ya burası ıssız ada :44: yada onlar ıssız adadalarvah vah vah nerde benim topraklarım yaa??
var canım kuzenım okudu su an mezun ama hayırdır ???merhabalar bende yozgatlıyım aranızda yozgat anadolu lisesinde okuyan ya da mezun olan varmıdır acaba ?
de bacım deeeeeeeeeee rabbım senı bı anne yapacak sonra dıyecen kı cok pis uyuyasım var cok pis dinlenesim var cok pis gezesım var ve cok pisle devam eden baska cumlelercanım hemşom hoş geldinhee yaaa rütbemi değiştirdim :86: inşallah canım inşallah amin diyorum o güzel duana
asıl sen nerdesın ortaam ya daldın ıkı bebenın derdıne gırmıyon demı bakıyom burda yazan yok bende takılıyom polis eşleri topıgıne sende bı gelıp ceee dıyon kacıyon kelevah vah vah nerde benim topraklarım yaa??
ya burası ıssız ada :44: yada onlar ıssız adadalargelselerde hoş sohbetler etsek :97:
canımm hoş geldinde bacım deeeeeeeeeee rabbım senı bı anne yapacak sonra dıyecen kı cok pis uyuyasım var cok pis dinlenesim var cok pis gezesım var ve cok pisle devam eden baska cumlelerınsallah olur guzuuuuuuuuuuum sen sabret olacak benımde nedense su aralar senın sayende cok pıs teyze olasım var
sorma kuzum ya bura ıssız ada
sabret bebeeeeeeeeem olacak ıns vaktı gelmeyınce olmaz bısey bekle gor olacakcanımm hoş geldinvalla haklısın hemşomm güzel şeyleri kolaylıkları hayal ediyom şimdilik , iş başa düşünce valla haklısın çokk pis uyuyasımda olur oturasımda Rabbim hepimize güç kuvvet kolaylık versin inş bolda sabbır diliyorum hepimize inşallah canım benim kalbinden samimmiyetle sen ve bu kk da edindiğim tüm dostlarımın mesajlarını okudukça nasıl mutlu oluyorum nasıl aminnn inşallah ben çok pisss anne sizerde çokk pissss teyze olacak inşş sabradiyorum bazen yelkenleri suya koyveriyorum ama hamdolsun Rabbim çabucak toparlanmamı nasip ediyoooo başta sağlık olsun hepimizin inşşşş ben de öptüm kocamnnn görüşmek üzere
sizi unutmadım canlarım ama unutlduk galiba
aşkolsun hemşomsizi unutmadım canlarım ama unutlduk galiba
canımsınnnsabret bebeeeeeeeeem olacak ıns vaktı gelmeyınce olmaz bısey bekle gor olacak
senı unutmak mumkun mu kele
oooo bir hemşehri daha kazandıkmerhabalar hemşehrilerim : ) yeni gördüm forumda böyle bir alanın olduğunu. herkese iyi seneler
oooo bir hemşehri daha kazandıkhoşgeldin hemşomm tam olarak neresindensin sizlerede iyi seneler , görüşmek üzere
yerköylüyüm :) ama çoook uzaklardayım manisada görev yapıyorum, kar yağıyormuş bizim oralara baya burda kırk yılın başında kar yağıyo havasını suyunu insanını özledim memleketimin,,, sen neredensin ???
yerköylüyüm :) ama çoook uzaklardayım manisada görev yapıyorum, kar yağıyormuş bizim oralara baya burda kırk yılın başında kar yağıyo havasını suyunu insanını özledim memleketimin,,, sen neredensin ???
vay devrem sen buraların yolunu bılır mıydınslm kızlar ben ğeldim hepinizi özlemişim ya kış olduğu zaman herkes dökülmüş kele
he he unutmadın nerdesın ya o zaman bı de abla olup suraları derleyıp toplayacan sıracalıKızlar nasılsınız kimler kaldı kimler gitti.uzun zaman oldu buralara uğramayalı.sanmayınki sizleri unuttum.
hep aklımdasınız.hepinizi çok öpüyorum.
merhabalar hemşehrilerim : ) yeni gördüm forumda böyle bir alanın olduğunu. herkese iyi seneler
ablacığım yine arayı açtın ya nerelerdesinKızlar nasılsınız kimler kaldı kimler gitti.uzun zaman oldu buralara uğramayalı.sanmayınki sizleri unuttum.
hep aklımdasınız.hepinizi çok öpüyorum.
canım benim bende Kayseri'deyimyerköylüyüm :) ama çoook uzaklardayım manisada görev yapıyorum, kar yağıyormuş bizim oralara baya burda kırk yılın başında kar yağıyo havasını suyunu insanını özledim memleketimin,,, sen neredensin ???
vışşşş kelee amann hemşom gelmiş ama arayı açmışsın yineslm kızlar ben ğeldim hepinizi özlemişim ya kış olduğu zaman herkes dökülmüş kele
canım hoşgeldin hemşomm gel bizleri ihmal etme hasret giderelimmeraba hemşerilerim.bende yozgat-sorgunluyum ve yozgatlı olmaktan gurur duyuyorum.ne güzel biyermiş burası.yeni üye oldum ve çok sevdim.teşekkürler kadınlar kulübü.......