iyi aksamlar arkadaslar ben geldim nasilsiniz ? tek tek selamliyorum hepinizi umarim iyisinizdir.:asigim:
hoşgeldin canım nerelerdeydin özlettin kendiniŞeniz
lale, seni görmek güzel aşk olsun seni hiç unuturmuyuz:1hug:.. burdayız takılıyoruz işte.. sen nasılsın yoğunsun galiba...a.s.
valla benim bilgisayar eskisi sizlere omur .yenisini alalim derken ancak vakit gecti nasilsin asiyahcim ? IYISINDIR INSALLAHa.s.
canlarımmm buralardayım..öpüyorum alayınızı Şeniz. lojman telaşı tüm zamanımızı alıyor.. artık günlerim koşturmaca ve telaşlı geçiyor. birazdan yemek vakti öptüm ..:a015:
hayırlısıyla ne zaman taşınıyorsunuz benim kızlarla yardıma gelelim:roflol::roflol:
iyiyim canım teşekkürler a.s.eee artık yeni pc ile sık sık görüşürüz inşallah:1hug:
NİRVANA..hoş geldin. gelinimizz olarak.. her zaman bekleriz..a.s.arkadaşlar merhaba nasılsınız bakalım.benimde eşim yozgatlı yani gelininizim.e görüşürüz artık.sevgiyle kalın...
Yozgatımın güzel hanımları nasıllar?
Dağçiçeğim nasılsın bacım?ben hastalarla uğraşıyom,eşim annesinde kalıyo hasta birdi şimdi iki oldu bende gündüz gidiyom geç geliyom ikiye bölündüm,moralim bozuk canım sıkılıyor.
Dağçiçeğim sana bişey demiştim ya bizim arkadaş havalar sıcak gidene kadar çok kötü olur dedi,oyüzden anladın sen onu.Kışın inşallah tazesi yapılınca havalar soğuyunca yolluyacam.
Bacılarım hepinize iyi geceler.
inşalllah; girebilirsek .a.s
şemşamer noldu nereye giriyorsun....:uhm:hele hoş geldin gurban...şakkıdı
:roflol: yanlış yere yazmışım kız
neyse onu bunu boşverinde, nördünüz siz anam , taaa ikinci sayfaya geçmiş benim yozgatım, hadi bi el verinde birinci sayfanın en üsütüne taşıyak memleketimizi.süprizzzzzyerimsenibena.s.
kızlar meraba benim eşimde yozgat sorgunlu yani bende gelinim yazayımda ilk sayfaya taşınmasında benimde katkım olsun
kızlar meraba benim eşimde yozgat sorgunlu yani bende gelinim yazayımda ilk sayfaya taşınmasında benimde katkım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?