Yozgat///66

günaydın canlarım....nasılsınız hemşolarım...benden iyilik...yeni gelen arkadaşlarımda hoş gelmişler sefalar getirmişler...öpüyorum hepinizi...

yakaladım seni sobeeeeeeeeeee
ezine şaşıttın beni hoş geldinn ablasıııı:asigim:
günaydın canlarım....nasılsınız hemşolarım...benden iyilik...yeni gelen arkadaşlarımda hoş gelmişler sefalar getirmişler...öpüyorum hepinizi...

iyiz hemşoom sen nasılsın nasıl geçti hafta sonun ....bende seni öperemmmmma.s.

günaydın canım ben burdayım ....EEeee diğerleri nerelerdeler.....kızlaaaaaaaaar...:))

günaydııııııııııın bende burdayım dün berkenin doğum günüydü (5 yaşında) parti istedi arkadaşlarını çağırdı çok yorulmuşumyerimseniben

günaydııııııııııın bende burdayım dün berkenin doğum günüydü (5 yaşında) parti istedi arkadaşlarını çağırdı çok yorulmuşumyerimseniben

berkeye hayırlı bir ömür diliyorum ve onu kocaman öpüyorum...mutlu yılllar geçirsin berkeceiğimiz...bol bol dinlen canım kolay mı çocuklarla uğraşmak...

oooo, arkadaşlar topiğimiz günaydın topiği olmuş yaa. biraz haaketlendirelim ortamı arkadaşlar. günaydınla kalmasın. hadi bakalım hadi bakalım.
:teytey:

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. sefalar getirdiniz. gelin bi öpüyüm sizi.Şeniz ha şöyle yaww

iyi akşamlar deyimde topiğe haraket gelsin bari :a015:

Selam kizlar bende yozgatliyim şakkıdı
kumral meleğim..hoş geldinn....a.s.
oooo, arkadaşlar topiğimiz günaydın topiği olmuş yaa. biraz haaketlendirelim ortamı arkadaşlar. günaydınla kalmasın. hadi bakalım hadi bakalım.
:teytey:

şemşamerr.sen nerdesin kaç gündür hep günaydın olmaz demi ,arada iyi geceler de diyelimmmmmmm.:roflol:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…