Yozgat///66

dağçiçeğim bende seni özledim hatta benim minik ipekle geldim koyacak yer yoktu kapıdaki polislere emanet ettim vallahi senide yormak istemedim hafta sonu işin gücün vardır ondan rahatsız etmedim kocamamn öptüm kendine iyi bak...

Canım kardeşlerim,dağçiçeğim,yaseminim,emoşum,lalem,çılgın gelinimiz,hepinizi çoooooooooooookkkkkkkkkkk seviyorum,iyiki sizleri tanıdım.
Dağçiçeğim Allah oğluna zihin açıklığı versin,Allah sağlıkla kavuştursun.
Yaseminciğim,laleciğim,çılgın gelinimiz,emooşum inşallah hepinizde iyisinizdir.Emoşum kızına geçmiş olsun canım.acil şifalar.
Ben nete fazla giremiyorum,girincede bi bakıp çıkıyorum o kadar.Oğlumun okul bitti çok şükür.Kpss için kursa gidiyor,kızımda bu sene inşallah öss ye girecek benim bu sene işim biraz zor.Evin salon tarafına fazla geçemiyorum,çocuklar ders çalışıyolar diye.
Hastalar şükürler olsun daha iyi.eşim 4 gündür çalışıyor,iftardan önce gidip yemeklerini hazırlayıp geliyoruz.
Canım kardeşlerim,hepinize kucak dolusu selam ve sevgilera.s.:1hug:

asenacığım tekrar hg. aramıza sevindim biraz rahatlamışsındır artık hastalar iyileşmiş yavrularında kurtarmış sayılır kendini allah şanslarını bahtlarını açık etsin. Ben aynı iş ev-ev iş koşturmaca bugün iftara misafirlerim vardı şimdi gittiler biraz ortalığı toparladım göz atayım buralara dedim kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum...

çılgınım canım tekrar seni aramızda görmek ne güzel tatlı gelinimizisn sen bizim...çok öpüyorum seni...

Kizlar hepinize merhaba
maalesef ki bazi saglik sorunlar yuzunden siteye giremedim ama suan daha iyiyim
4 hafta sonra evleniyorum
gelininiz olacagim gerçi oldum sayilir ama yinede imzali olarak olmak daha degisik degilmi
hepinize selamlar sevgiler gonderiyorum
çok heyecanliyim...cici bi gelin olacakmiyim acaba ? soru ?

ayol nerdesiniz bugün hiç uğramamışsınız işten geldim akşam tanıtıma gittim bu arada satışımda oldu çok mutluyum geldim alışveriş,yarın iftara misafirlerim var yemekleride yaptım ve hala yoksunuz pes yani valla kızıyorum nerdesiniz gı?

selam topraklarım....
Günlerdir kayıptım yineeee.
sizlere güzel bir haberim var....
bu hafta başında çalışmaya başladım yani iş buldum...
perdecide çalışıyorum dikim işleri yani..
iş yeri eve biraz uzak ama olsun şimdilik çok keyfli...
bir arkadaşımın sayesinde buldum bu işi birlikte gidip geliyoruz...
sabah 8 evden çıkıyorum akşam 20'de eve dönüyorum.
tam 1 saat sürüyor..inş benim için hayırlı olur..ne olur kızlar dua edin..
yemeklerimi akşamdan hazırlıyorum ..biraz yoruluyorum ilk günler ama alışmalıyım buna...
umarım sizlerde iyisiniz...şimdilik bay bayyyyŞeniz

lale inanmıyorum sana :1shok:,aşkolsun bak şimdi gücendim demekki ipekle geldin ve beni aramadın bir daha olmasınklava: ..bu defalık affettim ama birdahakine affetmemmmm..:1hug:

selam arkadaşlar yine başladı benim gece nöbetlerim nasılsınız.dağ çiçeğim işe başlamışsın hayırlı olsun canım.çocuklar elden avuçtan çıktıktan sonra çalışmak eve katkıda bulunmak ne güzel zamanla alışır hatta birde daha önce çalışmadığına üzülürsün.allah kolaylık versin canım.hepinizi öptüm.SORGUNLU EMOŞŞŞ.

dağçiçeğim hafta sonu olduğu için işin gücün vardır die öyle oldu ayrıca pek sevindim işe başlamana alışırsın yoğunluğa zamanla hayırlı olsun bacım

güzellerim nasılsınız...Şeniz
sesiniz çıkmiiii
emoşcum çok haklısın...çalışmak güzelmiş şimdşilik sevdim inş hep böyle olur..
lalecim..haklısın zamanla alışmalıyım yoğunluğa...
yarın hafta sonu tatili..bu günde çalıştım..eşim izin verdiği süre çalışacağım..
yaseminim nerdesin....huuu huuu :1hug:

nesirin gıı hoşgeldin kele bacım umarım portakal çiçeği asena ve emoş gibi arada bi görünüp kaçmazsın

kızlar bu günlerde çok sakin geldiniz bana hayırdır.derdinizmi var varsa anlatın dertlesek bacılar.valla kimseye söylemek...
nesirin hoşgeldin canım nasılsın ne yaparsın kayseride?

emoş haklısın canım bunlara bi haller oldu valla bildiğim kadarıyla en yoğun olanları benim ben bile arada bi geliyorsam bunlara ne oldu anlayamadım tembellik yapıyorlar kesin neyse bayramdan sonra canlanır bizim hemşolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…