkezle anlaştım. 5000 euro fiyat aldım. İlk görüştüğümde istersen onlar kalacak yer ayarlıyor. Ama biz eşimin işinden dolayı ayrı ayrı gitmeyi düşünüyoruz.o yüzden henüz kesin bir fiyat ve bilgim yokburayı yeni gördüm biz de yaptıracağız 43 yaşındayım yardımcı olalım birbirimize şu an kıbrısta kaç tl acaba dönasyon biz ankaradayız gidiş geliş ilaçlar ulaşım dönasyon hepsi toplam kaç tl tutuyor acaba konaklama
bize kıbrısta bir yer 3750 euro yaptı. fakat ulaşım konaklama ilaçlar fiyat dahil hepsi 110 bini falan bulur dedilerHoşgeldin canım. Bende Ankaradayım. Mart ayı gibi başlamayı düşünüyorum bende. Bir merkezle anlaştım. 5000 euro fiyat aldım. İlk görüştüğümde istersen onlar kalacak yer ayarlıyor. Ama biz eşimin işinden dolayı ayrı ayrı gitmeyi düşünüyoruz.o yüzden henüz kesin bir fiyat ve bilgim yok
Valla ben bu fiyatı Eylül ekim ayında aldım. Henüz pazarlık yapmadımbize kıbrısta bir yer 3750 euro yaptı. fakat ulaşım konaklama ilaçlar fiyat dahil hepsi 110 bini falan bulur dediler
yumurta verecek bayan türk olsa bariValla ben bu fiyatı Eylül ekim ayında aldım. Henüz pazarlık yapmadım
Hayırlısı valla benim hiç öyle takıntım yok. Sonuç olarak benim örf adetim ve dinimle büyüyecekyumurta verecek bayan türk olsa bari
seçimi sen yapıyorsun zaten donör formu gönderiyorlar sen istediğin her özelliği seçiyorsunyumurta verecek bayan türk olsa bari
Merhaba, Dr Hit secmenizin sebebi ne?Neden tercihin ediniz?Sormamin sebebi ben de arastiriyorum ve bir kere denem sansim var.Merhaba, pıhtılasma ve bagısıklıkla ilgili testler hangileri? Bunların düşüğe sebep oldugunu biliyorum ve acıkcası olabilecek herseyi elemek istiyorum. Bizde Dr. Hitte baslayacagız subatta.
Allah korusun aklına kötü şeyler getirme Allahın izniyle sıkı sıkı tutundu bebeğinArkadaşlar selam transfer olduktan sonra 5.6. Günlerde ishal olan oldu mu ben geberiyorum ishalden gram enerjim kalmadı doktor ilaçlardan olabileceği gibi enfeksiyon da olabilir enfeksiyon bebeğin tutunmasını engelleyebilir dedi yarın sabah gidip test vericem ishal için
İnşallah yaaa çok korkuyorum bebeklere bişey olacak diye çünkü aşırı kötüyüm yarını bekleyemedim şuan evden çalışıyorum gece 12 de gideceğim neredeyse saat başı wc gidiyorum ve mukuslu bir durumda korkutuyor beniAllah korusun aklına kötü şeyler getirme Allahın izniyle sıkı sıkı tutundu bebeğin
sakin olmaya çalış bizi haberdar et merakta bırakma dualarım seninleİnşallah yaaa çok korkuyorum bebeklere bişey olacak diye çünkü aşırı kötüyüm yarını bekleyemedim şuan evden çalışıyorum gece 12 de gideceğim neredeyse saat başı wc gidiyorum ve mukuslu bir durumda korkutuyor beni
Insallah olumlu olur.Arkadaşlar selam transfer olduktan sonra 5.6. Günlerde ishal olan oldu mu ben geberiyorum ishalden gram enerjim kalmadı doktor ilaçlardan olabileceği gibi enfeksiyon da olabilir enfeksiyon bebeğin tutunmasını engelleyebilir dedi yarın sabah gidip test vericem ishal için