canlarım benim şu an hele hele şu an ihtiyacım varken nerdesiniz?tedaviye başladımmmmm dualarınıza çokk ihtiyacım var inşallah müjdemi de paylaşacağım inşşşşş
aminn canım hemşom aminnn ALLAH razı olsun evet evet dualar okutuyorummallah yardımcın olsun toprağım bol bol dua okuttur tecrübe konuşuyo
meraba hemşerilerim.bende yozgat-sorgunluyum ve yozgatlı olmaktan gurur duyuyorum.ne güzel biyermiş burası.yeni üye oldum ve çok sevdim.teşekkürler kadınlar kulübü.......
canım hemşom hoş geldinKızzlaaar tabiki bende unutmadım hepinizi özledim nerde o sayfalara yetişemediğimiz günler şifaaa inanamıyorum hadi hyayırlısı okadar sevindimki inşallah dualarım seninle allah yardımcın olsun gönlüne göre versin...haber bekliyorum
hoş geldin canımm ablammmcanlarım benim nasılsınız.. ben iyiym şükür.k validem ve k pederim bendeler onlarla geçiyor zaman yaşlılar biraz zor yani anlayacağınız.
şifaacım seni facede ekledim.ve haberine çok sevindim inş herşey yolunda gider dualarımdasın. zara,aylin nasılsınz beniro hoş geldin.
canım hemşomm çok sağol amin inşallah inşallah zamanla atlatacağım bu zor günlerimişifaa seni merak edip girdim canım benim çok üzüldüm Allahtan gelene ne diyelim vardır bir hayır inşallah en hayırlı zamanda hiç beklemediğin anda tekrar alırsın müjdeli haberi.moralini bozma çok önemli biliyosun yaşın genç daha
hosgeldın topragammeraba hemşerilerim.bende yozgat-sorgunluyum ve yozgatlı olmaktan gurur duyuyorum.ne güzel biyermiş burası.yeni üye oldum ve çok sevdim.teşekkürler kadınlar kulübü.......
uyuz benı nıye sormadıncanlarım benim nasılsınız.. ben iyiym şükür.k validem ve k pederim bendeler onlarla geçiyor zaman yaşlılar biraz zor yani anlayacağınız.
şifaacım seni facede ekledim.ve haberine çok sevindim inş herşey yolunda gider dualarımdasın. zara,aylin nasılsınz beniro hoş geldin.
canım hemşomm çok sağol amin inşallah inşallah zamanla atlatacağım bu zor günlerimi
canım hemşomm ay nasıl güzel süprizhosgeldın topragam
uyuz benı nıye sormadın
uzulme bebegggggım olacak ıns kesme umudunu hele bı soyle bakem kayserının neresınde oturuyon yazın gelınce sana bı sürpüz yapayım
canım hemşomm ay nasıl güzel süprizvalla şu an ilçesindeyim 1-2 ay içinde taşınacağım canım Kayseri merkeze taşınmak istiyoruz henüz netleşmedi tabi hele taşınayımda adres veririm inşşş buluşuruz çokkk memnun olurum çokkk
Nasılsın canım nasıl gidiyor paşamız nasıl annesi herşey yolundamı?
Yaw ben bu topiğe gelince eski günleri hatırlıyorum bikaç sene öncesine gidiyorum ne takılırdık şimdi hepimiz yoğunuz galibaaa
hosgeldın topragam
uyuz benı nıye sormadın
uzulme bebegggggım olacak ıns kesme umudunu hele bı soyle bakem kayserının neresınde oturuyon yazın gelınce sana bı sürpüz yapayım
Nasılsın canım nasıl gidiyor paşamız nasıl annesi herşey yolundamı?
Yaw ben bu topiğe gelince eski günleri hatırlıyorum bikaç sene öncesine gidiyorum ne takılırdık şimdi hepimiz yoğunuz galibaaa