Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam hemşooolar kızımı gördünüz müüüü bakınnn gıııııııııııııııı ne güzel bi gız dogurdum
yaaa canım sırf o tokalar süsler için istedim kız olsunbilgehan hoşgeldin gonca kızın çok şeker ne yazıkki benim kızım yok ama iki tane çok tatlı oğluşum var şimdi sen ona pembişleri giydirirsin tokaları takarsıııın ayyy ne şeker olur allah sana bağışlasın MAŞALLAH MAŞALLAH
güzel yürekli arkadaşlarım benim...hepinize çok teşekkür ediyorum..eşimin ameliyatı yarına kaldı.. ufak tefek bir şeyler almak için eve geldim birazdan tekrar çıkacağım..Şeniz
yaseminim sağolsun dün akşam bana sürpriz yaptı, telefon açarak beni mutlu etti..Şeniz
bilgehan hoşgeldin gonca kızın çok şeker ne yazıkki benim kızım yok ama iki tane çok tatlı oğluşum var şimdi sen ona pembişleri giydirirsin tokaları takarsıııın ayyy ne şeker olur allah sana bağışlasın MAŞALLAH MAŞALLAH
güzel yürekli arkadaşlarım benim...hepinize çok teşekkür ediyorum..eşimin ameliyatı yarına kaldı.. ufak tefek bir şeyler almak için eve geldim birazdan tekrar çıkacağım..Şeniz
yaseminim sağolsun dün akşam bana sürpriz yaptı, telefon açarak beni mutlu etti..Şeniz
Dağçiçeğim geçmiş olsun canım,eşin ameliyat oldumu?Benim eşimde bel fıtığından 12 sene önce ameliyat olmuştu,çok geçmiş olsun canım inşallah bi an önce sağlığına kavuşur.
Yasemin şafakalar azalıyor için içine sığmıyordur artık.
Gonca bebeğini güle güle büyüt canım
Emoş sen nasılsın canım.
Bacılarım hepinizi öptüm.
ah kızlar rabbim korudu kızım evde yalnız kalıyorya ben işteyken cuma günü öğretmeni gelmemiş yanımda götürdüm işe akşam 7 oldu hazırlandım evimize gideceğiz arkamı döndüm bi baktım benim cadı işyerinde kullandığımız bir cihaz var sen onu al fişe tak uçlarından tut ve çarpıl,allahım korudu sadece parmakları yandı ben şok....allahtan hastane yakın arkadaşlar attı hastaneye tüm tetkikler yapıldı cuma,cumartesi hastanede kaldık şükür evimizdeyiz kimselerin başına vermesin allahım çok zor.Neyse annem vicdana geldide memleketten gelecek artık ipekle kalacak
canım benim nasıl zordur bu hastane işi Allah yardım etsin.şifa dilemek istemiyorum çünkü bazen yaşlılar muhtaçlar için ölüm daha hayırlı olabiliyor.Allah hayırlısını versin.dediğin gibi iyki eşin geldi yoksa sen harab olurdun.helede babasına bakmak daha zor olur.sanada geçmiş olsun canım.
ah kızlar rabbim korudu kızım evde yalnız kalıyorya ben işteyken cuma günü öğretmeni gelmemiş yanımda götürdüm işe akşam 7 oldu hazırlandım evimize gideceğiz arkamı döndüm bi baktım benim cadı işyerinde kullandığımız bir cihaz var sen onu al fişe tak uçlarından tut ve çarpıl,allahım korudu sadece parmakları yandı ben şok....allahtan hastane yakın arkadaşlar attı hastaneye tüm tetkikler yapıldı cuma,cumartesi hastanede kaldık şükür evimizdeyiz kimselerin başına vermesin allahım çok zor.Neyse annem vicdana geldide memleketten gelecek artık ipekle kalacak