Yozgat///66

sevindim adına ...aman herşey normal olsunda bir sıkıntı olmasında canım varsın geçmesin zaman hamileliğin tadını çıkar doya doya ve bol bol uyu asya uyutmayacak çünkü seni değerlendir bu günlerini....

Hoş geldin sefalar getirdin canım arkadaşım benim...halacığına tekrar allahtan rahmet diliyorum...düğünlerinizde hayırlı olsun bi yastıkta kocasınlar...özledik seni iyiki erken döndün bacııım......:1hug:

yaseminim bende sizleri özledim...
bu ayrılık zor geldi ,sizlere iyiden iyiye alıştım..
(valla iki gözüm önüme aksın..elim çok olsun):roflol::roflol:

portakalım çiçeğim,ablacım hadi gözünüz aydın olsun... yavrunu kucağına almışın darısı diğer bebek bekleyen ve isteyen arkadaşlarımıza inş..

kızlar benim nişanlım yozgatlı mrhkızlar nasılsınız...................

düğün kışa doğru sanırım evet geçen de düğünümüz var ankaraydaydım.

Allah mutlu etsin ömürr boyu bir yastıkta kocayın inş...
Düğününüde buradan beraber yaparız kınanıda,, haber verirsen gelirizde,:teytey:

gerçekten mi EKİMDE nikahım var arabistana gieceğiz. işe gereği düğünde kışa doğru olacak

evet canım.........a.s.

ohh ne güzel kakule. enerjiyi depoladın . a.s.

günaydın yozgatımın güzel insanları ve güzel gelinleri....gününüz aydın olsun yüzünüzden gülücükler eksik olmasın hiç....

günaydın ARKADAŞLAR.....................

günaydın arkadaşlar , günaydın yasemin. ne güzel cıvıl cıvılsın .
a.s.a.s.

canım sabah 7 de kalktım buğün duşumu aldım kahvahtı yaptık eşimle belki ondandır enerjim hiç yapmadığım bişeydi...yataktan fırlayıp gelirdim hep işe...:teytey:

Günaydınlarrrrr.
dün gece bir yağmur bir fırtına,az kaldı evlerin çatıları uçuyordu,,,,
aslında sıcakların ardından çok iyi oldu,bu sabah uyandımki günlük gülistanlık,,,
topraklarım gününüz aydın olsun,rabbim en kötü günümüzü böyle etsin...

gerçekten mi EKİMDE nikahım var arabistana gieceğiz. işe gereği düğünde kışa doğru olacak

canım biz sanal ortamda'da düğünler yapıyoruz buluşmalar yapıyoruz,o anlamda dedim yaparız düğününü diye,,Sen yerki mutlu ol...arabca öğrenmeye başla derim gidince hazır olur...Arabistan güzel bir yer,bende gitmeyi çok istiyorum,özellikle haç vazifesini yerine getirmek için...

şemşamer ,yasemin ,derman,,hu hu kızlar nasılsınız...
hadi bakimm canlanın biraz ,sabah sporuna başlıyoruz birazdan..hihoyyytkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…