- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 40
sivas öyle soğukki evde elektrikli soba yakmaya başladık bile haftayada kaloriferler yanacak düşün yani.valla ben şimdiden yazı özledim canım kış mevsiminin en güzel tarafıda tabiki arabaşı.
yok canım daha yanmadı gündüzleri hava iyi gidiyor bu günlerde ama akşamları ayağımdan patiğimi çıkarmıyorum valla.tvde antalyayı gördüm millet denizden çıkmıyo ya çok heveslendim eşime diyorum sivastan sonra antalyaya nedersin.ama memlekete uzak ben annemden çok uzağa gidememki bak geri kendim vazgeçtim .soğuğuyla çamuruyla karıyla illa memleket illa memleket...
çıkarma bacım hasta olursun allah göstermesin.eşin ne iş yapıo emoşum.bu arada tatile gelebilirsin antalyaya tatlişim kapımızı açık.ki zaten buranın sıcagı cekılmıyo hazıran ya da eylulde gelıp tatıl yapacan yoksa yazı cekılmez oluyo yasamak zor.....şakkıdı
canım benim sağol geliriz belki hiç belli olmaz.eşim polis sivasta doğu görevi yapıyoruz burdan sonra büyük ihtimal bizim istediğimiz yer gelecek ama daha sivasta 4 senemiz var bakalım hayırlısı.sen çalışıyomusun canım bebişin varmı?
potasyum seni gördük daha iyi olduk.yozgatta hangi lisedesin canım?
yasemin yüzünü gören cennetlik bacım bayramda gezdin tozdun bizi unuttun yoksa sendemi benim gibi bir başına bayram geçirdin.baksana dağ çiçeğime iş kadını olduya hemşolarını unuttu neyse o bizim koğuşun ablası ona herşey serbest.
canım benim sağol geliriz belki hiç belli olmaz.eşim polis sivasta doğu görevi yapıyoruz burdan sonra büyük ihtimal bizim istediğimiz yer gelecek ama daha sivasta 4 senemiz var bakalım hayırlısı.sen çalışıyomusun canım bebişin varmı?
potasyum seni gördük daha iyi olduk.yozgatta hangi lisedesin canım?
yasemin yüzünü gören cennetlik bacım bayramda gezdin tozdun bizi unuttun yoksa sendemi benim gibi bir başına bayram geçirdin.baksana dağ çiçeğime iş kadını olduya hemşolarını unuttu neyse o bizim koğuşun ablası ona herşey serbest.
EMOŞUM BENİMDE BABAM POLİS TAHMIN ETTIM YAZDIKLARINDAN O YUZDEN SORDUM SEVINDIM SIVASTA SARK YAPMANIZA VUKUATSIZ ILLERDENDIR LOJMANDAMI OTURUYON KUZENIM VAR ESI POLİS LOJMANDA OTURUYO SU AN SIVASTA.ESIN MUHAKKAK TANIYODUR BIZIM ENISTEYI.kaydirigubbakcemile3
evet canım sivasta pek vukuat yok çok şükür zaten ilk tercihimizdi hemde yozgata yakın memnunuz yani.geleli 1 sene oldu daha lojman çıkmadı bize canım enişten çevikse eşim büyük ihtimal tanıyordur ismini söylersen ssorarım.sen kaç yaşındaydın kelebekim???:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?