hoş geldin mektup .
dağ çiçeği önce iyi davaranalım ayağı alışsın kızı. sonra burnudan getiriz dermişim. :roflol:
selam canlarım,bugün ipeğin karnesini beraber alalım diye öğleye doğru gideceğim işe ve heinizi çok özledim kolay gelssin dağçiçeğim yeni arkadaşlar katılmış onlar selam vermesede günaydın asena naptın gı biraz dinlenebildinmi bacım?allah kolaylık versin dilberayyyyyyyy nirdesin gı?koccamaaann öpücükler....Ha bu arada allah nasip ederse kızlarım geliyor bir yıldır görmedim burnumda tütüyolar haftaya burdalar inşallah...
Yozgatımın güzelleri,Günaydın cumanız mübarek olsun..rabbim dualarınızı kabul etsin..
bu gün karne günü dilerim hepimizin yavruları güzel bir karne getirir,yinede herşeye rağmen onları bağrımıza basıyoruz tabiki..a.s.artık 3 ay boyunca evdeyiz,çocuklarla,kolay gelsin hatunlarrr:roflol:
selam canlarım,bugün ipeğin karnesini beraber alalım diye öğleye doğru gideceğim işe ve heinizi çok özledim kolay gelssin dağçiçeğim yeni arkadaşlar katılmış onlar selam vermesede günaydın asena naptın gı biraz dinlenebildinmi bacım?allah kolaylık versin dilberayyyyyyyy nirdesin gı?koccamaaann öpücükler....Ha bu arada allah nasip ederse kızlarım geliyor bir yıldır görmedim burnumda tütüyolar haftaya burdalar inşallah...
herkeze hayırlı cumalar durun kızlar hemen gözümü korkutmayın benim zaten gerçek yozgatlı görümcelerim var sağolsunlar yani onlardan yeterince tırsıyorum
mektuppum ben vazgeçtim görümcelikten gel sen bizim bacımız ol..zaten hayatta yeterince görümcelik yapanlar var...herkeze hayırlı cumalar durun kızlar hemen gözümü korkutmayın benim zaten gerçek yozgatlı görümcelerim var sağolsunlar yani onlardan yeterince tırsıyorum
onları bilmeyiz valla biz sanal görümceyiz, elimizden geldiğnice sanalda olsa çektirriz sana Kötü Kazen
günaydın ,günaydın,benim gurbetlik hasretlik çeken bacılarımmmmmm...yaz geldi tatil mevsimi başladı sevdiklerine hasret olan bacılarımm inş ,sevdiklerinize kavuşursunuz ,,,bende kavuşurum inş.. yurt dışında,abilerim kardeşim yengelerim ve yiğenlerim varrrr onları çok özledim....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?