Siz ne zmn transfer olmuştunz ? Rabb'imn izniyle birşey olmaz inşallah gönlünüzü ferah tutunBeni dr 2 hafta sonra çağırdı ve 2 embriyonunda tuttuğunu kalplerinin oluştuğunu ama her zaman biri için risk olabileceğini söyledi. 10 gün sonra tekrar gidicem kalp atışını duyacağım inşallah
10 aralıkta 2 embriyo transfer edilmişti. İlk 3 ay tüm gebelerdeki gibi risk ve bunun bilincinde olmak lazım. Doktorum 2 sininde kalbi oluşmuş biri muhakkak bizim. Kanamam yok şu an tek sorunum bu gün bulantım başladıSiz ne zmn transfer olmuştunz ? Rabb'imn izniyle birşey olmaz inşallah gönlünüzü ferah tutun
Rabb'im sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah10 aralıkta 2 embriyo transfer edilmişti. İlk 3 ay tüm gebelerdeki gibi risk ve bunun bilincinde olmak lazım. Doktorum 2 sininde kalbi oluşmuş biri muhakkak bizim. Kanamam yok şu an tek sorunum bu gün bulantım başladı
Tabi ki her şeyi tane tane yazacağım ben çok korkuyordum tedirgindim buradaki mesajlardan sonra içim ferahladı birazHayırlı olsun, transfer sonrası süreç hakkında da bizi bilgilendirebilir misiniz?
İnşallah teşekkür ederim daha önce duydunuz mu vita altrrwyı ve sizde yapacak mısınızAllah gönlündekini versin inşaallah
Cümlemiz inşallahRabb'im sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
Ben vita alterada transfer oldum 10 aralıkta. Şimdilik bir sorun yok 2 embriyoda tutunmuş durumda.İnşallah teşekkür ederim daha önce duydunuz mu vita altrrwyı ve sizde yapacak mısınız
Rabbim inşallah kucaginiza da sağlıcakla almayı nasip etsin. Darısı bana inşallah ve bizim gibi olan beklyen herkese olsun. Gerçekten çok zor süreç benimde aklımda içimde deli gibi fırtınalar kopuyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun10 aralıkta 2 embriyo transfer edilmişti. İlk 3 ay tüm gebelerdeki gibi risk ve bunun bilincinde olmak lazım. Doktorum 2 sininde kalbi oluşmuş biri muhakkak bizim. Kanamam yok şu an tek sorunum bu gün bulantım başladı
Merhaba umarım iyisinizdirKızlar nasılsınızben çok kötü grip oldum ve öksürük var korkuyorum sizce bir sknti olur mu embriyolara
Sevim hanımcım test yaptınız mı umarım herşey yolundadır aklım sizde dualarım sizleKızlar nasılsınızben çok kötü grip oldum ve öksürük var korkuyorum sizce bir sknti olur mu embriyolara
Aaaa bizde o tarihlerde gideceğiz büyük ihtimal kısmetse karşılaşırız belkiKısmetse biz de 1 2 subat gibi gideceğiz. Simdilik düsüncemiz birlikte gidip 7 gün o süreci orada geçirmek. Otel konusunda da bilgi verir misin? Kliniğe yakın mıydı fiyatlandırma nasıldı?
Amin arkadaşımKızlar merhaba ben de buay içinde başlayacağım benim içinde dua edin lütfen adetimin olmasını bekliyoruz inşallah Şubat başında transfer olmuş olacak ben hepimiz için dua ediyorum sizlerde benim için dua edin lutfe
Rabbim inşallah kucaginiza da sağlıcakla almayı nasip etsin. Darısı bana inşallah ve bizim gibi olan beklyen herkese olsun. Gerçekten çok zor süreç benimde aklımda içimde deli gibi fırtınalar kopuyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben vita alterada transfer oldum 10 aralıkta. Şimdilik bir sorun yok 2 embriyoda tutunmuş durumda.
Canım benim bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum şu an bende şubatta transfer olacağım büyük ihtimalleAmin arkadaşım
Sen neyaptın canım kanda baktırdınmı
Evet 2210 cıktı benim degerim bugün 12.günümSen neyaptın canım kanda baktırdınmı
Canım evet test yaptırdim hamileyim çok şükürSevim hanımcım test yaptınız mı umarım herşey yolundadır aklım sizde dualarım sizle
Çok şükür iyiyim canım öksürük baya yoğun geceleri uyutmuyor çok korkmuştum bir sorun olur diye ama çok şükür mutlu haberi alınca herşeyi unuttumMerhaba umarım iyisinizdir
Merhaba, evet haberleşiriz bu süreçte neden olmasın :) sizin basladı mı süreciniz biz bugün donör seçimini yaptık çok heyecan ve merak içindeyiz. Umarım hersey çok güzel giderAaaa bizde o tarihlerde gideceğiz büyük ihtimal kısmetse karşılaşırız belki