Yozgat///66

selam canlarım,bugün ipeğin karnesini beraber alalım diye öğleye doğru gideceğim işe ve heinizi çok özledim kolay gelssin dağçiçeğim yeni arkadaşlar katılmış onlar selam vermesede günaydın asena naptın gı biraz dinlenebildinmi bacım?allah kolaylık versin dilberayyyyyyyy nirdesin gı?koccamaaann öpücükler....Ha bu arada allah nasip ederse kızlarım geliyor bir yıldır görmedim burnumda tütüyolar haftaya burdalar inşallah...

selam canlarım,bugün ipeğin karnesini beraber alalım diye öğleye doğru gideceğim işe ve heinizi çok özledim kolay gelssin dağçiçeğim yeni arkadaşlar katılmış onlar selam vermesede günaydın asena naptın gı biraz dinlenebildinmi bacım?allah kolaylık versin dilberayyyyyyyy nirdesin gı?koccamaaann öpücükler....Ha bu arada allah nasip ederse kızlarım geliyor bir yıldır görmedim burnumda tütüyolar haftaya burdalar inşallah...

Lalecim,günaydın yorgun olmana rağme uğruyorsun sağol bacım.demekki kızların geliyor inan çok sevindim .umarım onlarla mutlu ve güzel zamanlar geçirirsin..yavrularının karnelerinde başarılar dilerim...kendine iyi bak..a.s.

Yozgatımın güzelleri,Günaydın cumanız mübarek olsun..rabbim dualarınızı kabul etsin..
bu gün karne günü dilerim hepimizin yavruları güzel bir karne getirir,yinede herşeye rağmen onları bağrımıza basıyoruz tabiki..a.s.artık 3 ay boyunca evdeyiz,çocuklarla,kolay gelsin hatunlarrr:roflol:

günaydın canım inşallah biz daha bu sene ucundan tutacaz okulun küçük anasınıfına kaydolacak özerin zaten hiç tatili yok istemessek göndermeyebiliyoruz yani benim sıpalar sürekli evde Şeniz

herkeze hayırlı cumalar durun kızlar hemen gözümü korkutmayın benim zaten gerçek yozgatlı görümcelerim var sağolsunlar yani onlardan yeterince tırsıyorum

gözün aydın lale, allah bağışlasın yavrularını.

herkeze hayırlı cumalar durun kızlar hemen gözümü korkutmayın benim zaten gerçek yozgatlı görümcelerim var sağolsunlar yani onlardan yeterince tırsıyorum

onları bilmeyiz valla biz sanal görümceyiz, elimizden geldiğnice sanalda olsa çektirriz sana Kötü Kazen

iyi geceler hemserilerim kimse yokmu gece gece yalnizim anlasilan . arkadaslar oncelikle cocuklari olanlar insallah iyi karneler almislardir.daha bize tatil yok obur ayin sonuna alacaklar benim cocuklarim .ah ahhhh bu sene gelemiyorum turkiyeme nasil gecirecegim seneye kadar bilmiyorum her sene tatli heyecanlar oluyordu ulkeme gidecegim diye kizlar sabir dileyin hepinize cocuklarinizla mutlu huzurlu tatil gecirmenizi diliyorum opuldunuz bacilaaaaarrrr.

mektuppum ben vazgeçtim görümcelikten gel sen bizim bacımız ol..zaten hayatta yeterince görümcelik yapanlar var...klava:bari burda rahat edip eğlencemize bakalım...:teytey:a.s.
onları bilmeyiz valla biz sanal görümceyiz, elimizden geldiğnice sanalda olsa çektirriz sana Kötü Kazen

şemşamerim ,gel barış ilan edelim mektupu elimizden kaçırmayalım...hem yozgatlı görümceler aksi olmaz demi yoksa olurlarmı.....:roflol:

günaydın ,günaydın,benim gurbetlik hasretlik çeken bacılarımmmmmm...yaz geldi tatil mevsimi başladı sevdiklerine hasret olan bacılarımm inş ,sevdiklerinize kavuşursunuz ,,,bende kavuşurum inş.. yurt dışında,abilerim kardeşim yengelerim ve yiğenlerim varrrr onları çok özledim....a.s.

Ben buna simdi koskocaman yuregimle amin diyorummmm senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…