cnm bende merkezden ankaraya gelın geldım gurbet işte
Yasemin hemşom canım arkadaşım geçmiş olsun ve gözün aydın Rabbim sağlıklı ve hayırlı evladınızı analı-bablı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar gözümüz aydın olsun.
Bitanem Yaseminim doğum yapmış.
eşi ile görüştüm bebeğinde Yasemininde sağlıkları çok iyiymiş.Rabbim sana şükürler olsun.
darısı tümm bebek bekleyenlere olsun.Allahım sen kimseyi darda bırakmadın .bırakmazsın..
selam hemşomkızzlar ben de yozgatlıyımmm haberınız olsunnn
amin ablacığım amin inşallah tüm herkes emeğinin karşılığını görsün inşallahCumanız mübarek olsun,
bu hafta sonu sınava girecek olan gençlerimize başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun. ardındanda benim iki yavruma kolaylık ver Allahım.(AMİN)
bendende iyi akşamlar tüm hemşolarıma niye kimse uğramıyor yaaaa :84: özledim ayrı ayrı hepiniziGünaydın kızlar.nerdesiniz.
sen bu güne kadar nerdeydin vışşşş kele amannnnnommo keleeeee kimse gelmıomu bu topıgeeewayyy boba yıyesıceler
vayyyyy hemşom hele hoş geldin helewayyyy topraklarım burdaymışşşmerabalar hatunlarrrr nörüyonuz gııııı iyisiniz lee ben hemen çimip geliommm
geldin ya aramızdasın yaahosbulduk her aksam KK'dayım gece 4 lere kdr ama Bu topigi yeni gördüm desem
geldin ya aramızdasın yaageç olsunda güç olmasın demişler maşallah gece kuşusun yani valla bende genelde oyun bölümündeyim gece 1-2 lere kadar neyse bundan sonra bol bol görüşmek üzere sanırım yeni evlisin Rabbim ömür boyu mutlu kılsın sizleri
selam hemşomhoş geldin aramıza memnun oldum görüşmek üzere
amin ablacığım amin inşallah tüm herkes emeğinin karşılığını görsün inşallahnasıl geçmiş evlatlarının sınavı
bendende iyi akşamlar tüm hemşolarıma niye kimse uğramıyor yaaaa :84: özledim ayrı ayrı hepinizi
wayyyy topraklarım burdaymışşşmerabalar hatunlarrrr nörüyonuz gııııı iyisiniz lee ben hemen çimip geliommm
hemşerim hoş geldin. her zaman bekleriz.
inşallah ablacığım güzel sonuçlar gelirsağol şifacım. sınavları iyi geçmiş ama neye göre iyi.sonuçlar gelince göreceğiz
inşallah ablacığım güzel sonuçlar gelirbende hafta sonu sınavdaydım hayırlısı bakalım bende sonuç beklicem işte sağlık olsun