• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

Çok üzgünüm çoook
lale, seni görmek güzel aşk olsun seni hiç unuturmuyuz:1hug:.. burdayız takılıyoruz işte.. sen nasılsın yoğunsun galiba...a.s.

pek yazamıyorum arada bi göz atıyorum annem gitti işler zorlaştı akşamlarıda koşturduğumdan ne mümkün yazmak ağzım açık kalıyor yemek yemeden cuuppppppp yatağa kirimle pasağımla işte dağçiçeğim,seninlede görüşemedik c.tesi akşam eşim geldi yanıma gezdik geldik valla aklıma gelmedin değil ama rahatsız etmeyim pazar pazar dedim.jaliş senide gördüm ne o kız ablana yazmadan buraya zıplamışsın eh ben sana sormazmıyım caduuuuuuuuuuuuuuuuuKötü Kazen

canlarımmm buralardayım..öpüyorum alayınızı Şeniz. lojman telaşı tüm zamanımızı alıyor.. artık günlerim koşturmaca ve telaşlı geçiyor. birazdan yemek vakti öptüm ..:a015:

arkadaşlar merhaba nasılsınız bakalım.benimde eşim yozgatlı yani gelininizim.e görüşürüz artık.sevgiyle kalın...

Yozgatımın güzel hanımları nasıllar?
Dağçiçeğim nasılsın bacım?ben hastalarla uğraşıyom,eşim annesinde kalıyo hasta birdi şimdi iki oldu bende gündüz gidiyom geç geliyom ikiye bölündüm,moralim bozuk canım sıkılıyor.
Dağçiçeğim sana bişey demiştim ya bizim arkadaş havalar sıcak gidene kadar çok kötü olur dedi,oyüzden anladın sen onu.Kışın inşallah tazesi yapılınca havalar soğuyunca yolluyacam.
Bacılarım hepinize iyi geceler.

arkadaşlar merhaba nasılsınız bakalım.benimde eşim yozgatlı yani gelininizim.e görüşürüz artık.sevgiyle kalın...
NİRVANA..hoş geldin. gelinimizz olarak.. her zaman bekleriz..a.s.
Yozgatımın güzel hanımları nasıllar?
Dağçiçeğim nasılsın bacım?ben hastalarla uğraşıyom,eşim annesinde kalıyo hasta birdi şimdi iki oldu bende gündüz gidiyom geç geliyom ikiye bölündüm,moralim bozuk canım sıkılıyor.
Dağçiçeğim sana bişey demiştim ya bizim arkadaş havalar sıcak gidene kadar çok kötü olur dedi,oyüzden anladın sen onu.Kışın inşallah tazesi yapılınca havalar soğuyunca yolluyacam.
Bacılarım hepinize iyi geceler.

asenacım.tekrar gelmiş geçmiş olsun.. sen kendi sağlıgınada dikka et emi..o konuyu anladım acele etme canın sağolsun...a.s.

şemşamer noldu nereye giriyorsun....:uhm:hele hoş geldin gurban...şakkıdı

:roflol: yanlış yere yazmışım kız:utangac:

neyse onu bunu boşverinde, nördünüz siz anam , taaa ikinci sayfaya geçmiş benim yozgatım, hadi bi el verinde birinci sayfanın en üsütüne taşıyak memleketimizi.süprizzzzzyerimsenibena.s.

kızlar meraba benim eşimde yozgat sorgunlu yani bende gelinim yazayımda ilk sayfaya taşınmasında benimde katkım olsun

kızlar meraba benim eşimde yozgat sorgunlu yani bende gelinim yazayımda ilk sayfaya taşınmasında benimde katkım olsun

oh oh gelinler çoğaldıı.....görümcelerrr hadi bakimm..görümceliğimizi gösterelim....:roflol:

mektupp hoş geldinnn.umarım burada güzel arkadaşlıklar edinirsin...a.s.

arkadaşlar.. nerdesiniz... bir ses verin hele bacım... ısıcahlar başladı gayboldunuz ..a.s.asiyah sen hiç buraları bırakmazdın nerdesin bacım...:uhm:
yaseminim tatilde Yozgatta haftaya gelir.. asenacım hastası var..lale çalışıyor meşgul..şemşamerde okullardan yoğundur.. bende ev taşıyorum...ama arada uğruyorum ....sizide beklerim.. şekerlerimmm...

hoş geldin mektup .
dağ çiçeği önce iyi davaranalım ayağı alışsın kızı. sonra burnudan getiriz dermişim. :roflol:

Back