Yozgat///66

sivas öyle soğukki evde elektrikli soba yakmaya başladık bile haftayada kaloriferler yanacak düşün yani.valla ben şimdiden yazı özledim canım kış mevsiminin en güzel tarafıda tabiki arabaşı.

gel bacım gurban olurum senı verene bızım yerımız bol bı tabakta sofraya sana koyarız havalar sogumadı burda ıscak daha.

yok canım daha yanmadı gündüzleri hava iyi gidiyor bu günlerde ama akşamları ayağımdan patiğimi çıkarmıyorum valla.tvde antalyayı gördüm millet denizden çıkmıyo ya çok heveslendim eşime diyorum sivastan sonra antalyaya nedersin.ama memlekete uzak ben annemden çok uzağa gidememki bak geri kendim vazgeçtim .soğuğuyla çamuruyla karıyla illa memleket illa memleket...

günaydın yozgatımın güzel insanları..uzun zamandır yoktum aranızda biraz rahatsızdım ama şuan iyiyim..hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum ve kocaman öpüyorum...zonguldaktan sevgiler size...

çıkarma bacım hasta olursun allah göstermesin.eşin ne iş yapıo emoşum.bu arada tatile gelebilirsin antalyaya tatlişim kapımızı açık.ki zaten buranın sıcagı cekılmıyo hazıran ya da eylulde gelıp tatıl yapacan yoksa yazı cekılmez oluyo yasamak zor.....şakkıdı

canım benim sağol geliriz belki hiç belli olmaz.eşim polis sivasta doğu görevi yapıyoruz burdan sonra büyük ihtimal bizim istediğimiz yer gelecek ama daha sivasta 4 senemiz var bakalım hayırlısı.sen çalışıyomusun canım bebişin varmı?

potasyum seni gördük daha iyi olduk.yozgatta hangi lisedesin canım?

yasemin yüzünü gören cennetlik bacım bayramda gezdin tozdun bizi unuttun yoksa sendemi benim gibi bir başına bayram geçirdin.baksana dağ çiçeğime iş kadını olduya hemşolarını unuttu neyse o bizim koğuşun ablası ona herşey serbest.

merhabalar hemşehrilerim bi gezdim bi gezdim kızlar istanbuldan girdim angaradan çıghtım umarım sizinde iyi geçmiştir tatil.yogh yogh bu dağçiçeğim hamlamış yosam gelirdi heç uğradığı neyim yogh kele bekmi yoruluyo nörüyo bizim kız

canım rahatsızdım bayramdan önce raporluydum sonra bayram girdi araya, ne gezmesi canım evden çıktın mı de bi hele...( gurbette ne kadar bayram yaşayabilirsinki arkadaşım..bol bol dinlendik eşimle o kadar...sizi unutmadım yoksa canım benim...çok öpüyorum seni...:teselli:

günaydın herkese..nasılsınız bayanlar benden iyilik çok şükür...kimseler gelmemiş dün benden başka...nerelerdesiniz hu huuuuuuuuuuuuuuu:)))

EMOŞUM BENİMDE BABAM POLİS TAHMIN ETTIM YAZDIKLARINDAN O YUZDEN SORDUM SEVINDIM SIVASTA SARK YAPMANIZA VUKUATSIZ ILLERDENDIR LOJMANDAMI OTURUYON KUZENIM VAR ESI POLİS LOJMANDA OTURUYO SU AN SIVASTA.ESIN MUHAKKAK TANIYODUR BIZIM ENISTEYI.kaydirigubbakcemile3

evet canım sivasta pek vukuat yok çok şükür zaten ilk tercihimizdi hemde yozgata yakın memnunuz yani.geleli 1 sene oldu daha lojman çıkmadı bize canım enişten çevikse eşim büyük ihtimal tanıyordur ismini söylersen ssorarım.sen kaç yaşındaydın kelebekim???:uhm:

yok enıstem cevık degıl sanırım emosum.o kıdemlı 10yıl falan oluyo hemde bayadır sıvastalar gorev suresını uzatmayı dusunuyolardı.enıstemın ısmı necati kılınç esın bulsun gorusun kuzenım cok sıcakkanlı esprılıdr yanlız kalma gurbet ellerde toprak ne de olsa
bu arada ben 24 yasındayım gecen gun bebısın var mı demıssın kız bakmadın mı proflıme ben bekarım cocuk yapmak ıcın gişimin olması lazım kaydirigubbakcemile3

Canim ya kusura bakma bebeğin varmi diye sorduktan sonra gördüm bekar olduğunu bende 23 yasindayim ama gişimde var 2,5 yaşinda kizimda var sen daha gişi bekle bakalim soluğu izdivaç programlarinda almada:)
biz yeniyizya pek kimseyi tanimiyoruz yinede eşime sorarim belki taniyodur kismetse görüşmek isterim.yozgatli okadar çokki sağim solum toprak zaten ama neçare hiçbiri kafa değil bende ev kedisi oldum

Anam ben o citiri yerim yok bacim evlenme programlaria cikmam gişim olmak için adaylar var biride babamin meslektasi bakalim onunla gorusuyoz nasippse olur sen soyle enisteye bulsun bizimkileri cok kafa dengidirler ins lojman bi an once cikarda kurtulursunuz disarda oturmaktan lojman hayati guzeldi kuzenim seyyar tiyatro gibidir dadindan yenmez... Bu arada topraklar arasinda kusur ne demek sen benim bacimsin

sürmeli hoşgeldin sende slm verip kaçma diğerleri gibi okiş biz iyyiz sen norüyon

kelebekim sevindim canım hakkında hayırlısı olsun.benim çıtırdan Allah sanada nasip etsin güzelim.lojman seneye çıkacak inşallah valla tanışmak isterim sizinkilerle burası çok uzak lojmanlara.kısmette varsa tanışırız.hadi sende elini çabuktut neyi bekliyonuz gelip istesin seni hala birbirinizimi tanıyonuz yoksa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…