Yozgat///66

Selam hemşolar nerelerdesiniz arada selam atın yahu çok boşlamışsınız aaa hepinizi öpüyorummm

burdayım ben kuzum ama mahvoldum dogumdan sonra hemoroıd olmustum doktor fıtıl pomad ve krem vermıstı bı sure gectı sımdı yenıden basladı ya var mı bıldıgınız bı yontem :KK5:

burdayım ben kuzum ama mahvoldum dogumdan sonra hemoroıd olmustum doktor fıtıl pomad ve krem vermıstı bı sure gectı sımdı yenıden basladı ya var mı bıldıgınız bı yontem :KK5:

canım ya geçmiş olsun çok zor biliyorum hamileyken olur genelde senin doğmdan sonra niye olduki acep?bi ara eşimde olmuştu doktora gitmedi eczaneden daflon diye bi tablet aldı 10 günde tamamen yok olmuştu bunu bikaç kişiden daha duydum denemek istersen.

canım ya geçmiş olsun çok zor biliyorum hamileyken olur genelde senin doğmdan sonra niye olduki acep?bi ara eşimde olmuştu doktora gitmedi eczaneden daflon diye bi tablet aldı 10 günde tamamen yok olmuştu bunu bikaç kişiden daha duydum denemek istersen.

denemek ısterım ıstemeye de sut emzırıyorum zararı olur mu kı valla kurtulmak ıcın ne varsa yaaparım dogum oncesı cıkmayanlar sonrasında cıkarmıs sanırım o yuzden oldu bı de yanlıs lavman yapılısından

Selam hemşolar nerelerdesiniz arada selam atın yahu çok boşlamışsınız aaa hepinizi öpüyorummm
Selam zaracım. buraları çok ihmal ettik. ama iyiyiz merak etme sen nasılsın.hamiş Anne:KK49:

cerkezkızı. çok geçmiş olsun. aklıma gelen bir formül yok sen dr verdiklerini kullan.:KK71:

geliyorum-gidiyorum kimseleri bulamıyorum :KK36: :84: nerdesiniz canım hemşolarımm çok özledim hepinizi :KK71: :KK70: sınav sonucumu bugün aldım kötüymüş bayağııı üzgünüm :KK50: :KK5: inşallah yaramazlıklar yoktur sizlerde En Büyük KK :nazar:

slm kankalar topraklarım ben ğeldim nasılsınız özledim ğörüşmeyeli çoçuk yüzünden takılamıyorum havalar arada ısınınca dışardan içeri ğirmek istemiyor bu ğidişlede yaz ğelmeyecek bu ğün baya yağmur yağdı zaracı çerkezkızı dağçiçeği as nerelerdesinis toplanın ğızz nörüyonuz aeo bekliyomm:84:

merhaba kızlar, buraya uğramayalı bayaaa bi olmuş, özledim kele hepinizi :KK70:
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler :KK16:
hepinizin keyfi iyidir inşallah, Allah bugünümüz aratmasın kızlar:)
sifaacım üzülme canım, toparlarsın, biz Yozgatlıların üstesinden gelemeyeceği şey yoktur Allaha şükür :KK51:
hatunlar benim çıkmam gerek, görüşmek üzere öptüm hepinizi :KK64:

CANIM HEMŞOLARIMA :KK16: :KK16: :KK16: ( LÜTFEN BENİM İÇİN VE BENİM GİBİ BEBEK ÖZLEMİ ÇEKENLER İÇİN DE DUA EDİN SENEYE İNŞALLAH ÖZLEMİMİZ SON BULSUN )
anneler-gunu-kart4.jpg

CANIM HEMŞOLARIMA :KK16: :KK16: :KK16: ( LÜTFEN BENİM İÇİN VE BENİM GİBİ BEBEK ÖZLEMİ ÇEKENLER İÇİN DE DUA EDİN SENEYE İNŞALLAH ÖZLEMİMİZ SON BULSUN )
anneler-gunu-kart4.jpg

şifacım dualarımdasın.Rabbim inşaAllah sanada bu güzel duyguyu tattırsın.
ben bu yıl hem doğum günümü, hemde Anneler gününü aynı günde kutladım. daha güzeli sana ve arkadaşlarıma olsun.:KK54:

sifaacım üzülme canım, toparlarsın, biz Yozgatlıların üstesinden gelemeyeceği şey yoktur Allaha şükür :KK51:

bizde seni özledik kele gıı:))

eeee öyle oluyor malesef hemşom gelmiyorsunuz :63: :KK47: :KK59: neyse başta sağlık olsun :KK16: haklısın canım üzülmek için hem erken daha kurtarma sınavım ne güne duruyor sanki :KK76: :KK15: :KK52: inşallah herşey gönlümüzce olsun :nazar:

şifacım dualarımdasın.Rabbim inşaAllah sanada bu güzel duyguyu tattırsın.
ben bu yıl hem doğum günümü, hemde Anneler gününü aynı günde kutladım. daha güzeli sana ve arkadaşlarıma olsun.:KK54:
canım ablam biliyorum vallahi içime doğuyor hatta hissediyorum o güzel gönülden ettiğiniz duaları :KK16: :KK71: :KK70: aminn inşallah inşallah herkes bu özlemden kurtulsun :KK49: :emir_bebek: :nazar:

merhaba kızlar aranıza yenı katıldım galıba :)
merhaba canım hoş geldin aramıza bir hemşo daha kazandık :KK66: gene gel ama görüşelim mutlaka :KK66: :KK16:

Selam zaracım. buraları çok ihmal ettik. ama iyiyiz merak etme sen nasılsın.hamiş Anne:KK49:

cerkezkızı. çok geçmiş olsun. aklıma gelen bir formül yok sen dr verdiklerini kullan.:KK71:
sagol ablacım ama malesef doktorun verdıklerı fayda etmedı denemedıgım sey kalmadı
geliyorum-gidiyorum kimseleri bulamıyorum :KK36: :84: nerdesiniz canım hemşolarımm çok özledim hepinizi :KK71: :KK70: sınav sonucumu bugün aldım kötüymüş bayağııı üzgünüm :KK50: :KK5: inşallah yaramazlıklar yoktur sizlerde En Büyük KK :nazar:
üzülme canım ya düzeltirsin sen
çerkezkızı toprağım ğeçmiş olsunn bebeşi nasıl :emir_bebek:kaç aylık oldu tosuncuk
sagol devrem keske gecseeeeee bebişim 7bucuk aylık olmak uzere teyzesi sen neler yapıyon firarisin bu aralar yoklamada eksık cıkıyon bak devamsızlıktan kalacan:KK1:

X