- 7 Şubat 2007
- 5.050
- 4
- 54
merhaba kızlar aranıza yenı katıldım galıba :)
Günaydınlar,Yozgatın gülleri:))
selam kızlar nasılsınız artık pc başında çok oturamıyorum oğlum doğdu hatta 1 aylık oldu ellerinizden öper Allah isteyen herkese nasip etsin sizlerde ne var ne yok öpüyorum hepinizi...
günaydın ablacımmmmGünaydınlar,Yozgatın gülleri:))
slm kızlar nasılsınız özledim valla baya oldu as66 dediği ğibi şifaa merak etma canım inş bebişin olur benimde olmadı beş alıt sene ama sonra bir tane tosuncum var allah allah sorma valla şimdi çiş öğreniyoruz bakalım başarırsak imdaaaatttttçok zor çerkezkızı en ğüzel anlar canım rahatına bak inanki yürümeye başlar dert sütten kes bir dert birde çiş zamanı ğelirse allah sorma dışardan içeri ğiremiyoruz bizim burda havalar soğuk kızlar sizin oralar nasıl aeo ğörüşmek üzere
sağol canım inşallah yaaaa kazanacağım şu sınavıüzülme canım ya düzeltirsin sen
canım benim yaaa senin bebişte inatçıymış şükür Rabbim güzel yüzünü güldürmüşslm kızlar nasılsınız özledim valla baya oldu as66 dediği ğibi şifaa merak etma canım inş bebişin olur benimde olmadı beş alıt sene ama sonra bir tane tosuncum var allah allah sorma valla şimdi çiş öğreniyoruz bakalım başarırsak imdaaaatttttçok zor çerkezkızı en ğüzel anlar canım rahatına bak inanki yürümeye başlar dert sütten kes bir dert birde çiş zamanı ğelirse allah sorma dışardan içeri ğiremiyoruz bizim burda havalar soğuk kızlar sizin oralar nasıl aeo ğörüşmek üzere
selam hemşomgünaydınnnnnn, hafta da 1 yazılıyo buraya malesef...
geçmiş olsun veeeeeeee gözleriniz aydın olsun canım benim maşallahselam kızlar nasılsınız artık pc başında çok oturamıyorum oğlum doğdu hatta 1 aylık oldu ellerinizden öper Allah isteyen herkese nasip etsin sizlerde ne var ne yok öpüyorum hepinizi...
selam hemşom nasılsınkandiliniz mübarek olsun hemşerilerim
AMİN teşekkür ederim kızlar oğlumun ismi Yusuf Eymen oldu elbirliğiyle karar verdik sonunda:)
topiğimiz çok sessiz ya bizamanlar oku oku bitiremezdim sayfaları neyse inşallah şenlenir yine öpüyorum sizi...
geliyomm , giidiyom bi hemşoma rastlayamıyom :95::95::95:
canım hemşom hoş geldinallah sen ne ol emi çok pis anne olası varmıs anne olasıca senı geldim hadi rastlasak rabbım ıns gonlundekını hayırlı tez zamanda saglıkla verır kucagına
selam hemşom hoş geldin aramızamerhabalar bende yozgatlıyım aranızda yozgat anadolu lisesinde okuyan ya da mezun olan varmıdır acaba ?