YUMURTA DONASYONU

Aynı durumdayiz ben de Ankara'dayim yaş 45 bilgi paylasabilir miyiz?

Anlıyorum eşimin koktuğu taraf da o zaten bu sefer beni kimse toparlayamaz ben kendimi biliyorum ablacım 😢😢 benim arkadasım 3 sene bekledi ve 0 yaş bebeği geldi oda bana arkadasım keske hemen başvursan çok güzel bir duyguymuş diyor ama işte gel gör ki sonrasındaki yaşanabilecek tramva Müge de bile çıkıyor öz annesini aramaya çıkankar onları gördükçe hemen vazgeçiyorum evlat edinme konusundan siz birde ordaki görevliden bunu duymuşsunuz kat be kat geri çekikmenizde haklısınız elimizden geleni yaptık kendimizin olsun diye ama napalm nasip değilmiş Hakkımızda Herşeyin hayırlısı Allah bizlere sağlık versin artık 🤲😔
Merhaba evlat edinme mevzumuz olmadı vazgeçirildik zaten yazmıştım. Yumurta donasyonu da olmadı fiyatlar inanılmaz yüksek ve kalacak yer vs altından kalkamayacağımız bir meblağ çıktı bizim bunu karşılamamız mümkün değildi mecbur vazgeçtik. Bunların yerine dua edip eski merkezimize gittik son bir şans dedik ve son bir tüp bebek tedavisi olduk (ki yurt dışının 5'te 1 fiyatına oldu) şu an 3,5 aylık hamileyim. Olmaz denen mucize denen oldu inanmak lazımmış sanırım. Eski denemelerden farklı olarak ilk defa bu sefer inandığımı düşünüyorum ve tutmasını buna bağlıyorum. Buradan belki umut olur diye yazmak istedim. Tıbbi olarak bir sorun yoksa (yumurtalık kaybı hiç yumurta olmaması hiç sperm olmaması gibi) sadece menapoza girme evresindeyseniz deneyin derim. Bizim tek avantajımız eski denememizden kalan dondurulmuş spermler olmasıydı ve 5 adet yumurta doktorumun büyük emeğiyle doğru ilaç dozlaması ile üretilebildi bu açıdan çok şanslıyım. İnşallah isteyen herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alır. Sevgiler.

Merhaba evlat edinme mevzumuz olmadı vazgeçirildik zaten yazmıştım. Yumurta donasyonu da olmadı fiyatlar inanılmaz yüksek ve kalacak yer vs altından kalkamayacağımız bir meblağ çıktı bizim bunu karşılamamız mümkün değildi mecbur vazgeçtik. Bunların yerine dua edip eski merkezimize gittik son bir şans dedik ve son bir tüp bebek tedavisi olduk (ki yurt dışının 5'te 1 fiyatına oldu) şu an 3,5 aylık hamileyim. Olmaz denen mucize denen oldu inanmak lazımmış sanırım. Eski denemelerden farklı olarak ilk defa bu sefer inandığımı düşünüyorum ve tutmasını buna bağlıyorum. Buradan belki umut olur diye yazmak istedim. Tıbbi olarak bir sorun yoksa (yumurtalık kaybı hiç yumurta olmaması hiç sperm olmaması gibi) sadece menapoza girme evresindeyseniz deneyin derim. Bizim tek avantajımız eski denememizden kalan dondurulmuş spermler olmasıydı ve 5 adet yumurta doktorumun büyük emeğiyle doğru ilaç dozlaması ile üretilebildi bu açıdan çok şanslıyım. İnşallah isteyen herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alır. Sevgiler.
Merhaba bende ankarada yaşıyorum 3 defa tüp bebekte olumsuz sonuç aldım yaş 43 benim acaba siz son denemenizi nerde yaptırıp gebe kaldınız bilgi verireniz sevinirim ayrıca sizide tebrik ederim sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş.

Hanımlar merhaba . 26 yaşındayım dogustan yumurtalıklarım yok . istanbulda muayene için brüksel tüp bebek merkezinde hüsamettin hocaya gidiyorum çokta memnun kaldım . Muayeneler sonucunda kıbrısta yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdik. fakat benim rahmim normalden daha küçük ve bu yüzden riskli olabilecegini söylediler . kendileri doğus tüp bebek merkeziyle anlasmalıymıs fakat ben yorumlara bakarak orayla tedavi olmayacagımı söyledim. şuanda arastırma içerisindeyim ve vita tüp bebek merkeziyle görüşüyorum . cok fazla yer arastırdım ama en icime sinen burası oldu . aranızda burayla görüşen yada tedavi olan var mı acaba

Hanımlar merhaba . 26 yaşındayım dogustan yumurtalıklarım yok . istanbulda muayene için brüksel tüp bebek merkezinde hüsamettin hocaya gidiyorum çokta memnun kaldım . Muayeneler sonucunda kıbrısta yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdik. fakat benim rahmim normalden daha küçük ve bu yüzden riskli olabilecegini söylediler . kendileri doğus tüp bebek merkeziyle anlasmalıymıs fakat ben yorumlara bakarak orayla tedavi olmayacagımı söyledim. şuanda arastırma içerisindeyim ve vita tüp bebek merkeziyle görüşüyorum . cok fazla yer arastırdım ama en icime sinen burası oldu . aranızda burayla görüşen yada tedavi olan var mı
Merhabalar acaba rahim darlığı için hamilelik sürecinde nasıl devam ettiniz

Heyecan yaptıysanız ondan olmustur 😊 Evet benden de detaylı bilgiler istediler. Saç göz ten rengi boy kilo eğitim durumu kan grubu gibi. Hem yakın yüz hem de boydan fotograflar gönderdim. 3 secenek sundular aralarından içimize en cok sinen, benim fiziksel özelliklerime benzeyeni sectik. Donör koordinasyonuna da fikrini sordum. Onun da yardımıyla sectik. Bizim için yabancı türk olması önemli değildi önemli olan saglıklı olmasıydı. Ben birkaç yerde okuduklarımdan yola cıkarak donörün kendi saglıklı cocugu olması da secimimi etkiledi diyebilirim. Diğerlerinin cocugu yoktu. Simdilik regl olmayı bekliyoruz bakalım umarım donörde zamanında olur. Bizim de kafamızı kurcalayan ucak biletleri ve otel ayarlama kısmı. Ne zaman tam günleri belli olur acaba. 2 3 gün önce mi netlesir bilginiz var mı?
Hangi Merkezdi ? Bwnde donörun resimini hörmek isterim sevim konusunda

X