Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayım ben kuzum ama mahvoldum dogumdan sonra hemoroıd olmustum doktor fıtıl pomad ve krem vermıstı bı sure gectı sımdı yenıden basladı ya var mı bıldıgınız bı yontem
canım ya geçmiş olsun çok zor biliyorum hamileyken olur genelde senin doğmdan sonra niye olduki acep?bi ara eşimde olmuştu doktora gitmedi eczaneden daflon diye bi tablet aldı 10 günde tamamen yok olmuştu bunu bikaç kişiden daha duydum denemek istersen.
Selam zaracım. buraları çok ihmal ettik. ama iyiyiz merak etme sen nasılsın.hamiş AnneSelam hemşolar nerelerdesiniz arada selam atın yahu çok boşlamışsınız aaa hepinizi öpüyorummm
burdayım ben kuzum ama mahvoldum dogumdan sonra hemoroıd olmustum doktor fıtıl pomad ve krem vermıstı bı sure gectı sımdı yenıden basladı ya var mı bıldıgınız bı yontem
evet ya nerde bu yozgatlılarrrrrrrrrrrrrr:26:
CANIM HEMŞOLARIMA ( LÜTFEN BENİM İÇİN VE BENİM GİBİ BEBEK ÖZLEMİ ÇEKENLER İÇİN DE DUA EDİN SENEYE İNŞALLAH ÖZLEMİMİZ SON BULSUN )
merhaba kızlar, buraya uğramayalı bayaaa bi olmuş, özledim kele hepinizi
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
hepinizin keyfi iyidir inşallah, Allah bugünümüz aratmasın kızlar:)
sifaacım üzülme canım, toparlarsın, biz Yozgatlıların üstesinden gelemeyeceği şey yoktur Allaha şükür
hatunlar benim çıkmam gerek, görüşmek üzere öptüm hepinizi
eeee öyle oluyor malesef hemşom gelmiyorsunuz neyse başta sağlık olsun haklısın canım üzülmek için hem erken daha kurtarma sınavım ne güne duruyor sanki inşallah herşey gönlümüzce olsunmerhaba kızlar, buraya uğramayalı bayaaa bi olmuş, özledim kele hepinizi
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
hepinizin keyfi iyidir inşallah, Allah bugünümüz aratmasın kızlar:)
sifaacım üzülme canım, toparlarsın, biz Yozgatlıların üstesinden gelemeyeceği şey yoktur Allaha şükür
hatunlar benim çıkmam gerek, görüşmek üzere öptüm hepinizi
canım ablam biliyorum vallahi içime doğuyor hatta hissediyorum o güzel gönülden ettiğiniz duaları aminn inşallah inşallah herkes bu özlemden kurtulsunşifacım dualarımdasın.Rabbim inşaAllah sanada bu güzel duyguyu tattırsın.
ben bu yıl hem doğum günümü, hemde Anneler gününü aynı günde kutladım. daha güzeli sana ve arkadaşlarıma olsun.
merhaba canım hoş geldin aramıza bir hemşo daha kazandık gene gel ama görüşelim mutlakamerhaba kızlar aranıza yenı katıldım galıba :)
sagol ablacım ama malesef doktorun verdıklerı fayda etmedı denemedıgım sey kalmadıSelam zaracım. buraları çok ihmal ettik. ama iyiyiz merak etme sen nasılsın.hamiş Anne
cerkezkızı. çok geçmiş olsun. aklıma gelen bir formül yok sen dr verdiklerini kullan.
üzülme canım ya düzeltirsin sengeliyorum-gidiyorum kimseleri bulamıyorum :84: nerdesiniz canım hemşolarımm çok özledim hepinizi sınav sonucumu bugün aldım kötüymüş bayağııı üzgünüm inşallah yaramazlıklar yoktur sizlerde
sagol devrem keske gecseeeeee bebişim 7bucuk aylık olmak uzere teyzesi sen neler yapıyon firarisin bu aralar yoklamada eksık cıkıyon bak devamsızlıktan kalacançerkezkızı toprağım ğeçmiş olsunn bebeşi nasıl kaç aylık oldu tosuncuk