Yumurta donasyonu ile tup bebek yaptiranlar

Merhaba Hitle görüştüm liste gönderdiler test için ama eşimin babasını kaybettik ve ertelemek zorunda kaldık .temmuz sonu ağustos başı gibi düşünüyorum
Merhaba kan listesi mi gonderdiler test için bana da yolladılar bende görüştüm Tuğba hanımla yaa Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım hayırlısı olsun inşallah

Merhaba kan listesi mi gonderdiler test için bana da yolladılar bende görüştüm Tuğba hanımla yaa Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım hayırlısı olsun inşallah
Allah razı olsun evet kan listesi test için . Ben de tuba hanım ile görüşüyordum. Hangi aşamadasınız şu an ?

Allah razı olsun evet kan listesi test için . Ben de tuba hanım ile görüşüyordum. Hangi aşamadasınız şu an ?
Vala bende yeni görüştüm bende senin gibi hem fiyat aldım hemde testleri attı zaten yakın zamanda yeni testlerimi yaptırmıştım hepsini bir iki tane yapilcak sadece ama kararsızım açıkçası ne yapicaz bilmiyorum

Merhabalar bende araştırma içindeyim yumurta donasyonu için ne kadar fiyat aldınız birde istenilen testler neler acaba hiç bilgim yok bu yolda herkese başarılar Allah kimseyi kucağı boş bırakmasın inşallah

Merhabalar bende araştırma içindeyim yumurta donasyonu için ne kadar fiyat aldınız birde istenilen testler neler acaba hiç bilgim yok bu yolda herkese başarılar Allah kimseyi kucağı boş bırakmasın inşallah
Merhaba amin inşallah canım heryerde fiyat değişiyor ben yeni fiyat aldım 175 milyar arası söylendi testler icinde durumuna göre istiyolar zaten ama sperm testi kan testi kan grubunu TSH işte bulaşıcı hastalık var mı diye onun testini falan istiyor ?Sen hangi yerleri atastirdin

Burada en çok hit ismi duydum buradaki bütün yazıları okudum iyice beynim yandı çok kararsızım ben 2 yıldır menepozdayım nasıl olur bilmiyorum

Burada en çok hit ismi duydum buradaki bütün yazıları okudum iyice beynim yandı çok kararsızım ben 2 yıldır menepozdayım nasıl olur bilmiyorum
Bende burada en çok hit duydum mesela benim yaptirdigim yerin adı bile geçmedi fazla nadir belki bende çok kararsızım yeniden başlayacağım çünkü ben çok uzun zamandır menopozdayim yani küçüklükten diyebilirim hayırlısı olsun inşallah

Menopozda olanlar için acaba prosedür nasıl ilerliyor normalde rahim kalınlığını için adet sonrası ilaca başlıyorlar
Menepozda olanlara zaten fazla bir prosodur yok durum belli zaten kan testine göre ilaç tedavisine başlıyor rahim kalınlığını ölçüyor onlara uygun bir değerse zaten hemen transfer günü veriyorlar

Merhaba arkadaşlar ev taşıdığım için msjlarq dönemedim evet hitte yaptrdim 11haftalik ikiz gebeyim ama tsh çok düşüyor durduramıyor biraz zor geçiyor sicakla düşük tehlikesini atlatamadik Allah isteyen çabalayan kimsenin emeğini boş çıkarmasın

Amin canım sende hayırlısıyla kucağına al bebişlerini inşallah

Menepozda olanlara zaten fazla bir prosodur yok durum belli zaten kan testine göre ilaç tedavisine başlıyor rahim kalınlığını ölçüyor onlara uygun bir değerse zaten hemen transfer günü veriyorlar
Çok teşekkür ederim cevabınız için hayırlısı inşallah bende görüşme sağlayıp başlayacağım tedaviye

Rahim kaç mm ile başladı gittiğinizde kaç mm ile transfer oldu acaba

Kızlar merhaba, ben size bilgi vereyim. HIT ile ilerliyorum. Menopozdaysanız estrofemi 1 ay kullanıp adet oluyorsunuz sonra tekrar estrofem coraspin vitamin vs başlıyorsunuz. Adetinizin ortalama 20- 25 gün gibi transferinizi oluyorsunuz. Arada rahim kalınlığına ve progestestron sonucunuzu iletiyorsunuz

Merhaba bilgi için çok teşekkürler benim erken menopoz 3 yıl oldu yinede tekrar adet görülüyor mu

Benim de kafam karışık ben astroloji haritama da baktırıyorum en uygun ayı bulmak için ve bana 2025 yılı çok uygun dediler ama bunu beklemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…