- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Hadi ya vala bilmiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahBenim de kafam karışık ben astroloji haritama da baktırıyorum en uygun ayı bulmak için ve bana 2025 yılı çok uygun dediler ama bunu beklemek istemiyorum
Canım ben de Hit de yaptırdım. Heyecanla sonucu bekliyorum. Sizin olumlu oldu mu?Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Sizin ilk denemede mi oldu? Dr hit di mi sizinde?
İnşallah canımKızlar inşallah pozitif sonuç alırsınız dualarım sizinleBenim de transferim haftaya Hit de olacak
Hadi hayırlısı olsun inşallahKızlar inşallah pozitif sonuç alırsınız dualarım sizinleBenim de transferim haftaya Hit de olacak
Çok teşekkür ederimHadi hayırlısı olsun inşallahcanım umarım pozitif sonuç alırsın bekliyorum güzel haberlerini tek emriyo transferi mi olucaksin
İnşallah canım inşallahÇok teşekkür ederimAmin inşallah canım sende emeklerinin karşılığını alacaksın çift olacak tahminimce
Hayırlı olur umarım sağlıklı haberlerini alırsınız.Kızlar inşallah pozitif sonuç alırsınız dualarım sizinleBenim de transferim haftaya Hit de olacak
Merhaba, çok teşekkür ederimHayırlı olur umarım sağlıklı haberlerini alırsınız.Transfer sürecinizi paylaşabilir misiniz? sperm vermek için eşiniz önden kıbrısa gitmesi gerekiyor mu yoksa transfer öncesi birlikte gidip mi oluyor süreç nasıl ilerliyor acaba
Amin canım inşallahHayırlı olur umarım sağlıklı haberlerini alırsınız.Transfer sürecinizi paylaşabilir misiniz? sperm vermek için eşiniz önden kıbrısa gitmesi gerekiyor mu yoksa transfer öncesi birlikte gidip mi oluyor süreç nasıl ilerliyor acaba
Mayıs ayında transfer olmuştum kuzum ben tek transfer olumsuz oldu inşallah bu sefer olumlu olur sonucum güzel taze çıkar yumurtalar sonuna kadar nasip eder bizede umarımHayırlı olur umarım sağlıklı haberlerini alırsınız.Transfer sürecinizi paylaşabilir misiniz? sperm vermek için eşiniz önden kıbrısa gitmesi gerekiyor mu yoksa transfer öncesi birlikte gidip mi oluyor süreç nasıl ilerliyor acaba
Sağlıcakla hayırlı haberler alalım inşallahMerhaba, çok teşekkür ederimBiz ön görüşmeye gitmiştik o gün eşim sperm verdi donduruldu. Bu hafta sadece transfer için gideceğiz. İki gün kalıp döneceğiz. Süreç çok kolay ilerliyor aslında whatsaptan tahlil sonuç vs paylaşımı ile hazırlık süreci tamamlanıyor.
umarım bu kez hayırlısıyla ve sağlıkla gelir bebişinizAmin canım inşallahBizim doktorumuz aradı pazartesi günü bir döner bulmuşlar eşimi çağırdılar daha öncesinde doktorumun sözü olduğu için olumsuz olanlarda bize uyguna transfer yapacak Perşembe yarın esim sperm vermeye gidiyor şu anlık benim bir işim olmadığı için ben gitmiyorum dondurucaklar ne kadar artık çıkarsa sonrasında bizim gitmemiz lazım hazırlık yapacağız rahim için
İnşallah canım benimSağlıcakla hayırlı haberler alalım inşallah
İnşallah canım bir baslayalimda umarım herkese nasip eder rabbimumarım bu kez hayırlısıyla ve sağlıkla gelir bebişiniz
Benim pozitifKızlar sonuçlarınız ne oldu merak ettim uzun zaman geçmiş
Ayy çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah darıdı bizim başımıza süreç nasıl geçti anlatırmısınBenim pozitif
Teşekkür ederim, darısı başınıza inşallahAyy çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah darıdı bizim başımıza süreç nasıl geçti anlatırmısın