Yaa inanılmaz sevindim senin için rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallahÇok şükür iyiyim canım öksürük baya yoğun geceleri uyutmuyor çok korkmuştum bir sorun olur diye ama çok şükür mutlu haberi alınca herşeyi unuttum
Çok teşekkür ederim canımYaa inanılmaz sevindim senin için rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallahbize de sağlıkla kucağına aldığın zaman da müjdesini de vermek nasip olsun benimde ayın 7 sinde transfer dr Şevket Alptürk olacakmış doktorumuz hayırlı bakalım zaman yaklaştıkça aşırı heyecanlanıyorum yaa Sevim hanımcım bu arada ben bir poşet ilaç kullanıyorum sizde de öylemiydi ayy fenalık geldi ilaçları takip etmekten atmaktan hele bir de fitil var en zoru o evden çıkamıyorum günde üç kere verdi
Evet benimde bir poşet ilaç varYaa inanılmaz sevindim senin için rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallahbize de sağlıkla kucağına aldığın zaman da müjdesini de vermek nasip olsun benimde ayın 7 sinde transfer dr Şevket Alptürk olacakmış doktorumuz hayırlı bakalım zaman yaklaştıkça aşırı heyecanlanıyorum yaa Sevim hanımcım bu arada ben bir poşet ilaç kullanıyorum sizde de öylemiydi ayy fenalık geldi ilaçları takip etmekten atmaktan hele bir de fitil var en zoru o evden çıkamıyorum günde üç kere verdi
Tebrikler çok sevindim. Gönlünüzce olsun.Teşekkür ederim canım elimden geldiğince sürecimi yazmaya devam edicm
Teşekkür ederimTebrikler çok sevindim. Gönlünüzce olsun.
Maşallah çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşaallahEvet 2210 cıktı benim degerim bugün 12.günüm
AmiinMaşallah çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşaallah
Amin inşallah. Heyecan korku umut herşey birbirine karışıyor. Eminim hepimizde aynı duygular insanın elinde değil maalesef.beslenme konusunda da sizin özellikle dikkat ettiğiniz birşeyler varmı. Benim kilo sorununda vardı.diyetteydim hala da devam ediyorum aslında ama strrsten sanırım biraz durdu kilo verimim ama hemsirem doktorumuz ile görüşmüş boyum uzun olduğu için tedavi başlangıcı için yeterli olduğunu düşündüler ve ilk adet zamanımda başlayacak tedavi bakalım. Ocak 20gibiCanım benim bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum şu an bende şubatta transfer olacağım büyük ihtimalleAma içini ferah tut benimde içimde fırtınalar kopuyordu ama ben sizlerle tanışınca çok sakinledim sende sakin ol Beslenmene dikkat et mutlu ol her şey iyi olur inşallah
O fırtınalardan bendede varKızlar merhaba ben de buay içinde başlayacağım benim içinde dua edin lütfen adetimin olmasını bekliyoruz inşallah Şubat başında transfer olmuş olacak ben hepimiz için dua ediyorum sizlerde benim için dua edin lutfe
Rabbim inşallah kucaginiza da sağlıcakla almayı nasip etsin. Darısı bana inşallah ve bizim gibi olan beklyen herkese olsun. Gerçekten çok zor süreç benimde aklımda içimde deli gibi fırtınalar kopuyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ocak 20 gibi transfer mi? Benımde 17 si gibi görunuyor aksilik cıkmazsaAmin inşallah. Heyecan korku umut herşey birbirine karışıyor. Eminim hepimizde aynı duygular insanın elinde değil maalesef.beslenme konusunda da sizin özellikle dikkat ettiğiniz birşeyler varmı. Benim kilo sorununda vardı.diyetteydim hala da devam ediyorum aslında ama strrsten sanırım biraz durdu kilo verimim ama hemsirem doktorumuz ile görüşmüş boyum uzun olduğu için tedavi başlangıcı için yeterli olduğunu düşündüler ve ilk adet zamanımda başlayacak tedavi bakalım. Ocak 20gibi
Evet 2210 cıktı benim degerim bugün
Ayyyy Allah'ım nazarlardan korusun canım. Çok sevindim. Kız ikiz mi yoksa değerlerin güzel çünkü. Maşallah. Rabbim devamında bu şekilde nasip etsin inşallah.Evet 2210 cıktı benim degerim bugün 12.günüm
Ocak 20 gibi tedavi başlayacak daha. Muhmetelen Şubat'ın ilk haftası gideceğiz öyle görünüyor şuan.Ocak 20 gibi transfer mi? Benımde 17 si gibi görunuyor aksilik cıkmazsa
Sizin transferiniz nerede olacak. Ben doktor hite gideceğim Allah nasip ederseOcak 20 gibi transfer mi? Benımde 17 si gibi görunuyor aksilik cıkmazsa
Gerçekten çok zor bir süreç rabbim hepimize yardım etsin. Kucaklarimizi boş birakmasin insallahO fırtınalardan bendede var
Çok sevindim sizinde güzel haberlerinizi alalım inşallahOcak 20 gibi transfer mi? Benımde 17 si gibi görunuyor aksilik cıkmazsa
Anladım canım inşallah bebişleri alalım yerleşsinler annişlereOcak 20 gibi tedavi başlayacak daha. Muhmetelen Şubat'ın ilk haftası gideceğiz öyle görünüyor şuan.
Benım tedavım gynolife ta olcak transfer hazırlığı başladı bakalım inşallah bebişler yerleşirSizin transferiniz nerede olacak. Ben doktor hite gideceğim Allah nasip ederse
Ayyyy cok teşekkür ederimÇok sevindim sizinde güzel haberlerinizi alalım inşallah
Bakalım hayırlısı ile ilk 3 ay hep riskli biliyorsunuz. Sakin sakin sabırla bekleyeceğiz. İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşalımAyyyy cok teşekkür ederiminşallah hepımız bebişleri kucaklara alalım ya sizinde ikiz olmuş cok sevındım ikiz bebek cok sevıyorum