Yumurta donasyonu ile tup bebek yaptiranlar

Canım meraba geçen sene benimde ikizdi tuttu fakat erken doğumla bir de coranadan dolayi kaybettim bende o şekilde düşünerek yaptırmıştım biri tutar biri tutmaz belki diye umarım güzel haberler alırsın.Mayis ayında yaptırdım tekrar 1 tane o da olumsuz oldu

Amin inşallah 🤲 Bende kullaniyorum o ilacı canım uzun zamandır yumurtam olmadığı için normal adet olamiyorum cyclo-prognova adet olabiliyorum.Hayirli olsun inşallah ♥️ sağlıkla gelsin .Ben yumurta donasyonu yaptırdım 4.Defa tutmadı malesef geçen sene tuttu ikizlere hamile kaldım 5 aylikkken coronadan dolayı Kaybettim.Benim Amh ne kadar bilmiyorum doktor bu süreçte hiç bakmadı donasyon olduğu için gerek duymadı sanırım bilmiyorum
o kadar sevindim ki sizin adınıza Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin o günleride duyarız umarım. ❤️ çok teşekkür ederim. Siz nerede yaptırmıştınız hit miydi
Evet siz nerede yaptrmistiniz

Amin inşallah canım 🙏🤲 Umarım son denememiz olur bizde sağlıkla kucağımıza alırız yakın zamanda hayırlısı olsun inşallah ♥️ inşallah hepimiz için güzel sonuçlar alırız 😘
İnşallah hergun yatmadan duam buradaki bütün arkadaşlarım Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın hepinizin güzel haberlerinizi alalım inşallah

Amin inşallah 🤲 Bende kullaniyorum o ilacı canım uzun zamandır yumurtam olmadığı için normal adet olamiyorum cyclo-prognova adet olabiliyorum.Hayirli olsun inşallah ♥️ sağlıkla gelsin .Ben yumurta donasyonu yaptırdım 4.Defa tutmadı malesef geçen sene tuttu ikizlere hamile kaldım 5 aylikkken coronadan dolayı Kaybettim.Benim Amh ne kadar bilmiyorum doktor bu süreçte hiç bakmadı donasyon olduğu için gerek duymadı sanırım bilmiyorum
Çok üzüldüm Allah busefer emeğini boşa çıkarmasın. Benimde troit 0.16 olmuş t3 ile t4te az yükselme var bakalım ne cikacak

Çok üzüldüm Allah busefer emeğini boşa çıkarmasın. Benimde troit 0.16 olmuş t3 ile t4te az yükselme var bakalım ne cikacak
Hayırlısı olsun inşallah canım 🙏💙♥️ Amin insalalh olur ne zaman olur bilemiyorum ama yine sıfırdan başlamam lazım .troit icin ilaç veriyolar kuzum üzülme düzelir

Merhabalar herkese. Kıbrıs dışında başka bir yerde donasyon yaptıran veya araştıran oldu mu acaba? Selanik'te ve Prag'da da merkezler var ama güvenilir mi bilemiyorum. Uçak korkum var, Kıbrıs'a sadece feribotla gidebiliriz ama Kıbrıs feribotları da çok zorlayıcı görünüyor. Selanik kara yoluyla İstanbul'dan gidilebilir bir mesafede, o yüzden düşünüyorum. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Merhabalar herkese. Kıbrıs dışında başka bir yerde donasyon yaptıran veya araştıran oldu mu acaba? Selanik'te ve Prag'da da merkezler var ama güvenilir mi bilemiyorum. Uçak korkum var, Kıbrıs'a sadece feribotla gidebiliriz ama Kıbrıs feribotları da çok zorlayıcı görünüyor. Selanik kara yoluyla İstanbul'dan gidilebilir bir mesafede, o yüzden düşünüyorum. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Merhaba canım Kıbrıs dışında ben duymadım hiç bende hep Kıbrısa gidiyorum başka yerde yapıldığını bilmiyorum bende çok korkuyodum senin gibi eşim yanimdaydi elimi tuttu gözlerimi kapattım o kadar sonra herşey normal korkmana gerek yok korkulucak kadar değilmiş yani şimdi sürekli gidiyorum uçakla Diğer merkezler hakkında bir bilgim yok açıkçası

Merhaba, seninle özelden konuşmuştuk.
Bende klinikle whatsapp ürezi görüştüm.
Bana çok farklı bir fiyat verildi. Kafam karişti vallah.
Bana 2500 dendiği için şimdi tedirgin oldum.
Galiba bana kendi yumurtamla olan tüp bebek fiyati verildi.

Aslında kendi yumurtamla olanin fiyati daha yüksek olmasi gerek. Bunun opusu, narkozu vs var.

Bu ay almanyada transfer olucam. Eğer tutmazsa Dr.Hite gitmek istiyordum
Merhaba dr.hit ile görüştünmü

Donasyon yaptırmadım ama araştirdim. Bizim için en güvenilir merkez Dr.Hit (Kibris)
Arkadaşım bu sene eylülde Kırit adasinda yaptıracak.

Allah gönlünze göre versin inşallah ama bir ikiz annesi olarak söylemek isterim ki ikiz bebek çok çok çoooook zor 😅😅😅 hele benim gibi bebeklerin tarlada yetiştiğini sananlar için ayrıca zor allah bebeklerime sağlık versin ama şimdiki aklım olsa tek embriyo transfer ettirirdim. Çok uzun süre desteksiz hiç bir şey yapılamıyor maalesef çocukları şöyle alim da bi hava alsın diyemiyorum hala 18 aylıklar ve tek başıma parka yürüyüşe götüremiyorum hala biri bi tarafa diğeri öteki tarafa kaçıyor. ikiz annesleri ayrıca buraya böyle bi konu açmalı galiba donasyona gidecekler için en azından tecrübeli annelerden biraz fikir alırlar
Maşallah size 🌸peki ikiz gebelik zor mu hamilelik nasıl geçti. Ben de kararsız kaldım bir koydurayım diyorum ama ya tutmazsa iki olsun diyorum

Merhaba canm çok geçmiş olsun tez zamanda kucağına alırsın sende inşallah bundan bi arkadaşta Amerikan ivf ye gitcek ucret aynı değişmemiş merkez size en uygun donöru seçiyor ben hitte yaptrdim amh0.02 menopozdu cycolo ile adet gördüm gittim şuan ikizlere halimeyim Allah devamını nasip ederde sağlıcakla alırsam inşallah ve hepiniz inşallah
Gözünüz aydın 🌸sağlıcakla gelsinler , hitten memnun musunuz birde bir liste gönderiyorlar istenen testler onları burada yaptırınca direkt çağırıyorlar mı ? Birde ikiz gebelik zor mu ? Ben de hitte düşünüyorum bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏

Gözünüz aydın 🌸sağlıcakla gelsinler , hitten memnun musunuz birde bir liste gönderiyorlar istenen testler onları burada yaptırınca direkt çağırıyorlar mı ? Birde ikiz gebelik zor mu ? Ben de hitte düşünüyorum bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏
Canım meraba Hitle gorustun mu

X