Yozgat///66

ben arabistanda orutacağım. maddi durumu toparlayana kadar. gelirsen arabistana kalabilirsin bizde. şubat belli oldu düğünüm canıma.s.

şemşamer ,yasemin ,derman,,hu hu kızlar nasılsınız...
hadi bakimm canlanın biraz ,sabah sporuna başlıyoruz birazdan..hihoyyytkaydirigubbakcemile2

ben hiç iyi değilim biliyormusun sekreter yok 1 hafta yerine bakıyorum. milletin emri bitmiyor. çok gıcık oldum.canım ya zır zır susmuyor. benim işlerimi kim yapacak bilmiyorum.

ben hiç iyi değilim biliyormusun sekreter yok 1 hafta yerine bakıyorum. milletin emri bitmiyor. çok gıcık oldum.canım ya zır zır susmuyor. benim işlerimi kim yapacak bilmiyorum.

derman silkelen bakiiim ,
güne güzel başla ,yoksa bu gün senin için hiç akşam olmaz..hop hadi bir ki üç ..hihoyyyt

Valla halim yok akşam eve giderken kafam dolu oluyor. Nişanlima yani hemşerinize bile vakit ayiramiyorum.

aha bu dağçiçeği , sabahtır beri yapıyo garibim spor. heç yorulmadı. onu örnek al dermancım kaydirigubbakcemile3

ahacik buda benim. çok yoruldum sporda , eccik cüvara tüttürüyüm.
(laf aramızda ne gözel kadınım be yafff):jeyyar:

çok resimler tşkler şimdi kendime geldim valla

günaydın canlarım....dün kaynatmışsınız ben yokken sporunuzuda yapmışsınız ohhhhhhh ne güzel...ben gelsemde yapamazdım spor biraz rahatsızdım malum hastalık...akşamda çok kötü geçti ağladım bol bol....canım sıkıldı, hassasta oluyoruz ya bu dönemde malesef....neyse buğün daha iyiyim kızlar....derman nişanlın ne iş yapıyor arabistanda merak ettim canım...

dükkanlari var gida üzerine canim

günaydın güzeller , hadi bakem dün kaçtınızspordan bugün kaçamazssınız, ben başladım bile hop bir ki üç, hop bir ki üç (akşam yemeği biraz fazla kaçırmışım, şişkinlik yaptı yaffff)-tatlicadiarzu-

kızz dağçiçeği nerdesin huuuuuuuuu

Dün şirkette katolog çekimleri vardi canim. Tek düzgün giyinen bayanda bendim sadece 2 müdüre evrak verirmiş gibi yaptim. Bunu nişanlima söyledim o çok kizdi. Işten ayrilmama 1 ay var ben işten çikana kadar benle görüşmeyecek ne yapsam sizce kizlar.

Günaydin çok hoş bir resim nerden buldun :)

kıyamam sana bennn:teselli:,

bu erkekler hep böyle canım malesef kıskançlar ..dayanamaz bence o sana uzakta birde...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…