Yozgat///66

Mevlam ayrılık vermesin gökte uçan kuşa leylam kuşa leylaaaaaaaaaaam.........(((((
Şafak: 38 KAYSERİdeyiz buğün hemşolarım, AraŞafak: 3 :)))))))))))

günaydın bacılar, yasemin senin şafak ne oluyo arkadaş, ben konuya biraz yabancıyım sanırım

ee kızlar hani resimler ya.resimler olmadan inanmayız buluştuğunuza.çiçeğim oğluna söylede yüklesin bacım.meraklıyız işte.
emoşum pardon tam sana özelden resim yolluyordum bir aksaklık oldu hemen yolluyorum..karşıla.postada..

maşallah ya hemşolarımız güzellikte birbiriyle yarışıyor.çiçeğim zaten tescilli güzelde lalede bekldiğimdende güzel.yani ben görmeden birazda olsa gözümde canlardırırımda...

Yozgatımın güzel kızları ilk yazımı bu sayfaya yazıyorum.Dağçiçeğim canım yeniden aranızdayım.Hastalar iyiye gidiyor.Dağçiçeğim sabah madımağa gidiyoz,çarşamba akşamı buyrun gelin,madımakla sıcacık bazlama yapıyım size.

asenacım yeniden hoşgeldin nerelerdesin.sende bir değişiklik var ama anlayamadım.madımakmı dedin özledik valla yufka ekmeğinde vardır inşallah.yosa ben sular getiririm:))

asenacım yeniden hoşgeldin nerelerdesin.sende bir değişiklik var ama anlayamadım.madımakmı dedin özledik valla yufka ekmeğinde vardır inşallah.yosa ben sular getiririm:))

Emoşum biraz dinlendim geri döndüm.Canım ben size sıcacık tazecik bazlama yaparım.Çarşamba akşamı kimselere randevu vermeyin bendesiniz.

Yozgatlı bacılarım beni duydunuz demi.

Emoşum biraz dinlendim geri döndüm.Canım ben size sıcacık tazecik bazlama yaparım.Çarşamba akşamı kimselere randevu vermeyin bendesiniz.

Yozgatlı bacılarım beni duydunuz demi.

ah canım gelmezmiyim ablacığım ben kesin geliyorum....

asena ,seni tekrar görmek çok güzel Şeniz.nolucak bizim halimiz birbirimizi bir gün görmesek duramaz hale geldik..
hastalarınıza Allahadan acil şifalar..
asena madımak işini iyi demedin bacım ,beni yedin bitirdin taze tazede bek datlı olur..bazlama yoğutlu bazlama olsun ama..sırnaşık şey
hadi kızlar çarşamba akşamı asenadayız ..unutma sofraya bizim içinde tabak koy geç de olsa elbet bir gün geliriz..:a015::a015:a.s.

hoş geldin asena. ohhhhhh yeyin bakalım madımakları. yufkaları. biz nörecisek. daha çıkmadıki alak. acep çıkmışmıdır. niç gidipte bakmadımyya pazar. canım çekti valla.

ah canım gelmezmiyim ablacığım ben kesin geliyorum....
Canım madımaktan geldik,çarşamba akşmı bekliyorum.:1hug:

Dağçiçeğim haklısın biz birbirimize okadar alışmışız ki birbirimizi görmeden duramıyoz. Allahım dostluğumuzu daim etsin,sizler benim bacımsınız:1hug:Bugün madımak toplamaya gittik,ben pek beceremem ama biraz topladım,maksat temiz hava,değişiklik oldu banada 2 yıldır gitmemiştim,çayı demledik yanındada çörek kahvaltılık vs amanın nede güzel oldu,canınız çekmedi demi kızlar.:roflol:Madımağı bugün pişirecektim ama yoruldum ayıkla,yıka uzun iş.bugün aıklar yıkar,kıyar,yarında pişirrim,sıcacık bazlamda yaparım,sarmısaklı ayran aboooooooooooooooo,hamile yok demi aranızda:roflol:,dağçiçeğim temiz hava beni çarptı bugün,eve gelince mayıştım kaldım.Yarın bekliyom topla kızları hep birlikte yiyelim.

hoş geldin asena. ohhhhhh yeyin bakalım madımakları. yufkaları. biz nörecisek. daha çıkmadıki alak. acep çıkmışmıdır. niç gidipte bakmadımyya pazar. canım çekti valla.

Bilgehancığım yarın akşam gel bekliyom.Sen nerdesin canım?Bizim pazarlarda görünüyodu.Maksat bizimki değişiklik olsun yoksa pazarlarda satılıyo.a.s.

çıktı çıktı bugün ben pazara gittim her yer madımak doluydu ama benimkiler sevmediği için almadım ama bazlamaya aile boyu dayanamayız:içelim:

burdayım dağçiçeğim canım valla geç geliyorum iki evi dolanıyorum az ipekle ilgileniyorum yemek çay derken gecenin körü olmuş giremiyorum nete özledim hepinizi madımak dediniz canım istedi gı hele yuka ekmağ heç dyanamam kele nörek böle görmüşük bacılar...

çıktı çıktı bugün ben pazara gittim her yer madımak doluydu ama benimkiler sevmediği için almadım ama bazlamaya aile boyu dayanamayız:içelim:
kızlar burada her çeşit ot var .ama madımak yok..

canım haklısın.senin işinde zor..Allahım gücünü kuvvetini artırsın..
arasıda olsa seni burada görmek güzel ama aklımızdasın unutma.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…