YUMURTA DONASYONU

Çok şükür iyiyim canım öksürük baya yoğun geceleri uyutmuyor çok korkmuştum bir sorun olur diye ama çok şükür mutlu haberi alınca herşeyi unuttum🙈
Yaa inanılmaz sevindim senin için rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah 🙏🏻 bize de sağlıkla kucağına aldığın zaman da müjdesini de vermek nasip olsun 🤲🏻🤲🏻🥰🥰🧿🧿🧿🧿 benimde ayın 7 sinde transfer dr Şevket Alptürk olacakmış doktorumuz hayırlı bakalım zaman yaklaştıkça aşırı heyecanlanıyorum 🙈🙈🙈 yaa Sevim hanımcım bu arada ben bir poşet ilaç kullanıyorum sizde de öylemiydi ayy fenalık geldi ilaçları takip etmekten atmaktan hele bir de fitil var en zoru o evden çıkamıyorum günde üç kere verdi 🙈🙈🙈🙈🙈

Yaa inanılmaz sevindim senin için rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah 🙏🏻 bize de sağlıkla kucağına aldığın zaman da müjdesini de vermek nasip olsun 🤲🏻🤲🏻🥰🥰🧿🧿🧿🧿 benimde ayın 7 sinde transfer dr Şevket Alptürk olacakmış doktorumuz hayırlı bakalım zaman yaklaştıkça aşırı heyecanlanıyorum 🙈🙈🙈 yaa Sevim hanımcım bu arada ben bir poşet ilaç kullanıyorum sizde de öylemiydi ayy fenalık geldi ilaçları takip etmekten atmaktan hele bir de fitil var en zoru o evden çıkamıyorum günde üç kere verdi 🙈🙈🙈🙈🙈
Çok teşekkür ederim canım 🥰 amin inşallah Rabb'im isteyen herkese nasip etsin 🤲 size de hayırlı olsun çok az kalmış transferinize benimde doktorum Şevket alpturk

Evet benimde bir poşet ilaç var 😁ama bana fitili transferden 5 gün önce başlatmislrdi sizin de mi öyle

Canım benim bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum şu an bende şubatta transfer olacağım büyük ihtimalle ☺️ Ama içini ferah tut benimde içimde fırtınalar kopuyordu ama ben sizlerle tanışınca çok sakinledim sende sakin ol ☺️ Beslenmene dikkat et mutlu ol her şey iyi olur inşallah 🙏
Amin inşallah. Heyecan korku umut herşey birbirine karışıyor. Eminim hepimizde aynı duygular insanın elinde değil maalesef.beslenme konusunda da sizin özellikle dikkat ettiğiniz birşeyler varmı. Benim kilo sorununda vardı.diyetteydim hala da devam ediyorum aslında ama strrsten sanırım biraz durdu kilo verimim ama hemsirem doktorumuz ile görüşmüş boyum uzun olduğu için tedavi başlangıcı için yeterli olduğunu düşündüler ve ilk adet zamanımda başlayacak tedavi bakalım. Ocak 20gibi

Kızlar merhaba ben de buay içinde başlayacağım benim içinde dua edin lütfen adetimin olmasını bekliyoruz inşallah Şubat başında transfer olmuş olacak ben hepimiz için dua ediyorum sizlerde benim için dua edin lutfe

Rabbim inşallah kucaginiza da sağlıcakla almayı nasip etsin. Darısı bana inşallah ve bizim gibi olan beklyen herkese olsun. Gerçekten çok zor süreç benimde aklımda içimde deli gibi fırtınalar kopuyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun
O fırtınalardan bendede var😅😂

Amin inşallah. Heyecan korku umut herşey birbirine karışıyor. Eminim hepimizde aynı duygular insanın elinde değil maalesef.beslenme konusunda da sizin özellikle dikkat ettiğiniz birşeyler varmı. Benim kilo sorununda vardı.diyetteydim hala da devam ediyorum aslında ama strrsten sanırım biraz durdu kilo verimim ama hemsirem doktorumuz ile görüşmüş boyum uzun olduğu için tedavi başlangıcı için yeterli olduğunu düşündüler ve ilk adet zamanımda başlayacak tedavi bakalım. Ocak 20gibi
Ocak 20 gibi transfer mi? Benımde 17 si gibi görunuyor aksilik cıkmazsa🙏

Ayyyy cok teşekkür ederim🌸💕 inşallah hepımız bebişleri kucaklara alalım ya 🥹 sizinde ikiz olmuş cok sevındım ikiz bebek cok sevıyorum 🙏
Bakalım hayırlısı ile ilk 3 ay hep riskli biliyorsunuz. Sakin sakin sabırla bekleyeceğiz. İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşalım🙏🏻

X