istediğin resim olsun.a.s.başka bir isteğin varsa söle cannıımmmmmŞeniz
Var bidenem olmaz mı ÜMÜDÜMÜ istiyorum onu getirebilirmisin bana senağlama
emoşum pardon tam sana özelden resim yolluyordum bir aksaklık oldu hemen yolluyorum..karşıla.postada..ee kızlar hani resimler ya.resimler olmadan inanmayız buluştuğunuza.çiçeğim oğluna söylede yüklesin bacım.meraklıyız işte.
ÜMÜDÜNÜ37 gün sonra sana getireceğim :roflol:a.s.istediğin resim olsun.a.s.başka bir isteğin varsa söle cannıımmmmmŞeniz
Var bidenem olmaz mı ÜMÜDÜMÜ istiyorum onu getirebilirmisin bana senağlama
Mevlam ayrılık vermesin gökte uçan kuşa leylam kuşa leylaaaaaaaaaaam.........(((((
Şafak: 38 KAYSERİdeyiz buğün hemşolarım, AraŞafak: 3 :)))))))))))
amin amin.mevlam kimselere ayrılık vermesin..
asena bacım nerelerdesin ,nasılsın hastaların nasıl oldu .iyileşsinlerde dön gari özlettin kendini..a.s.
portakalam çiçeğim sen nerelerdesin datlum..bebiş nasıla.s.
günaydın bacılar, yasemin senin şafak ne oluyo arkadaş, ben konuya biraz yabancıyım sanırım
asenacım yeniden hoşgeldin nerelerdesin.sende bir değişiklik var ama anlayamadım.madımakmı dedin özledik valla yufka ekmeğinde vardır inşallah.yosa ben sular getiririm:))
Emoşum biraz dinlendim geri döndüm.Canım ben size sıcacık tazecik bazlama yaparım.Çarşamba akşamı kimselere randevu vermeyin bendesiniz.
Yozgatlı bacılarım beni duydunuz demi.
günaydın bacılar, yasemin senin şafak ne oluyo arkadaş, ben konuya biraz yabancıyım sanırım
Yozgatımın güzel kızları ilk yazımı bu sayfaya yazıyorum.Dağçiçeğim canım yeniden aranızdayım.Hastalar iyiye gidiyor.Dağçiçeğim sabah madımağa gidiyoz,çarşamba akşamı buyrun gelin,madımakla sıcacık bazlama yapıyım size.
ah canım gelmezmiyim ablacığım ben kesin geliyorum....
Canım eşim askerde onun şafağı senağlama
Yozgatımın güzel kızları ilk yazımı bu sayfaya yazıyorum.Dağçiçeğim canım yeniden aranızdayım.Hastalar iyiye gidiyor.Dağçiçeğim sabah madımağa gidiyoz,çarşamba akşamı buyrun gelin,madımakla sıcacık bazlama yapıyım size.
Canım madımaktan geldik,çarşamba akşmı bekliyorum.:1hug:ah canım gelmezmiyim ablacığım ben kesin geliyorum....
asena ,seni tekrar görmek çok güzel Şeniz.nolucak bizim halimiz birbirimizi bir gün görmesek duramaz hale geldik..
hastalarınıza Allahadan acil şifalar..
asena madımak işini iyi demedin bacım ,beni yedin bitirdin taze tazede bek datlı olur..bazlama yoğutlu bazlama olsun ama..sırnaşık şey
hadi kızlar çarşamba akşamı asenadayız ..unutma sofraya bizim içinde tabak koy geç de olsa elbet bir gün geliriz..:a015::a015:a.s.
hoş geldin asena. ohhhhhh yeyin bakalım madımakları. yufkaları. biz nörecisek. daha çıkmadıki alak. acep çıkmışmıdır. niç gidipte bakmadımyya pazar. canım çekti valla.
hoş geldin asena. ohhhhhh yeyin bakalım madımakları. yufkaları. biz nörecisek. daha çıkmadıki alak. acep çıkmışmıdır. niç gidipte bakmadımyya pazar. canım çekti valla.
kızlar burada her çeşit ot var .ama madımak yok..çıktı çıktı bugün ben pazara gittim her yer madımak doluydu ama benimkiler sevmediği için almadım ama bazlamaya aile boyu dayanamayız:içelim:
burdayım dağçiçeğim canım valla geç geliyorum iki evi dolanıyorum az ipekle ilgileniyorum yemek çay derken gecenin körü olmuş giremiyorum nete özledim hepinizi madımak dediniz canım istedi gı hele yuka ekmağ heç dyanamam kele nörek böle görmüşük bacılar...