• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

Yasemin66 Eylülün 1 inde son kez gitcem kontrole.O zaman belirlenicekmiş sezeryan tarihi.Kan,idrar tahlili yaptı herhangi bi sorun çıkmadı çok şükür.2,250 gr olmuş bebişim.tam 33 hafta+6 günlük.Geçmez zaman şimdi Eylül'e kadar:emir_bebek:

sevindim adına ...aman herşey normal olsunda bir sıkıntı olmasında canım varsın geçmesin zaman hamileliğin tadını çıkar doya doya ve bol bol uyu asya uyutmayacak çünkü seni değerlendir bu günlerini....

Günaydın güzellerim...
tatilden döndüm,gezdim geldim..
sizleri çokkk özledim..ilk başta 3 günlüğüne İzmire diye gitmiştim
tam yola çıkarken yurt dışından haber geldiki 80 yaşındaki halam vefat etmiş,mecburen istikamek Kayseri...rahmetli halamın çocukları yok bizde yiğenleri olarak vazifemizi yaptık.

ee gitmişkende 2 akrabamın düğünü vardı ,görmeden olmaz....
Dolayısı ile 20 gün kaldım memlekette.
Yozgatıma gittim ,saray köyden güzeller güzeli gelin aldık...

eşim ve çocuklar burda kaldılar..daha kalasım vardı ,onlarıda düşünmek lazım...
öptüm güzellerim...

Hoş geldin sefalar getirdin canım arkadaşım benim...halacığına tekrar allahtan rahmet diliyorum...düğünlerinizde hayırlı olsun bi yastıkta kocasınlar...özledik seni iyiki erken döndün bacııım......:1hug:

Hoş geldin sefalar getirdin canım arkadaşım benim...halacığına tekrar allahtan rahmet diliyorum...düğünlerinizde hayırlı olsun bi yastıkta kocasınlar...özledik seni iyiki erken döndün bacııım......:1hug:

yaseminim bende sizleri özledim...
bu ayrılık zor geldi ,sizlere iyiden iyiye alıştım..
(valla iki gözüm önüme aksın..elim çok olsun):roflol::roflol:

selamın aleyküm gurbannar olduklarım gadanızı alayıım uzun zamandır giremedim bek özlemişim bu arada dogurdum cok şükür sıkıntılı hamilelik bitti yerini sıkıntılı lohusalık basladı kele bu sıkıntılarda hep beni bulur cok şükür yine de bugünleri aratmasın mevlam siz nörüyonuz nasılsınız sayfamız diplerde elinizi eteginizi cektiniz zaar tatil diyin yeni gelenler hoş geldiniz

portakalım çiçeğim,ablacım hadi gözünüz aydın olsun... yavrunu kucağına almışın darısı diğer bebek bekleyen ve isteyen arkadaşlarımıza inş..:emir_bebek:

kızlar benim nişanlım yozgatlı mrhkızlar nasılsınız...................

düğün kışa doğru sanırım evet geçen de düğünümüz var ankaraydaydım.

Allah mutlu etsin ömürr boyu bir yastıkta kocayın inş...
Düğününüde buradan beraber yaparız kınanıda,, haber verirsen gelirizde,:teytey:

gerçekten mi EKİMDE nikahım var arabistana gieceğiz. işe gereği düğünde kışa doğru olacak

bayramın 2.günü istemeye gelecekler.yani tatlım yenecek.bizim nurada tatlı yenir.yozgatta şerbet içilirmiş.1 sene sonra düğün.senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaallah izin verirse.siz yozgat merkezmi canım.a.s.a.s.

evet canım.........a.s.

selammm ben geldim Yozgat'ı gezdimde geldim hemde.. bir haftaydı tatilimiz iiyice değerlenmdirmeye çalıştık. hemen hemen tüm akrabalarımı gördüm gezdim köyüme gittim herşey çok güzeldi darısı gidemeyenlerin başına... insanın memleketi gibisi yok valla.... misss gibi havayı ciğerlerime depoladım geldim:)kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

ohh ne güzel kakule. enerjiyi depoladın . a.s.

günaydın yozgatımın güzel insanları ve güzel gelinleri....gününüz aydın olsun yüzünüzden gülücükler eksik olmasın hiç....

günaydın ARKADAŞLAR.....................

günaydın arkadaşlar , günaydın yasemin. ne güzel cıvıl cıvılsın .
a.s.a.s.

canım sabah 7 de kalktım buğün duşumu aldım kahvahtı yaptık eşimle belki ondandır enerjim hiç yapmadığım bişeydi...yataktan fırlayıp gelirdim hep işe...:teytey:

Günaydınlarrrrr.:kahve:
dün gece bir yağmur bir fırtına,az kaldı evlerin çatıları uçuyordu,,,,
aslında sıcakların ardından çok iyi oldu,bu sabah uyandımki günlük gülistanlık,,,
topraklarım gününüz aydın olsun,rabbim en kötü günümüzü böyle etsin...

gerçekten mi EKİMDE nikahım var arabistana gieceğiz. işe gereği düğünde kışa doğru olacak

canım biz sanal ortamda'da düğünler yapıyoruz buluşmalar yapıyoruz,o anlamda dedim yaparız düğününü diye,,Sen yerki mutlu ol...arabca öğrenmeye başla derim gidince hazır olur...Arabistan güzel bir yer,bende gitmeyi çok istiyorum,özellikle haç vazifesini yerine getirmek için...

şemşamer ,yasemin ,derman,,hu hu kızlar nasılsınız...
hadi bakimm canlanın biraz ,sabah sporuna başlıyoruz birazdan..hihoyyytkaydirigubbakcemile2

Back