Günaydın kızlar.Hepiniz izinden bahsediyosunuz bende dalıyım konuya dedim:dance:
Eylülde doğum yapıcam eşim o zaman ayrılıcak izine.E kimim kimsem yok,o ilgilenicek benimle.Allah onu başımdan eksik etmesin..Cümlemizinkini inşallah
su arıtma sistemlerinde çalışıyorum newlife canım.sen neredesin işin evin. kimsem yok dedin üzüldüm allah var ,eşin var çok şükür ablan olarak banada ihtiyacın olursa yardımcı olurum birtanem.rabbim kolaylık versin hayırlı doğumlar olsun.
ŞenizŞeniziyiki yozgatta okumuşum.iyiki oraya gelmişim.benim birtanemi gördüm orda .hayatımın anlamını.sözlümü.bayramın 2 günü nişanlanacağız.çokkkkkkkkkkkk sevinçliyim.allahtan bir sorun çıkmazsa.yozgatlı benim birtanemde.o yüzden yozgatı çokkkkkkkkkkkkk seviyorum.ŞenizŞenizsırnaşık şey:1hug:
slm kızlar.bende yeni katıldım.yozgatı çok seviyorum.orayı çok özledim.ilk karı yozgatta gördüm.hiç yürüyemiyordum karda yolun ortasında kalıyordum saolsun arkadaşlarım.iki kolumdanda tutup beni kaldırıma geçiriyorlardı
ŞenizŞeniziyiki yozgatta okumuşum.iyiki oraya gelmişim.benim birtanemi gördüm orda .hayatımın anlamını.sözlümü.bayramın 2 günü nişanlanacağız.çokkkkkkkkkkkk sevinçliyim.allahtan bir sorun çıkmazsa.yozgatlı benim birtanemde.o yüzden yozgatı çokkkkkkkkkkkkk seviyorum.ŞenizŞenizsırnaşık şey:1hug:
aminnnnn canım benim.darısı bekarsan sana evliysende allah daim etsin.:Saruboceq:ben osmaniye kadirli yani adanalıyım.:1hug::1hug:
selammm ben geldim Yozgat'ı gezdimde geldim hemde.. bir haftaydı tatilimiz iiyice değerlenmdirmeye çalıştık. hemen hemen tüm akrabalarımı gördüm gezdim köyüme gittim herşey çok güzeldi darısı gidemeyenlerin başına... insanın memleketi gibisi yok valla.... misss gibi havayı ciğerlerime depoladım geldim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?