Yozgat///66

WAYYYYYYYY anam Wayyy durun bakalım bende oralardan geçmişim 2sene ekmeğini yemiş suyunu içmişim eh komşuda sayılırız yiğidin harman olduğu yer SİVAS değilmi kızlarrrrr sevgiler kucak dolusu hepinize

potasyum çok pardon canım.yine saflığım üstümde lise nerden çıktıysa heralde lisede okuyosun diye hatırlamışım bir an karıştırdım sanırım.öptüm:)
AGAT 2 sene ne yaptın bakalım bizim memlekette bak bende sivasta oturuyorum yiğidin harman olduğu yer tabiki YOZGAT anam hiçmi duymadın.bak bana yakın oturuyosan geliruçarım sanA........

huuuuu kimse yokmu ya?
kızlar bir derdinizmi var niye hiç uğramıyorsnuz anam anlatın neler yapıyonuz günleriniz nasıl geçiyor?
hadi dökülün bizim derdimizi anca biz anlarız bacılarım.

Canlarım güzellerim...Şeniz
bakın kim gelmişşşşş.sürprizzzzzz..:lepi:
şekerlerim sizleri çokkk özledim biliyorum beni özleyenlerinizde varr....:utangac:
bu gün tam 1 ay önce çalışmaya başladım.. amanın ne zor muş bu çalışmak....:bbo:
sabah saat 80.00'de evden çıkıyorum taaa akşam saat 20.00'de evdeyim iş keyfli güzel ama yol çok uzak.aklım hep sizlerde biliyorum sizleri çokk ihmal ettim.ama valla billa hep aklımda ve yüreğimdesiniz bacılarımmmmm.eve dönünce yorgun düşüyorum...eee bu yaştan sonra dışarıda çalışmak zor olacak alışana kadar canım çıktı...
anlatacak o dadar güzel ve komik anılarım varki fırsat buldukça uğrar paylaşırım... güzellerim şimdilik hoşça kalın hepinizi yanacıklarınızdan öpüyorum.......

Canlarım güzellerim...Şeniz
bakın kim gelmişşşşş.sürprizzzzzz..:lepi:
şekerlerim sizleri çokkk özledim biliyorum beni özleyenlerinizde varr....:utangac:
bu gün tam 1 ay önce çalışmaya başladım.. amanın ne zor muş bu çalışmak....:bbo:
sabah saat 80.00'de evden çıkıyorum taaa akşam saat 20.00'de evdeyim iş keyfli güzel ama yol çok uzak.aklım hep sizlerde biliyorum sizleri çokk ihmal ettim.ama valla billa hep aklımda ve yüreğimdesiniz bacılarımmmmm.eve dönünce yorgun düşüyorum...eee bu yaştan sonra dışarıda çalışmak zor olacak alışana kadar canım çıktı...
anlatacak o dadar güzel ve komik anılarım varki fırsat buldukça uğrar paylaşırım... güzellerim şimdilik hoşça kalın hepinizi yanacıklarınızdan öpüyorum.......
[/QUO

hoşgeldin ablacım ya şükür kavuşurana.ne çabuk bir ay oldu sen işe başlayalı bu arada bu yaştan sonra demişsinde valla ben 23 yaşındayım ama sen benden daha dinçsin valla.sürekli uyumak istiyorum.maşallah nazarımız değmesin kendine dikkat et öpüyorum canım.

selam herkese dağçiçeğim nihayet be kuzum döndün yuvana :)) ben hastayım kızlar sesim falan kısıldı ama buna şükür işe gidip gelebiliyorum...hepinizi çok öpüyorum...

günaydın herkese ben hastayım potasyum sen nasılsın bacım....kimseler gelmiyo artık topiğimizede herkes yoğun galiba....

asemin bacım ne çok hastalandın bu sene geçmiş olsun kendine iyi bak birtanem dağçiçeği hg. kız ya anlıyorsunmu beni?aslı kızımın adı canım hoşgeldin bende sorgunluyum
hepicinizi öptüm bacılarım

laleciğim sorma canım...bünyem hassas galiba ondan oluyor canım ...sağol güzel dileklerin için canım....öpüyorum seni sevgiler...

günaydın hepinize yozgatımın gülleri....geçen dağçiçeğimle telde konuştuk selamı vardı hepinize...yoğun çalışıyormuş onun için sık katılamıyormuş aramıza ...seni özlüyoruz arkadaşım...

yasemin bol roka.biber,avakado ezmesi ye çantana meyvede yıka işte atıştır inan ben öyle yapıyorum şükür pek rahatsızlanmıyorum.hepinize mutluşsağlıklı günler....

canım benim meyveyi yerim eksik olmaz çekmecemden....önerilerin için sağol lalişim..

Günaydın olsun Yozgat'ımın güzel kızlarına.
Yaseminciğim seninle konuşmak çok güzeldi
Dağçiçeğimle akşam telefonda görüştük hepinize çok selamı var,fırsatı olmadığını söyledi,fırsat bulduğum an yazacağım dedi.Dağçiçeğim işine alışmış gayet mutlu.Dağçiçeğim adına çok sevindim.
Güzel bacılarım hepinizi kucak dolusu selam ve sevgilerimle öpüyorum.

Günaydın olsun Yozgat'ımın güzel kızlarına.
Yaseminciğim seninle konuşmak çok güzeldi
Dağçiçeğimle akşam telefonda görüştük hepinize çok selamı var,fırsatı olmadığını söyledi,fırsat bulduğum an yazacağım dedi.Dağçiçeğim işine alışmış gayet mutlu.Dağçiçeğim adına çok sevindim.
Güzel bacılarım hepinizi kucak dolusu selam ve sevgilerimle öpüyorum.

canım benim sanada günaydın...seninle konuşmakta çok hoştu inan çok mutlu oldum aramana :))):teytey:A.S getiren götüren sağolsun...bendende sana sevgiler ablacığım.....:1hug:

selam kızlar nasılsınız bakalım?asena ablam gelmiş hoşgelmiş.buluşmalarda seni görmek ne güzel ablacım eşimden izin çıksaydı bende hemen sivasta buluşma ayarlayacağım inşallah.ozamana kadınlar kulübü kalırsa:)
yasemin abla geçmiş olsun bu ayllar hastalık ayları dikkat etmek lazım.işyerinde yeşil çay falan iç.
hepiiiiinnniiiiiziiii öpüyorum güzeller.

Back