Güzellerim benim....Şeniz
haftanın sadece bir günü, yani pazar günü evde oluyorum ..
evdeki işler çarşı işi derken inanın yoruluyorum...ama valla burnumda tütüyorsunuz. kızlarsenağlama.. asenacım ve yaseminimle telefonda görüştük evet çok çok mutlu oldum çok duygulandım...hepinizi çok çok öpüyorum seviyorum...lalecim hakkaten çalışmak zormuş seni anlıyorum...Allahdan eşim eve geç geldiğim için bir şey demiyor yoksa mümkün değil çalışamazdım..birde lojmandan arkadaşla gidip geliyorum çok rahatım o bakımdan..emoşum ayarlayın bir buluşma birde seni görelim demi amma.. aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş gelmişler sefalar getirmişler...kalın sağlıcakla....Şeniz
hepinize selam olsun hemşolarım nasılsınız bakalım. uzun zamandır yazamıyordum. beni sorarsanız çok iyiym allaha şükürler olsun. memleketinizin soğunu çekip oturuyorum.
dağçiçeğim hayırlı olsun işe başlamışsın. sende çalışan kadın kervanına katılmışsın. rahatsındır umarım. yaseminci , lale, emoş, ismini sayamadığım diğer arkadaşlar hepiciğinizi kocaman öpüyoruma.s.[/QUOT
ŞEMŞAMER SEN YOZGATLI DEĞİLMİSİN CANIM YOZGAT MERKEZDE Mİ OTURUYORSUN?DAHA ÖNCEDE SORDUYSAM KUSURA BAKMA...BİZDE SENİ ÖPTÜK ŞEKER.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?