Yozgat///66

su arıtma sistemlerinde çalışıyorum newlife canım.sen neredesin işin evin. kimsem yok dedin üzüldüm allah var ,eşin var çok şükür ablan olarak banada ihtiyacın olursa yardımcı olurum birtanem.rabbim kolaylık versin hayırlı doğumlar olsun.

allah asyanı sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canım...ne mutluki anlayışlı bir eşin varmış ve lalaeciğimle aynı şehirdesin buda bir artı unutma...uzakta olsakta bizlerde varız manevi olarak ...bak birsürü teyzesi var asyanın :1hug:

newlife allah bağışlasın canım. minik asya seni hiç üzmez umarım. dualarımız seninle canım. bende yalnızdım , biraz zor oluyo ama eşin destekçinse üstesinden gelirisiniz . allah yardımcı olsun canım. a.s.

İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum canlarım.Allah sizinde her konuda yardımcınız olsun inşallah.a.s.

Ben Tosmur'da oturuyorum Lale abla.Evlenmeden önce uzun süre emlak ve çevirmenlik işleriyle uğraştım.Şimdi evdeyim malum yakında Asya geliyo inşallah.Yarın kontrole gidicem doktora.Küçük Can daki Sabiha hanım doktorum.Heralde yarın tam belli olur doğum tarihi.Bu arada desteğin için çok çookk teşekkür ediyorum.:1hug:.

bende emlakta çok çalıştım mahmutlarda ve damlataşta.asyada lale teyzesi gibi başak burcu olacak .kolay gelsin newlife kendine iyi bak çok çıkma dışarı ben bayılıyorum sıcaktan.

Allah tamamına erdirsin.Bir yastıkta mutlu mesut ömürler versin.İyidir bizim ellerin erkekleri.Darısı bekarların başınaa.s..

hoşgeldin aramıza gelinimiz....allah mesut etsin ve tamamına erdirsin canım...sonsuz mutluluklar evlenince oğlumuza iyi bak yoksa görümcelik yaparız ona göreklava:

günaydın hepinize hemşolarım , newlife dr da ne yaptın canım belli oldumu asyanın aramıza katılma tarihi...Hayırlı cumalar hepimize.....

allah tamamına erdirsin canım. umarım bir ömür sürer şuanki mutlulğun.sen nerelisin?

bu arada hepinize günaydın arkadaşalr. hepcinğizi kocaman öpüyorum.mucuk mucuk. hayırlı cumalar.a.s.

Yasemin66 Eylülün 1 inde son kez gitcem kontrole.O zaman belirlenicekmiş sezeryan tarihi.Kan,idrar tahlili yaptı herhangi bi sorun çıkmadı çok şükür.2,250 gr olmuş bebişim.tam 33 hafta+6 günlük.Geçmez zaman şimdi Eylül'e kadar

Son düzenleyen: Moderatör:
gelinim kadirlim demek gelinimiz oluyon hı oğlumuzu almışsın bizde seni aldık allah mesut etsin canım ömür boyu sürsün mutluluğunuz...

oğlumuz merkezdenmi?Uzun süredir gitmesemde tüm yakınlarım orada,çok özledim çamlığı,toprağımı,suyumu...

selammm ben geldim Yozgat'ı gezdimde geldim hemde.. bir haftaydı tatilimiz iiyice değerlenmdirmeye çalıştık. hemen hemen tüm akrabalarımı gördüm gezdim köyüme gittim herşey çok güzeldi darısı gidemeyenlerin başına... insanın memleketi gibisi yok valla.... misss gibi havayı ciğerlerime depoladım geldim:)

kaku hoşgeldin canım sevindim senin adına....

Günaydın güzellerim...
tatilden döndüm,gezdim geldim..
sizleri çokkk özledim..ilk başta 3 günlüğüne İzmire diye gitmiştim
tam yola çıkarken yurt dışından haber geldiki 80 yaşındaki halam vefat etmiş,mecburen istikamek Kayseri...rahmetli halamın çocukları yok bizde yiğenleri olarak vazifemizi yaptık.

ee gitmişkende 2 akrabamın düğünü vardı ,görmeden olmaz....
Dolayısı ile 20 gün kaldım memlekette.
Yozgatıma gittim ,saray köyden güzeller güzeli gelin aldık...

eşim ve çocuklar burda kaldılar..daha kalasım vardı ,onlarıda düşünmek lazım...
öptüm güzellerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…