- 12 Haziran 2024
- 33
- 21
- 3
- 30
merhaba kızlar. yazılanların hepsini okudum bende sizlerle aynı durumdayım 0.01amh yüksek fsh ile prematüre over yetmezliği sendromu teşhisim var ilk adetimi de cyno ile görmüştüm zaten. bizde kıbrısı düşünüyoruz. Bir tanıdığım Amerikan tüp bebek ERMAN SEVER hoca da yaptırdı şuanda 1.5 yaşında ikizleri varŞimdi okudum canm ben 9 nisanda adet oldum ilaca başladım 8maysta yumurta toplama 13 mayıs transfer di
Canım meraba transfer oldun mu sonucun nedir ?Merhaba ben mayıs ilk haftası kibris yumurta donasyonu için dr hit e gitcem.yumurta donasyonu yaptıranlar olumlu olumsuz yorumlarınızı alabilirmiyim. Çok heyecanlıyım teşekkürler
Canım bende çok yaptırdım fakat dönör seçimi yapmadım bunun için ayrı bir ücret oduyosun zaten ben yakın doğu üniversitesi Hastanesi'nde yaptırdım Mayıs ayında son emriyomu kullandım fakat negatif oldu .Öncesinde gidip verebilir eşin canım.İsterseniz beraber de gidip verebilirsiniz spermi kalırsanız transfere kadar işlemden öncesinde bütün istedikleri testleri İstanbul'da yaptırıp gittim orada evraklar biraz pahalı çünkü burda devlet Hastanesi'nde de özelde de yaptırabilirsinmerhaba kızlar. yazılanların hepsini okudum bende sizlerle aynı durumdayım 0.01amh yüksek fsh ile prematüre over yetmezliği sendromu teşhisim var ilk adetimi de cyno ile görmüştüm zaten. bizde kıbrısı düşünüyoruz. Bir tanıdığım Amerikan tüp bebek ERMAN SEVER hoca da yaptırdı şuanda 1.5 yaşında ikizleri varçok şükür. Bende Erman hoca ile görüştüm 4500euro demişti 2 ay evvel konaklama ve ulaşım dahil. Ama biz maddi anlamda toparlamadan yaptıramayacağımız için beklemiştik. Merak ettiğim birkaç konu var bende gidenlere sormak istiyorum. İşlemden önce verilen testler ilaçlar ve süreç nedir. Birde eşin sperm için önceden gidip verip gelmesi mi gerekiyor yoksa işlem öncesi benim hazırlığımdan sonra birlikte gittiğimizde transfer öncesi mi sperm veriyor. birde donör seçerken nelere dikkat ettiniz ya da merkez ediyor bilgi verir misiniz
Ne zaman düşünülüyor transfer hayırlı olsun canımMerhaba canm dün geldik sperm alindi estrofem stokla ayda bi alma hakkın var ama ilk haftadan sonra 1haftada bi kutu bityo 4bes paket al başkasında yazdrqbilirsen 260 tl tanesi
Hayırlısı olsun inşallahMerhaba cann geldim dün hite sperm alindi p.tesi transfer inşallah çok olumlu konuştu düzgün birine benziyor doktorda hemşirede aklına takılan bisey olursa sorabilirsin
teşekkür ederimm. siz yakın doğu üni hastanesinde mi denediniz donasyon işlemini kaç kez denediniz ve negatif sonuçlandı acabaCanım bende çok yaptırdım fakat dönör seçimi yapmadım bunun için ayrı bir ücret oduyosun zaten ben yakın doğu üniversitesi Hastanesi'nde yaptırdım Mayıs ayında son emriyomu kullandım fakat negatif oldu .Öncesinde gidip verebilir eşin canım.İsterseniz beraber de gidip verebilirsiniz spermi kalırsanız transfere kadar işlemden öncesinde bütün istedikleri testleri İstanbul'da yaptırıp gittim orada evraklar biraz pahalı çünkü burda devlet Hastanesi'nde de özelde de yaptırabilirsin
