Yozgat///66

yasemin heralde bu saatlerde eşine kavuşmuşundur gözün aydın canım allah mutluluğunu daim etsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin canım:1hug:

lale..sen burda gözlerime inanamıyorum... nasılsın.. keyfler nasıl....yerimsenibenŞeniz

dağçiçeğim valla çok geç geliyorum annem buradayken ipeğin yanındayken biraz akşam satışlar için uğraşıyorum biliyorsun buralarda gece saatlerine dek açık dükkanlar mağazalar mecburenkoşturmaca ve haliyle nete giremiyorum yorgunluktan inanırmısın az evvel kalktım uykudan ve saat 14 olmuştu.hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın,mutlu kalın...Şeniz

iyi geceler kızlar....kimseler yok anlaşılan
Yozgatımın güzelleri. nere yesinuzz uy ben sizi seveyum da....
asiyah ve benden başka kimseler kalmamış uyyysenağlama

evet yaa bizde olmasak burayı kilitlerler heralde dilberay lale şemşamer ve bütün yozgatlılar nerdesiniz bakım bak gelmezseniz çiçeğimle biz yeriz

evet yaa bizde olmasak burayı kilitlerler heralde dilberay lale şemşamer ve bütün yozgatlılar nerdesiniz bakım bak gelmezseniz çiçeğimle biz yeriz

Siyahım heeçççççççç boşa heveslenmeyin arabaşını senle dağçiçeğine yedirmem,gaşıklar nerde,bacılarım goşun bize arabaşım neyim galmayacak bu gızlar şindi hepsini yer.
Bacıların hasları hepinizi seviyorummmmmmmmmmmm.a.s.
Yaseminim canım,gözünaydın olsun.Allahım bidaha size ayrılık vermesin.
Dağçiçeğim görümcelerin gittilermi?senağlama
Hepinize en güzel geceler olsun.:1hug:

sırnaşık şey

kız nerden buldun yufka ekmeknen begh dadlı olur salatayı dürümleyecen daldıracan düğürcük çorbasına wıyh anam wıyh:roflol:

kız ben kaçırmışım moruklamışım vallaha billaha şimdi işten geldim yorgunluktan görmüyomki arabaşını düğürcük çorbası sanmışım vıyh bacım vıyh bana

asiyah gop gop ellerine sağlık bide canım çekidiki ama sanki hamurun accuk cıvıkmı olmuş ne,tabiya yaz günü ancak bukadar tutar..:roflol:
asena bizde seni özledik valla gözümde tütüyon gel gariii.görümceler daha gimtmedi ,,belkim yarın gidiler..a.s.
kız ben kaçırmışım moruklamışım vallaha billaha şimdi işten geldim yorgunluktan görmüyomki arabaşını düğürcük çorbası sanmışım vıyh bacım vıyh bana

lale, canım benim essahdan bek yorgunsun...
:mymeka: laa gözün körmü sen bizim arabaşnı nasıl düğürcük aşı gibi gördün..:roflol:alemsin bacım sen bizi güldürdün Allahda seni güldürsün....a.s.

anaaaaaaaaaaaaaaaaaamm arabaşı gız gomayın öyle canımız cekiyo

ben arabasinin corbasini isterim hamurunu sevmem iki kasik fazla olsun corbasi olsunn hamurunu kim isterese hakkimi ona verebilirimmm

yaaa bi arabaşı topiği nasıl hareketlendirdi gördünüzmü
hepinize afiyet olsun:içelim:
kız lale nasıl oluyoda arabaşını düğürcük çorbasına benzetiyon anlamadım bacım:uhm:
eveeeeeet yepyeni resimlerimle ben hep burdayım
beklerim anacım baaaayşakkıdı​

yaaa geçenlerde arabası içtik demiştinde benimde canım çekmişti walla hemen gidip yaptım buna en çok babam sevindi şimdide kalk sen yap bakım hem görümcelerine ikram olur yaaaaa:1hug:

ben varya bi işe yaramam diyomda kimse anlamıyo ölmüşüm bacım vallaha iki saat gülme salladım kendimelaelaelaelaelae

Laleciğim ben sana düğürcük çorbası yaparım,yanınada yufga egmeği gevredir arasına çökelikli dürüm de yaparım.Canım benim ne zamandır düğürcük çorbası içmiyon?halüsinasyonlar görmeye başladın bacım,arabaşıyınan düğürcüğü karışdırıyon:roflol:

Bacılarım sabah kahvaltıya bana gelin düğürcük çorbası bişiriyim,dağçiçeğim görümlerinide getirebilirsin,yaseminciğim balayın bittiyse beklerim canım,merak etme enişteyede bi tas çorba yollarız.

Bacılarım hepinize eyce geceler olsun:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…