Yumurta donasyonu ile tup bebek yaptiranlar

Benim de kafam karışık ben astroloji haritama da baktırıyorum en uygun ayı bulmak için ve bana 2025 yılı çok uygun dediler ama bunu beklemek istemiyorum
Hadi ya vala bilmiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲 umarım bizde en kısa zamanda kucağımıza alırız inşallah 🤲🙏💙

Merhaba bayanlafär kac saatdir bu sayfada yorumlari okuyorum. Ben almanyada yasiyorum bir saglikli kizim var sonradan 2 defa 20 haftalikkdn bebeklerimi kaybettim. Sonra ortaya cikti esimle dört tand ortak genetik bozuklugu var, bu yüzden de simdiye kadar üc defa tüp bebdk tedavisi gördüm ankarada. Simdi artik yorulduk piskolojik ve kendim de kaldiramiyorum. Genetik bozuklugu cok var malesef dört tane. Bü yüzden bizde karar verdik yumurta donasyonu yapmaya ama bu kac gündür dünya british ve dr hit Merkezini düsünüyorum ama kararsizim. Insallah allah her istegine nasip eder.

Kızlar inşallah pozitif sonuç alırsınız dualarım sizinle 🌸 Benim de transferim haftaya Hit de olacak
Hayırlı olur umarım sağlıklı haberlerini alırsınız. 🌸Transfer sürecinizi paylaşabilir misiniz? sperm vermek için eşiniz önden kıbrısa gitmesi gerekiyor mu yoksa transfer öncesi birlikte gidip mi oluyor süreç nasıl ilerliyor acaba

Hayırlı olur umarım sağlıklı haberlerini alırsınız. 🌸Transfer sürecinizi paylaşabilir misiniz? sperm vermek için eşiniz önden kıbrısa gitmesi gerekiyor mu yoksa transfer öncesi birlikte gidip mi oluyor süreç nasıl ilerliyor acaba
Merhaba, çok teşekkür ederim 🌺 Biz ön görüşmeye gitmiştik o gün eşim sperm verdi donduruldu. Bu hafta sadece transfer için gideceğiz. İki gün kalıp döneceğiz. Süreç çok kolay ilerliyor aslında whatsaptan tahlil sonuç vs paylaşımı ile hazırlık süreci tamamlanıyor.

Amin canım inşallah 🤲 Bizim doktorumuz aradı pazartesi günü bir döner bulmuşlar eşimi çağırdılar daha öncesinde doktorumun sözü olduğu için olumsuz olanlarda bize uyguna transfer yapacak Perşembe yarın esim sperm vermeye gidiyor şu anlık benim bir işim olmadığı için ben gitmiyorum dondurucaklar ne kadar artık çıkarsa sonrasında bizim gitmemiz lazım hazırlık yapacağız rahim için

Mayıs ayında transfer olmuştum kuzum ben tek transfer olumsuz oldu inşallah bu sefer olumlu olur sonucum güzel taze çıkar yumurtalar sonuna kadar nasip eder bizede umarım 🙏🤲♥️🌸Esim gidip geldikten sonra bizde sanırım duruma göre bı iki Ay sonra başlarız diye düşünüyorum

Merhaba, çok teşekkür ederim 🌺 Biz ön görüşmeye gitmiştik o gün eşim sperm verdi donduruldu. Bu hafta sadece transfer için gideceğiz. İki gün kalıp döneceğiz. Süreç çok kolay ilerliyor aslında whatsaptan tahlil sonuç vs paylaşımı ile hazırlık süreci tamamlanıyor.
Sağlıcakla hayırlı haberler alalım inşallah 😍

Amin canım inşallah 🤲 Bizim doktorumuz aradı pazartesi günü bir döner bulmuşlar eşimi çağırdılar daha öncesinde doktorumun sözü olduğu için olumsuz olanlarda bize uyguna transfer yapacak Perşembe yarın esim sperm vermeye gidiyor şu anlık benim bir işim olmadığı için ben gitmiyorum dondurucaklar ne kadar artık çıkarsa sonrasında bizim gitmemiz lazım hazırlık yapacağız rahim için
umarım bu kez hayırlısıyla ve sağlıkla gelir bebişiniz 😍😍

Ayy çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah darıdı bizim başımıza süreç nasıl geçti anlatırmısın ♥️
Teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah 🌺 Kendi yumurtam ile defalarca denemiş çok yıpranmış bir kadın olarak bu kadar kolay olmasının şoku var üzerimde. Her şey nasip kısmet tabii daha sürecin de çok başındayız umarım sağlıkla ilerler 🙏 1 aylık uzaktan rahim hazırlama süreci ile transferiniz yapılıyor biz sadece 2 gece kalıp döndük süreç rahat ve kolay geçti. Tavsiyem güncel bir hsg çektirmeniz ve iletişim olarak kendinizi rahat hissettiğiniz bir klinik ile ilerlemeniz. Ücretler vs hepsinde hemen hemen aynı zaten en önemlisi dediğim gibi iletişim

X