arkadaşlar. burası pek bi sakin kalmış.. bende bu ara bir yoğunumki sormayın..Dün aldığımız bir habere göre bize lojman çıkmış... dün eşimle birlikte gittik baktık.. haliyle bakım istiyor...eğer kesin kararımızı verir isek bu ayın sonunda taşınıyoruzzz..Allahım yoruldum taşınmaktannn.kafamçokkarıştı
şemşamerim.. sanada kolay gelsin canım...tatilde varmı bir palanınız.. bütün yıl yoruldun dinlenmek seninde hakkın..buralardayımda arkadaş, iş yoğunluğundan çok giremiyom, arada bakınıyom , okullar tatil olacak tdiye nasıl bi telaş var . masamın üstü evrak yığılı.
taşınmak kadar zor bişey yok dağ çiçeği. allah yardımcın olsun. 5 yılda 5 kere taşınmış biri olarak canı gönülden kolaylıklar dilıyom sana. a.s.
selam kızlar c.tesi yozgata gidiyoruz 5-6 günlüğünee var mı bir isteğiniz getiriyim bacılarım, dağçiçeğim hakkında hayırlısı canım taşınmak zor ama ne yapacaksın canım başa gelen çekiliyor... keşke bizede lojman çıksada hemen taşınsam her ay 500 kira vermekten iyidir...
selam kızlar c.tesi yozgata gidiyoruz 5-6 günlüğünee var mı bir isteğiniz getiriyim bacılarım, dağçiçeğim hakkında hayırlısı canım taşınmak zor ama ne yapacaksın canım başa gelen çekiliyor... keşke bizede lojman çıksada hemen taşınsam her ay 500 kira vermekten iyidir...
hayırsızlar unuttunuzmu gı?yasemin yufka getir dürüm alagh begh özledim alıyorumda tutmuyoki bizim yufkayı,madımakta gönder bugün ağabeyimle konuştum yozgata tıp fakültesi açılacakmış pek sevindim.dağçiçeğim gözünaydın lojman çıkmış,asiyah vaktin çok yaz bakalım bize inat şemşamer adını sayamadığım arkadaşlar selam hepinize asenam hastan ne oldu?sevgiyle kalın canlarım
şemşamerim.. sanada kolay gelsin canım...tatilde varmı bir palanınız.. bütün yıl yoruldun dinlenmek seninde hakkın..
nee sen 5 yılda tam 5 defamı taşındınn.ahh kıyamam sana....:teselli:
yaseminim.yolunuz açık olsun güle güle gidin sağ salim dönün inş.. bir isteğim yok teşekkür ederim sağlığın.. size lojman çıkma şansı varmı..
Canım bacılarım nasılsınız?Ben yorgunum kızlar.Dağçiçeğim kolay gelsin yakın olsakta keşke yardım edebilseydik sana.Yasemin canım hayırlı yolculuklar olsun.
Hepinize iyi geceler,mutlu,sağlıklı yarınlar olsun.
günaydın kızlarr.
evet canım çok taşındınm., en sonunda evimi aldım kurtuldum çok şükür.
şemşamerim.. sanada kolay gelsin canım...tatilde varmı bir palanınız.. bütün yıl yoruldun dinlenmek seninde hakkın..
nee sen 5 yılda tam 5 defamı taşındınn.ahh kıyamam sana....:teselli:
yaseminim.yolunuz açık olsun güle güle gidin sağ salim dönün inş.. bir isteğim yok teşekkür ederim sağlığın.. size lojman çıkma şansı varmı..
güle güle git gel canım bizlerden slm götüra.s.bu arada ev kiran 500 mü allah yardımcın olsun iyiki kiracı değilim :bbo:yoksa bir memur maaşıyla nasıl geçinirdik:sm_confused:
hayırsızlar unuttunuzmu gı?yasemin yufka getir dürüm alagh begh özledim alıyorumda tutmuyoki bizim yufkayı,madımakta gönder bugün ağabeyimle konuştum yozgata tıp fakültesi açılacakmış pek sevindim.dağçiçeğim gözünaydın lojman çıkmış,asiyah vaktin çok yaz bakalım bize inat şemşamer adını sayamadığım arkadaşlar selam hepinize asenam hastan ne oldu?sevgiyle kalın canlarım
a.selam canım şimdiden başım gözüm üstüne...evet canım 500 ve 90 aidat var bu ayda artışımız var 550 olacak galiba... öptüm canım benim...
yasemin günaydın yarın yolcusun.. hazırlıklar tamammı...a.s.
şemşamerimmmmmm... günaydın ..evinde huzur içinde otur inş...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?