Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinizin kandili mübarek olsun şimdiden allahım dualarınızı kabul eylesin...[/QUOT
merhaba hemserırm antalyanın neresındensın???? kızlar yozgata kıs geldımı bı arabası olsada ıcsekkkkkkkkk:teytey:
potasyum hoşgeldin yozgatın neresindesin canım?nişanlısın sanırım.
kızlar ramazanda arabaşı olurmu demeyin bugün yaptım canımız istedi valla malum sivas,kutuplara döndü.iftarda yuttuk.daha çok hepinize yeter buyrun beraber yutalım.
newlife bebeğini Allah analı babalı büyütsün canım süt olsun diye bulgur pilavımı yiycen bulursan köy bulguru mercimeklisi çok süt yapaıyo ben denedim.aktarlarda belki vardır canım araştır bakalım vardır inşallah.
kızlaaar bayram temizliğimi yapıyonuz ne yok kimse yaaa...
kızlar ramazanda arabaşı olurmu demeyin bugün yaptım canımız istedi valla malum sivas,kutuplara döndü.iftarda yuttuk.daha çok hepinize yeter buyrun beraber yutalım.
newlife bebeğini Allah analı babalı büyütsün canım süt olsun diye bulgur pilavımı yiycen bulursan köy bulguru mercimeklisi çok süt yapaıyo ben denedim.aktarlarda belki vardır canım araştır bakalım vardır inşallah.
kız emos bogazından nasıl gectı bız burda arabası dıye paralıyoz kendımızı sen götür löp löp :)))) sıracalılar sızı arabası yollamıyoznuz soguk yollayın da barı bızade burda yapalımhihoyyyt
bu arada nişanlı değilim o nerden çıhtı gııızzzzzz
siz antalyada güneşlenirken yaptık canıım.artık sende antalya soğuyunca yaparsın bacım üzülme.