Rica ederim canımteşekkür ederimm. siz yakın doğu üni hastanesinde mi denediniz donasyon işlemini kaç kez denediniz ve negatif sonuçlandı acaba
birde sperm verme işleminden transfer gününe kadar ne kadar bir süre oluyor acaba
Merhaba canım ben YAKINDOGU ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDE TADAVİ GÖRDÜM ARASTİRMAK İSTERSEN ORAYİ DA ARASTİR DR.İSMET GUN HOCA İYİ BİR HOCADİR.Merhabalar bende ağustosta gidicem hala merkez araştırmaktayım sizler sürecinizi paylaşabilir misiniz
Canım meraba geçen sene benimde ikizdi tuttu fakat erken doğumla bir de coranadan dolayi kaybettim bende o şekilde düşünerek yaptırmıştım biri tutar biri tutmaz belki diye umarım güzel haberler alırsın.Mayis ayında yaptırdım tekrar 1 tane o da olumsuz oldu tutmadıMerhaba ucuzler tehlikede iki okadar değil biri tutmazsa biri tutar die düşünüyoruz inşallah 8nde gidecez
Tekrar donasyon planlıyorsunuz diye anladim tüm yazismalarinizdan. yine yakindogu da mı yapacaksınız?Rica ederim canımEvet yakındogu da yaptırdım ben orda denedim .Bu Mayıs ayında 4.Denemem oldu ilk denemem başka bir merkezde oldu 3 adet koyuldu ve 1 tanesi tuttu o da boş gebelik oldu 3 tanesini de yakın doğu üniversitesi yaptırdım 2 .transferimde 1 adet koydu tutmadı 3.transferimde iki adet koydu tuttu ikizlerim çok şükür coronodan dolayı erken doğumla malesef 5 aylıkken kaybettim.Bu son Mayıs ayında transfer oldum o da son 1 tane koydu doktorum oda negatif olumsuz oldu Malesef şimdi tekrar başlarsak sıfırdan başlayacağım mecbur dondurulmuş embriyom kalmadı . Hatırladığım kadarıyla 15-20 gün sperm verdikten sonra rahim hazırlıkları falan oluyor çünkü uzun zaman oldu biz sperm verip dondurali çünkü çok uzun bir zaman dilimi yok yani ama tavsiyem dondurursan bir dahaki seferlere çok iyi oluyor daha hızlı ilerliyor o şekilde sadece transfer oluyorsun ugrastirmiyor
Evet canım tekrar planlıyoruz doğru evet aynı hastanede olucak yine ama ne zaman olur bilemiyorum yakın zamanda da olabilirTekrar donasyon planlıyorsunuz diye anladim tüm yazismalarinizdan. yine yakindogu da mı yapacaksınız?
Merhaba özelden mesajınız gelmedi bana tekrar gönderim yaparmisiniz? Tedaviye başladınız mı ?Merhaba Mersinlibus , ben de donasyon dusunuyorum. Size ozelden mesaj attim.Detaylar ile ilgili alabilir miyim
Merhaba canm evet transfer oldu ikizler tuttu kalpleri duyduk bebisleri gördük evdeyim yatıyorum darısı buradaki bütün arkadaşlarım aMerhaba özelden mesajınız gelmedi bana tekrar gönderim yaparmisiniz? Tedaviye başladınız mı ?
