Yozgat///66

zo zo gezıyolardır ya da masimiyolardır elleham:teytey:

selamın aleyküm gurbannar olduklarım gadanızı alayıım uzun zamandır giremedim bek özlemişim bu arada dogurdum cok şükür sıkıntılı hamilelik bitti yerini sıkıntılı lohusalık basladı kele bu sıkıntılarda hep beni bulur cok şükür yine de bugünleri aratmasın mevlam siz nörüyonuz nasılsınız sayfamız diplerde elinizi eteginizi cektiniz zaar tatil diyin yeni gelenler hoş geldiniz

selam çiğdem bende alanyadan umarım tanışırız.

Kız laleeeeeeeeeeeeeee:sm_cool:
Ay çok sevindim Alanyadan biri olmasınaaa:dance:
Tanışırız inşallah..Kesmeyelim muhabbeti canım..Memnun oldum en kocamanındana.s.

Lale abla profiline yeni baktımda sana abla desem daha usturuplu olurmuş.kusura kalma sakın lale dediğim için.Öptümm

Kız laleeeeeeeeeeeeeee:sm_cool:
Ay çok sevindim Alanyadan biri olmasınaaa:dance:
Tanışırız inşallah..Kesmeyelim muhabbeti canım..Memnun oldum en kocamanındana.s.

mahmutlarda oturuyorum ama iş yerim alanyada birgün buluşalım ayarla newlife. devlet hastanesi kavşağında iş yerim canım buluşalım tanışalım oldumu?dağçiçeğimle antalyada tanıştık.portakal çiçeğim güle güle büyüt kuzunu yavrumuza kocaman öpücükler.

canım çok geçmiş olsun güle güle büyüt yavrunu...

canım keyifler iyi şükür, herififimde yanımda :sm_cool:..:)ohh kıskananlar çatlasın bacım çok öptüm seni....

günaydın hepinize hemşolarım...sabah zor kalkıp geliyorum işe ya iananın sürünerek çıkıyorum yataktan ne olacak böyle bilmiyorum kızlar...hepinizi kocamanından öptüm...

selam arkadaşlar bende izinden döndüm. kavuştum kk ya. hepinizi öpüyoruma.s.

allah analı babalı büyütsün portakal çiçeğim.
allah bi yasıtkta kocatsın. ıhhhhhhhh pardon , o yeni evlenenlere söyleniyodu demi gamyoncuiremsukafamçokkarıştı şaka bi yana . allah bağışlasın. a.s.

günaydın hepinize arkadaşlar. a.s.
yaz günü uyanmak çok zor oluyorrrrr.

Günaydın kızlar.Hepiniz izinden bahsediyosunuz bende dalıyım konuya dedim:dance:
Eylülde doğum yapıcam eşim o zaman ayrılıcak izine.E kimim kimsem yok,o ilgilenicek benimle.Allah onu başımdan eksik etmesin..Cümlemizinkini inşallah

hayırlı doğumlar olsun canım. neyin olacak ?

Lale ablacım ne iş yapıyosun Alanya'da..Havalar öle sıcakki hamilelik yüzünden dışarı çıkmaya korkuyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…