YUMURTA DONASYONU

Beni dr 2 hafta sonra çağırdı ve 2 embriyonunda tuttuğunu kalplerinin oluştuğunu ama her zaman biri için risk olabileceğini söyledi. 10 gün sonra tekrar gidicem kalp atışını duyacağım inşallah
Siz ne zmn transfer olmuştunz ? Rabb'imn izniyle birşey olmaz inşallah gönlünüzü ferah tutun

Siz ne zmn transfer olmuştunz ? Rabb'imn izniyle birşey olmaz inşallah gönlünüzü ferah tutun
10 aralıkta 2 embriyo transfer edilmişti. İlk 3 ay tüm gebelerdeki gibi risk ve bunun bilincinde olmak lazım. Doktorum 2 sininde kalbi oluşmuş biri muhakkak bizim. Kanamam yok şu an tek sorunum bu gün bulantım başladı

Kızlar merhaba ben de buay içinde başlayacağım benim içinde dua edin lütfen adetimin olmasını bekliyoruz inşallah Şubat başında transfer olmuş olacak ben hepimiz için dua ediyorum sizlerde benim için dua edin lutfen

Kızlar merhaba ben de buay içinde başlayacağım benim içinde dua edin lütfen adetimin olmasını bekliyoruz inşallah Şubat başında transfer olmuş olacak ben hepimiz için dua ediyorum sizlerde benim için dua edin lutfe
Rabbim inşallah kucaginiza da sağlıcakla almayı nasip etsin. Darısı bana inşallah ve bizim gibi olan beklyen herkese olsun. Gerçekten çok zor süreç benimde aklımda içimde deli gibi fırtınalar kopuyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kısmetse biz de 1 2 subat gibi gideceğiz. Simdilik düsüncemiz birlikte gidip 7 gün o süreci orada geçirmek. Otel konusunda da bilgi verir misin? Kliniğe yakın mıydı fiyatlandırma nasıldı?
Aaaa bizde o tarihlerde gideceğiz büyük ihtimal kısmetse karşılaşırız belki

Amin arkadaşım

Ben vita alterada transfer oldum 10 aralıkta. Şimdilik bir sorun yok 2 embriyoda tutunmuş durumda.
rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah,ya kızlar burada sizleri görmek beni o kadar rahatlattı ki anlatamam internette çok araştırdım ama çok soyut kalıyordu bizzat sizinle konuşmak somut oldu ve umut oldu

Amin arkadaşım
Canım benim bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum şu an bende şubatta transfer olacağım büyük ihtimalle Ama içini ferah tut benimde içimde fırtınalar kopuyordu ama ben sizlerle tanışınca çok sakinledim sende sakin ol Beslenmene dikkat et mutlu ol her şey iyi olur inşallah

Aaaa bizde o tarihlerde gideceğiz büyük ihtimal kısmetse karşılaşırız belki
Merhaba, evet haberleşiriz bu süreçte neden olmasın :) sizin basladı mı süreciniz biz bugün donör seçimini yaptık çok heyecan ve merak içindeyiz. Umarım hersey çok güzel gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…