Aslen Sorgun/Yozgat. Almanya'da yasiyorum. 8 yildan sonra Yozgat'a gecen yil gittim ama yabanci gibi oldum orda:rolleyes2: . Siz siz olun memeleketinize gitmeyi ihmal etmeyin.:smile:
Canlarım güzellerim...Şeniz
bakın kim gelmişşşşş.sürprizzzzzz..:lepi:
şekerlerim sizleri çokkk özledim biliyorum beni özleyenlerinizde varr....
bu gün tam 1 ay önce çalışmaya başladım.. amanın ne zor muş bu çalışmak....:bbo:
sabah saat 80.00'de evden çıkıyorum taaa akşam saat 20.00'de evdeyim iş keyfli güzel ama yol çok uzak.aklım hep sizlerde biliyorum sizleri çokk ihmal ettim.ama valla billa hep aklımda ve yüreğimdesiniz bacılarımmmmm.eve dönünce yorgun düşüyorum...eee bu yaştan sonra dışarıda çalışmak zor olacak alışana kadar canım çıktı...
anlatacak o dadar güzel ve komik anılarım varki fırsat buldukça uğrar paylaşırım... güzellerim şimdilik hoşça kalın hepinizi yanacıklarınızdan öpüyorum.......[/QUO
hoşgeldin ablacım ya şükür kavuşurana.ne çabuk bir ay oldu sen işe başlayalı bu arada bu yaştan sonra demişsinde valla ben 23 yaşındayım ama sen benden daha dinçsin valla.sürekli uyumak istiyorum.maşallah nazarımız değmesin kendine dikkat et öpüyorum canım.
merhaba nergis bende yozgat sorgundanim ve almanyada yasiyorum .a.s
Günaydın olsun Yozgat'ımın güzel kızlarına.
Yaseminciğim seninle konuşmak çok güzeldi
Dağçiçeğimle akşam telefonda görüştük hepinize çok selamı var,fırsatı olmadığını söyledi,fırsat bulduğum an yazacağım dedi.Dağçiçeğim işine alışmış gayet mutlu.Dağçiçeğim adına çok sevindim.
Güzel bacılarım hepinizi kucak dolusu selam ve sevgilerimle öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?