YUMURTA DONASYONU

çok soru soruyorum ama aynı merkez olduğu için merak ediyorum . Kaç gün kalacaksınız orda yer ayarlarınızmı fiyat Ne kadar aklımda deli sorular
Daha ayarlamadık canım biz eşimle biraz tatil gibi yaplım dedik 5 gun kalıcaz gibi duruyo. Senın transfer ne zaman

burayı yeni gördüm biz de yaptıracağız 43 yaşındayım yardımcı olalım birbirimize şu an kıbrısta kaç tl acaba dönasyon biz ankaradayız gidiş geliş ilaçlar ulaşım dönasyon hepsi toplam kaç tl tutuyor acaba konaklama

Hoşgeldin canım. Bende Ankaradayım. Mart ayı gibi başlamayı düşünüyorum bende. Bir merkezle anlaştım. 5000 euro fiyat aldım. İlk görüştüğümde istersen onlar kalacak yer ayarlıyor. Ama biz eşimin işinden dolayı ayrı ayrı gitmeyi düşünüyoruz.o yüzden henüz kesin bir fiyat ve bilgim yok

bize kıbrısta bir yer 3750 euro yaptı. fakat ulaşım konaklama ilaçlar fiyat dahil hepsi 110 bini falan bulur dediler

Merhaba, pıhtılasma ve bagısıklıkla ilgili testler hangileri? Bunların düşüğe sebep oldugunu biliyorum ve acıkcası olabilecek herseyi elemek istiyorum. Bizde Dr. Hitte baslayacagız subatta.
Merhaba, Dr Hit secmenizin sebebi ne?Neden tercihin ediniz?Sormamin sebebi ben de arastiriyorum ve bir kere denem sansim var.

Arkadaşlar selam transfer olduktan sonra 5.6. Günlerde ishal olan oldu mu ben geberiyorum ishalden gram enerjim kalmadı doktor ilaçlardan olabileceği gibi enfeksiyon da olabilir enfeksiyon bebeğin tutunmasını engelleyebilir dedi yarın sabah gidip test vericem ishal için

Allah korusun aklına kötü şeyler getirme Allahın izniyle sıkı sıkı tutundu bebeğin

Allah korusun aklına kötü şeyler getirme Allahın izniyle sıkı sıkı tutundu bebeğin
İnşallah yaaa çok korkuyorum bebeklere bişey olacak diye çünkü aşırı kötüyüm yarını bekleyemedim şuan evden çalışıyorum gece 12 de gideceğim neredeyse saat başı wc gidiyorum ve mukuslu bir durumda korkutuyor beni

sakin olmaya çalış bizi haberdar et merakta bırakma dualarım seninle

Insallah olumlu olur.

Sağolun kizlar kan ve gaita verdim bekliyorum dahiliye doktoru sitresten de olabileceğini söyledi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…