Yozgat///66

kelebeğim alanyada yaşıyorum canım sen merkezmi sınavlara geliyorum dağçiçeğimle tanıştık umarım senlede tanışırım

inşallah çok sevinirm ben merkezdeyim konyaaltında gel canım benim beklerim...kandilin ve cuman mübarek olsun.....hemşerilerim hepinizin kandili ve cuması mubarek olsunnnn.seviyorum sizleri

hemşolar gı aranızda kastamonu ya gelin giden varsa oranın örf adetleri hakkında bana bilgi ilazım bi hemşom için hadi bahıyım cevap bekliyom

Kızlar uzun zamandır girmiyodum bu bölüme..doğum filan anca sıra geldi buraya..:ecrin_bebek:ya bana köy bulguru lazım.marketlerden aldığım bulgurdan başka herbişeye benziyo.geçen sene gittiğimde yozgata halamdan almıştım ama o biteli çok oldu.bide dal turşusu getirmiştim ay canım çekti şimdi bakcokacimcoook neyse burdakilerin değirmen bulguruda bi acaip anam.illede benim memleketin bulguru olcak.nasıl getirtebilirm acaba? halam merkeze uzak bide hasta garibim.ondan da istiyemiyorum.e bulguru da çok severim.:çok üzgünüm:

potasyum hoşgeldin yozgatın neresindesin canım?nişanlısın sanırım.
kızlar ramazanda arabaşı olurmu demeyin bugün yaptım canımız istedi valla malum sivas,kutuplara döndü.iftarda yuttuk.daha çok hepinize yeter buyrun beraber yutalım.
newlife bebeğini Allah analı babalı büyütsün canım süt olsun diye bulgur pilavımı yiycen bulursan köy bulguru mercimeklisi çok süt yapaıyo ben denedim.aktarlarda belki vardır canım araştır bakalım vardır inşallah.
kızlaaar bayram temizliğimi yapıyonuz ne yok kimse yaaa...

slm kızlar şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun
walla işim yenibitti tatlı dolma bayram çöreği derken yoruldum walla
hepinizibekliyorum yemeğe tamammı:içelim:Şeniz​

yozgat merkez ama yeni katılmadım aranıza epey oldu da kpss sınavı sebebiyle uzun zamandır gelemiyodum aranıza. arabaşı süpersin valla afiyet olsun. bizim burada çok soğuk. kaloriferler yandı bile. hadi herkese hayırlı bayramlar.:teytey:

Sağol canım ama aktarlardakini filan istemiyom ben.illede yozgatın bulguru....cokacimcoook

hemşolarım bayramınız mübarek olsun hepiniz için hayırlara vesile olsun.memleket hasretiyle yine bir bayram daha.ne gelen olacak ne giden.eşim bile birazdan işe gidecek artık yatar uyurum napıyım.hepinizi öpüyorumsenağlamasenağlama

kız emos bogazından nasıl gectı bız burda arabası dıye paralıyoz kendımızı sen götür löp löp :)))) sıracalılar sızı arabası yollamıyoznuz soguk yollayın da barı bızade burda yapalımhihoyyyt

siz antalyada güneşlenirken yaptık canıım.artık sende antalya soğuyunca yaparsın bacım üzülme.

siz antalyada güneşlenirken yaptık canıım.artık sende antalya soğuyunca yaparsın bacım üzülme.

kele bacım ne guneslenmesı sıcaktan burnumusu camdan cıkaramıyoz nefes alınmıyo ozledım memeleketımın gara gısını soguyunca yapar senıde cagırırım canımcım

sivas öyle soğukki evde elektrikli soba yakmaya başladık bile haftayada kaloriferler yanacak düşün yani.valla ben şimdiden yazı özledim canım kış mevsiminin en güzel tarafıda tabiki arabaşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…