Yozgat///66

Buralarda havalar ısınmaya iyiden iyiye başladı.bende hemmencik gatıglıaş pişirdim kızlar buyurmazmısınız birlikte gaşşıglıyalım.yanında taze soğan.acılı bulgur pilavı oggg yemede yanında yat:)),kızlar hakkınzı helal edin canınız çekmedi demi:)))

slm kızlar nasılsınız özledim valla baya oldu as66 dediği ğibi şifaa merak etma canım inş bebişin olur benimde olmadı beş alıt sene ama sonra bir tane tosuncum var allah allah sorma valla şimdi çiş öğreniyoruz bakalım başarırsak imdaaaattttt çok zor çerkezkızı en ğüzel anlar canım rahatına bak inanki yürümeye başlar dert sütten kes bir dert birde çiş zamanı ğelirse allah sorma dışardan içeri ğiremiyoruz bizim burda havalar soğuk kızlar sizin oralar nasıl aeo ğörüşmek üzere

selam kızlar nasılsınız artık pc başında çok oturamıyorum oğlum doğdu hatta 1 aylık oldu ellerinizden öper Allah isteyen herkese nasip etsin sizlerde ne var ne yok öpüyorum hepinizi...

selam kızlar nasılsınız artık pc başında çok oturamıyorum oğlum doğdu hatta 1 aylık oldu ellerinizden öper Allah isteyen herkese nasip etsin sizlerde ne var ne yok öpüyorum hepinizi...

gözün aydın topragımmmmmmmmmmm cok mutlu oldum rabbım saglıklı hayırlı mutlu uzun omur versın ınsallah

Günaydınlar,Yozgatın gülleri:))
günaydın ablacımmmm

sen kazana düstün devrem

üzülme canım ya düzeltirsin sen
sağol canım inşallah yaaaa kazanacağım şu sınavı :92:

canım benim yaaa senin bebişte inatçıymış şükür Rabbim güzel yüzünü güldürmüş

darısı inşallah tüm evlat hasretiyle yanıp-tutuşan herkese kısmet olsun inşallah :97: sanada Rabbim kolaylıklar versin tosununu yerime kocaman öp annesi senide ben öptüm canım

günaydınnnnnn, hafta da 1 yazılıyo buraya malesef...
selam hemşom hamilesin ve hatta doğumunda çok yakın maşallah inşallah RABBİM analı-babalı , hayırlı -sağlıklı büyütmeyi nasip etsin

geçmiş olsun veeeeeeee gözleriniz aydın olsun canım benim maşallah yanaklarından öpüyorum oğluşunu ismi ne oldu merak ettim :26: inşallah hayırlı sağlıklı ve analı babalı büyütmeyi yüce rabbim nasip etsin canım hemşom

kandiliniz mübarek olsun hemşerilerim
selam hemşom nasılsın

Son düzenleme:
AMİN teşekkür ederim kızlar oğlumun ismi Yusuf Eymen oldu elbirliğiyle karar verdik sonunda:)

topiğimiz çok sessiz ya bizamanlar oku oku bitiremezdim sayfaları neyse inşallah şenlenir yine öpüyorum sizi...

AMİN teşekkür ederim kızlar oğlumun ismi Yusuf Eymen oldu elbirliğiyle karar verdik sonunda:)

topiğimiz çok sessiz ya bizamanlar oku oku bitiremezdim sayfaları neyse inşallah şenlenir yine öpüyorum sizi...

zaracım.gözünüz aydın olsun.Allah Anneli Babalı eylesin.öpüyorum.ikinizide

selam kızlar.nasılsınız.
uzun zaman oldu buralara uğramayalı.
ama yalnız benmi.sizlerde pek ugramıyorsunuz.
selamlar hepinize.

allah sen ne ol emi çok pis anne olası varmıs anne olasıca senı geldim hadi rastlasak rabbım ıns gonlundekını hayırlı tez zamanda saglıkla verır kucagına
canım hemşom hoş geldin hee yaaa rütbemi değiştirdim :86: inşallah canım inşallah amin diyorum o güzel duana

merhabalar bende yozgatlıyım aranızda yozgat anadolu lisesinde okuyan ya da mezun olan varmıdır acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…