Merhaba canm çok geçmiş olsun tez zamanda kucağına alırsın sende inşallah bundan bi arkadaşta Amerikan ivf ye gitcek ucret aynı değişmemiş merkez size en uygun donöru seçiyor ben hitte yaptrdim amh0.02 menopozdu cycolo ile adet gördüm gittim şuan ikizlere halimeyim Allah devamını nasip ederde sağlıcakla alırsam inşallah ve hepiniz inşallahmerhaba kızlar. yazılanların hepsini okudum bende sizlerle aynı durumdayım 0.01amh yüksek fsh ile prematüre over yetmezliği sendromu teşhisim var ilk adetimi de cyno ile görmüştüm zaten. bizde kıbrısı düşünüyoruz. Bir tanıdığım Amerikan tüp bebek ERMAN SEVER hoca da yaptırdı şuanda 1.5 yaşında ikizleri varçok şükür. Bende Erman hoca ile görüştüm 4500euro demişti 2 ay evvel konaklama ve ulaşım dahil. Ama biz maddi anlamda toparlamadan yaptıramayacağımız için beklemiştik. Merak ettiğim birkaç konu var bende gidenlere sormak istiyorum. İşlemden önce verilen testler ilaçlar ve süreç nedir. Birde eşin sperm için önceden gidip verip gelmesi mi gerekiyor yoksa işlem öncesi benim hazırlığımdan sonra birlikte gittiğimizde transfer öncesi mi sperm veriyor. birde donör seçerken nelere dikkat ettiniz ya da merkez ediyor bilgi verir misiniz
Yaa ne güzel hayırlısı olsun inşallahMerhaba canm evet transfer oldu ikizler tuttu kalpleri duyduk bebisleri gördük evdeyim yatıyorum darısı buradaki bütün arkadaşlarım a
Amin inşallahMerhaba canm çok geçmiş olsun tez zamanda kucağına alırsın sende inşallah bundan bi arkadaşta Amerikan ivf ye gitcek ucret aynı değişmemiş merkez size en uygun donöru seçiyor ben hitte yaptrdim amh0.02 menopozdu cycolo ile adet gördüm gittim şuan ikizlere halimeyim Allah devamını nasip ederde sağlıcakla alırsam inşallah ve hepiniz inşallah
o kadar sevindim ki sizin adınıza Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin o günleride duyarız umarım.Merhaba canm çok geçmiş olsun tez zamanda kucağına alırsın sende inşallah bundan bi arkadaşta Amerikan ivf ye gitcek ucret aynı değişmemiş merkez size en uygun donöru seçiyor ben hitte yaptrdim amh0.02 menopozdu cycolo ile adet gördüm gittim şuan ikizlere halimeyim Allah devamını nasip ederde sağlıcakla alırsam inşallah ve hepiniz inşallah
Çok üzgünüm.. Ama kalbimizi temiz tutalım umuyorum ki bu denemeniz son seferiniz olur ve bebeğiniz size kavuşur. Tecrübelerinizi iyi kötü paylaştığınız için teşekkür ederim. Anne olmayı istemek anne olmaya çalışmak bile bizi öyle uzun ve üzücü yollara sokuyor ki umarım hepimiz için sonu aydınlık ve çok güzel olur.Rica ederim canımEvet yakındogu da yaptırdım ben orda denedim .Bu Mayıs ayında 4.Denemem oldu ilk denemem başka bir merkezde oldu 3 adet koyuldu ve 1 tanesi tuttu o da boş gebelik oldu 3 tanesini de yakın doğu üniversitesi yaptırdım 2 .transferimde 1 adet koydu tutmadı 3.transferimde iki adet koydu tuttu ikizlerim çok şükür coronodan dolayı erken doğumla malesef 5 aylıkken kaybettim.Bu son Mayıs ayında transfer oldum o da son 1 tane koydu doktorum oda negatif olumsuz oldu Malesef şimdi tekrar başlarsak sıfırdan başlayacağım mecbur dondurulmuş embriyom kalmadı . Hatırladığım kadarıyla 15-20 gün sperm verdikten sonra rahim hazırlıkları falan oluyor çünkü uzun zaman oldu biz sperm verip dondurali çünkü çok uzun bir zaman dilimi yok yani ama tavsiyem dondurursan bir dahaki seferlere çok iyi oluyor daha hızlı ilerliyor o şekilde sadece transfer oluyorsun ugrastirmiyor
Amin inşallah canımÇok üzgünüm.. Ama kalbimizi temiz tutalım umuyorum ki bu denemeniz son seferiniz olur ve bebeğiniz size kavuşur. Tecrübelerinizi iyi kötü paylaştığınız için teşekkür ederim. Anne olmayı istemek anne olmaya çalışmak bile bizi öyle uzun ve üzücü yollara sokuyor ki umarım hepimiz için sonu aydınlık ve çok güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?