- 25 Haziran 2010
- 4.843
- 4.376
Ben deNe güzel maşallah Allah bağışlasın inşallah bende böyle yorumlar yazabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben deNe güzel maşallah Allah bağışlasın inşallah bende böyle yorumlar yazabilirim
Emin olun yazacaksınız üzüldüğünüze üzüleceksiniz sizin ikili mi yüksek risk çıktı ense kalınlığı mı yüksekNe güzel maşallah Allah bağışlasın inşallah bende böyle yorumlar yazabilirim
Benim her şey normal ama fetal dna riskli çıktı bişey ifade ediyor mu bilmiyorumEmin olun yazacaksınız üzüldüğünüze üzüleceksiniz sizin ikili mi yüksek risk çıktı ense kalınlığı mı yüksek
Bende nipt testi yaptırdım onu bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırım dualarınıza talibimEmin olun yazacaksınız üzüldüğünüze üzüleceksiniz sizin ikili mi yüksek risk çıktı ense kalınlığı mı yüksek
Ense kalınlığı yüksek çıktı doktorum 4 mm dedi hatta sağlıksız gebelik gibi görünüyor dediEmin olun yazacaksınız üzüldüğünüze üzüleceksiniz sizin ikili mi yüksek risk çıktı ense kalınlığı mı yüksek
Allah’ın izniyle sonucunuz temiz çıkacak Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cümlesine de size deBende nipt testi yaptırdım onu bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırım dualarınıza talibim
Sağlıksız gebeliklerde bildiğim kadarıyla kalp atışı oluşmuyor çünkü doktorum bana gebeliğin sağlıksızsa kalp atışı alamayız demişti ben röntgen MR yüksek doz antibiyotik kullanımı ağır olan ağrı kesici iğneler yaptırmıştım hamile olduğumu bilmeden doktorum şimdi belli olur etkilenip etkilenmediği demişti ve 7.haftada kalp atışı almıştık.Ense kalınlığı yüksek çıktı doktorum 4 mm dedi hatta sağlıksız gebelik gibi görünüyor dedi
Bende 7.haftada kalp atışı duymuştum bi mucize olur inşallahSağlıksız gebeliklerde bildiğim kadarıyla kalp atışı oluşmuyor çünkü doktorum bana gebeliğin sağlıksızsa kalp atışı alamayız demişti ben röntgen MR yüksek doz antibiyotik kullanımı ağır olan ağrı kesici iğneler yaptırmıştım hamile olduğumu bilmeden doktorum şimdi belli olur etkilenip etkilenmediği demişti ve 7.haftada kalp atışı almıştık.
Allah razı olsun güzel dileklerinize minnettarım, Allaha tevekkül ediyorum ona sığındım.Allah’ın izni ile bebeğinizde birşey yok sağlıkla doğacaktır siz rahat olmaya çalışın Allah en iyisini bilir ve en hayırlısını nasip eder bol bol dua edin
Şuan bende öyleyim zor süreç gerçektenEvet 3 ay olacak neredeyse neler neler yaşadım gebelik sürecimde o kadar üzülüyorum ki çocuğumu ne kadar da yıpratmışım anne karnında
Nipt testim negatif geldi şükürler olsunEvet 3 ay olacak neredeyse neler neler yaşadım gebelik sürecimde o kadar üzülüyorum ki çocuğumu ne kadar da yıpratmışım anne karnında
Doğurmayı düşünüyor musunuz? Bunlar ciddi anomalilerOkurken ağladım. Bugün kendimi bu konularda buluyorum benimde bebeğime down sendromu ve bağırsak dışarda gelişmiş dediler şuan dünyam durdu. Böyle güzel yorumlar okuyunca kendimi iyi hissediyorum.
Evet düşünüyorum haftaya doktorumu göreceğim ne diyecek bilemiyorumDoğurmayı düşünüyor musunuz? Bunlar ciddi anomaliler
Bebeğin yaşama şansı var mı peki? İlk gebeliğiniz mi? Bağırsakların dışarı olması sorununu nasıl çözecekler? Doktorlarınız ne diyor?Evet düşünüyorum haftaya doktorumu göreceğim ne diyecek bilemiyorum
Rabbim yardımcımız olsun yüklerimizi azaltsın inşallah ben de aynı durumdayım pazartesi heyete gireceğim bakalım ne diyecek doktorlarBebeğime dua edenlerden Allah razı olsun benimde dualarım her annenin bebeği sağlıklı olsun ve sağlıklı doğsun rabbim kimseyi sınamasın inşallah
Çok detaylı konuşmadık teşhisi koydu ve ben baya üzgün çıktım yanından bundan sonra konuşacağız bakalım rabbim yardımcımız olsunBebeğin yaşama şansı var mı peki? İlk gebeliğiniz mi? Bağırsakların dışarı olması sorununu nasıl çözecekler? Doktorlarınız ne diyor?
Başka doktorlarla görüştünüz mü?Çok detaylı konuşmadık teşhisi koydu ve ben baya üzgün çıktım yanından bundan sonra konuşacağız bakalım rabbim yardımcımız olsun