- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 40
BEN MERKEZE BAĞLI MUSABEYLİ BOĞAZI'NDANIM EE HANİ NERDE DİĞERLERİ...
memnun oldum bende ordan sayılırım ama su an antalyada yasıyorum babamın köyü hemserım tanısalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEN MERKEZE BAĞLI MUSABEYLİ BOĞAZI'NDANIM EE HANİ NERDE DİĞERLERİ...
dağçiçeğim başın sağolsun kandilde aradım nr kapalıydı canım. allah geride kalanlara hayırlı uzun ömürler versin. yasemin nasılsın keyfler iyimi herifin geldi gari eeeeeee.asena nerelerde emoş canım birde hamama gidip bir iyice yunaydın gı...
selam çiğdem bende alanyadan umarım tanışırız.
Kız laleeeeeeeeeeeeeee:sm_cool:
Ay çok sevindim Alanyadan biri olmasınaaa:dance:
Tanışırız inşallah..Kesmeyelim muhabbeti canım..Memnun oldum en kocamanındana.s.
selamın aleyküm gurbannar olduklarım gadanızı alayıım uzun zamandır giremedim bek özlemişim bu arada dogurdum cok şükür sıkıntılı hamilelik bitti yerini sıkıntılı lohusalık basladı kele bu sıkıntılarda hep beni bulur cok şükür yine de bugünleri aratmasın mevlam siz nörüyonuz nasılsınız sayfamız diplerde elinizi eteginizi cektiniz zaar tatil diyin yeni gelenler hoş geldiniz
dağçiçeğim başın sağolsun kandilde aradım nr kapalıydı canım. allah geride kalanlara hayırlı uzun ömürler versin. yasemin nasılsın keyfler iyimi herifin geldi gari eeeeeee.asena nerelerde emoş canım birde hamama gidip bir iyice yunaydın gı...
selamın aleyküm gurbannar olduklarım gadanızı alayıım uzun zamandır giremedim bek özlemişim bu arada dogurdum cok şükür sıkıntılı hamilelik bitti yerini sıkıntılı lohusalık basladı kele bu sıkıntılarda hep beni bulur cok şükür yine de bugünleri aratmasın mevlam siz nörüyonuz nasılsınız sayfamız diplerde elinizi eteginizi cektiniz zaar tatil diyin yeni gelenler hoş geldiniz
canım keyifler iyi şükür, herififimde yanımda :sm_cool:..:)ohh kıskananlar çatlasın bacım çok öptüm seni....
annaaaahh, ben çatalamaya başlıyom yaseminnnnn.
allah muhabbetinizi artırsın kız...a.s.
amin canım amin cümlemizinkini izinde nerelerdeydin canım hele hoş geldin....
Günaydın kızlar.Hepiniz izinden bahsediyosunuz bende dalıyım konuya dedim:dance:
Eylülde doğum yapıcam eşim o zaman ayrılıcak izine.E kimim kimsem yok,o ilgilenicek benimle.Allah onu başımdan eksik etmesin..Cümlemizinkini inşallah![]()
hayırlı doğumlar olsun canım. neyin olacak ?
mahmutlarda oturuyorum ama iş yerim alanyada birgün buluşalım ayarla newlife. devlet hastanesi kavşağında iş yerim canım buluşalım tanışalım oldumu?dağçiçeğimle antalyada tanıştık.portakal çiçeğim güle güle büyüt kuzunu yavrumuza kocaman öpücükler.