Yozgat///66

hepinizde uyuyorsunuzdur şimdi neredeyse sabah olmak üzere ben hala uyumadm hepinize kocaman sevgiler dilberay aradım yoktun geçen hafta bu aralarda migren öldürüyor beni kıpırdayamıyorumki arayım öptüm hepinizi....

günaydın hemşolarım...laleciğim çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım, bitkisel ilaç falan alsa uyku için oda tetikler migrenini...dağçiçeğim asenam nerelerdeler merak ettim doğrusu...çok öptüm hepinizi...

selam sevgili yozgatlilar hava nasil oralarda yaniyormusunuz???...:))))
ben burada donuyorum da...(((((!!!!!
aranizda bogazliyan ilcesinden olan var mi??
cok ozledim yaaa, offf...
gidenler oralardan foto eklesede hasret gidersek cok iyi olur ((
hepinize sevgiler...

kızlar selaaam nasılsınız uzun bir ayrılıktan sonra tekrar aranızdayım çok özledim ya sizi.şuandada memleketimde sorgundayım geleli bir hafta oldu düğün yaptık.sorgunu çok özlemişim hiç gidesim yok.sorgunda kimseler yokmuuuuu ben gitmeden buluşak huuuu?????

günaydın kızlar...elifciğim demek üşüyosun yaa bizde burda yanıyoruz çok tuhaf bir havası var oraların türkiyeme benzemiyor bizim yazımız yaz kışımız kış hiç olmazsa...emoşş ne güzel memlekettesin canım kurtlarını dökseydin bi güzel düğünde...bol bol hasret gider arkadaşım bizim içinde gez olur mu...hepinizi öptüm kızlar...

GÜNAYDIN HEPİNİZE HEMŞOLARIM....nasılsınız bakalım benden iyilik...cuma günü dağ çişçeğimle görüştüm telde hepinize çokça selamı var kayserideymiş...halasını kaybetmiş canım benim, cenaze için ordayım dedi...Allah rahmet eylesin halasına....görüşürüz kızlar .....

günaydın herkese.....hepiniz toplu tatilemi gittiniz şekerler k.msecikler yok gökyüzükadarberrak arkadaşımın dışında....

Arkadaşlar ben Çiğdem.Alanya'da yaşıyorum ama Yozgatlıyım.Kandiliniz mübarek olsun.Görüşmek üzere hemşolarım:CüvCüv:

dağçiçeğim başın sağolsun kandilde aradım nr kapalıydı canım. allah geride kalanlara hayırlı uzun ömürler versin. yasemin nasılsın keyfler iyimi herifin geldi gari eeeeeee.asena nerelerde emoş canım birde hamama gidip bir iyice yunaydın gı...

nerdesiniz kele ısıcaktanmı baydınız yoksam tarladamısınız bağ bostandan yoruldunuzmu? neden yazmazsınız arkadaşlar?unuttunuz değilmi tatili görünce eeeeeeeee kışın yine sıkılırsınız,görüşürük gari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…