- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
Ben almanyadayim burdaki dr sadece paraya bakarHayirlisi olsun canim insallah. O zamana kadar vitaminlerle ve gidalarla takviye yapabilirsin. Peki neden olmadigina dair bir arastirma yapalim falan dedi mi doktor?
Benim 10 gun onceki opumdan 1 embriyom oldu ve 1 hafta once donduruldu. Adet olacagim bugun yarin,yeniden baslayacagiz,embriyo elde edersek onu da donduracagiz. Sonra vücut dinlenince de transfer olacakinsallah.
Ahh cnm sorma okulda kizlara reglim gecikti hamile olabilirim dedim. aninda eczaneye gidildi test alindi bana yap yap neyse yaptim. ve sonuc zaten malum Allah ciglik vs ben gene bi heycan ilk ogreniyomus gibi o gazla eve gelince babasiyla soyledik oda teyzeleri halalari anneanne masallah herkese whatsaptan soyluuo kardesim olcak diye derken yakin cevre herkes ogreniyo cnm. Rabbim utandirmasin insallah...
Ben de bacaklarda variz var. Ne zaman hormon ilaci kullansam varisli damarlarda tıkanma oluyor. Yani pıhtılaşma sorunu başlıyor.tabiki doktor ben sadece tüp ilaclari yazarim. Kan sulandirici yazamam deyip hic vermedi. bence sebep bu.Hayirlisi olsun canim insallah. O zamana kadar vitaminlerle ve gidalarla takviye yapabilirsin. Peki neden olmadigina dair bir arastirma yapalim falan dedi mi doktor?
Benim 10 gun onceki opumdan 1 embriyom oldu ve 1 hafta once donduruldu. Adet olacagim bugun yarin,yeniden baslayacagiz,embriyo elde edersek onu da donduracagiz. Sonra vücut dinlenince de transfer olacakinsallah.
Havuz yöntemi yapıyorsun. Hayırlı olsun
Tüp doktorlari özellikle benim dr sadece tüp bebekle mesgul. Testle felan uğraşmıyor . Olmadı mı yeniden Transfer. Yeniden tüp bebek yaptırıyor. Para göz olmuş resmen. Son defa sifirdan tedaviye başlayıp tutmasa istanbulda yaptirmayi düşünüyoruz
Ben almanyadayim burdaki dr sadece paraya bakar
Ben de bacaklarda variz var. Ne zaman hormon ilaci kullansam varisli damarlarda tıkanma oluyor. Yani pıhtılaşma sorunu başlıyor.tabiki doktor ben sadece tüp ilaclari yazarim. Kan sulandirici yazamam deyip hic vermedi. bence sebep bu.
Bulunduğum şehirde 1 merkez 3 doktor var. Ücünüde denedim. Aynı ne yazık. Sanırım evetAma senin hic tutmuyor degil ki,bence embriyoya genetik inceleme yapilmali ya da neden olmadigina dair baska bir arastirma. Istanbuldan onceki son denemeni de mi ayni doktorda yaptiracaksin?
Normalde yazabilir. Sigortaya sordum. Yazabilir demiştiAllah allah neden yazamiyor,yani almanyadaki prosedurler mi baska? Doktorlar her ilaci yazamiyor mu?
Oohh herkes duymus hakkaten:) sevinmistir tum aile. Allah utandirmasin canim,sevincinizi daim etsin insallah.
Bulunduğum şehirde 1 merkez 3 doktor var. Ücünüde denedim. Aynı ne yazık. Sanırım evet
Amin inssGunaydin kizlaaaar
Kac gundur cok sessiz buralar,herkes iyi mi?
Hayirli cumalar,bereketli cumalar.
Allah dualarimizi kabul etsin
Tez zamanda bize bebis olacak altin embriyolarimizi gondersin
Hepimizin gonlunden ne geciyorsa hayirlisiyla nasip etsinamin inss
Gunaydinnnnnnn
Teşekkürler canım. Bakalım. HayırlısiO zaman istanbulda basla son denemeyi orda yapmadan. Hem belki istanbulda baslayacagin merkezdeki doktor incelemeler yapip oyle baslar. Orada hem daha fazla zaman kaybetmezsin,hem de maddi manevi yorulmamis olursun. Yine de sen bilirsin tabiki ama yepyeni bir sayfayi ne kadar erken acarsan o kadar iyidir belki de.
Amin hayırlı ve sağlıklisi inşallahGunaydin kizlaaaar
Kac gundur cok sessiz buralar,herkes iyi mi?
Hayirli cumalar,bereketli cumalar.
Allah dualarimizi kabul etsin
Tez zamanda bize bebis olacak altin embriyolarimizi gondersin
Hepimizin gonlunden ne geciyorsa hayirlisiyla nasip etsin
Gunaydinnnnnnn
Bugun acıtan progestron iğnesinin 5. Ve son iğnesini yedim. Bundan sonra gel vs devam
Şifa olsun bebek olsun diyerek hepimize
İyi haftasonları
Guzel haberlerin olsun cnm insallah. ama beklemeni tavsiye ederim. idrar testleri aldatiyor genelde...Can'ım test günüm 3 aralık. Ama bugun predictor erken gebelik testlerinden ısmarladım internetten ; haftaya dayanamam yaparım kesin 3 Aralık'tan önce
Sen de ne güzel yapmışsın sinemaya takılarak
Neler nelerizledin
Can'ım test günüm 3 aralık. Ama bugun predictor erken gebelik testlerinden ısmarladım internetten ; haftaya dayanamam yaparım kesin 3 Aralık'tan önce
Sen de ne güzel yapmışsın sinemaya takılarak
Neler nelerizledin