Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasemin allah daim etsin mutluluk ve beraberliğinizi birtanem.Kızlar hepiniz için geçerli dileklerim tatlı hemşolarım....
lale..sen burda gözlerime inanamıyorum... nasılsın.. keyfler nasıl....yerimsenibenŞeniz
evet yaa bizde olmasak burayı kilitlerler heralde dilberay lale şemşamer ve bütün yozgatlılar nerdesiniz bakım bak gelmezseniz çiçeğimle biz yeriz![]()
evet yaa bizde olmasak burayı kilitlerler heralde dilberay lale şemşamer ve bütün yozgatlılar nerdesiniz bakım bak gelmezseniz çiçeğimle biz yeriz![]()
asiyah gop gop ellerine sağlık bide canım çekidiki ama sanki hamurun accuk cıvıkmı olmuş ne,tabiya yaz günü ancak bukadar tutar..:roflol:evet yaa bizde olmasak burayı kilitlerler heralde dilberay lale şemşamer ve bütün yozgatlılar nerdesiniz bakım bak gelmezseniz çiçeğimle biz yeriz![]()
asena bizde seni özledik valla gözümde tütüyon gel gariii.görümceler daha gimtmedi ,,belkim yarın gidiler..a.s.Siyahım heeçççççççç boşa heveslenmeyin arabaşını senle dağçiçeğine yedirmem,gaşıklar nerde,bacılarım goşun bize arabaşım neyim galmayacak bu gızlar şindi hepsini yer.
Bacıların hasları hepinizi seviyorummmmmmmmmmmm.a.s.
Yaseminim canım,gözünaydın olsun.Allahım bidaha size ayrılık vermesin.
Dağçiçeğim görümcelerin gittilermi?senağlama
Hepinize en güzel geceler olsun.:1hug:
kız ben kaçırmışım moruklamışım vallaha billaha şimdi işten geldim yorgunluktan görmüyomki arabaşını düğürcük çorbası sanmışım vıyh bacım vıyh bana
asiyah gop gop ellerine sağlık bide canım çekidiki ama sanki hamurun accuk cıvıkmı olmuş ne,tabiya yaz günü ancak bukadar tutar..:roflol:
asena bizde seni özledik valla gözümde tütüyon gel gariii.görümceler daha gimtmedi ,,belkim yarın gidiler..a.s.
lale, canım benim essahdan bek yorgunsun...
:mymeka: laa gözün körmü sen bizim arabaşnı nasıl düğürcük aşı gibi gördün..:roflol:alemsin bacım sen bizi güldürdün Allahda seni güldürsün....a.s.
yaaa bi arabaşı topiği nasıl hareketlendirdi gördünüzmühepinize afiyet olsun:içelim:kız lale nasıl oluyoda arabaşını düğürcük çorbasına benzetiyon anlamadım bacım:uhm:eveeeeeet yepyeni resimlerimle ben hep burdayımbeklerim anacım baaaayşakkıdı