- 7 Şubat 2007
- 5.050
- 4
- 54
merhaba arkadaşlar aranıza bende katılmak isterim izniniz olursa
bende yozgat merkezdenim
ankarada yaşıyorum
ne demek hemşerim hoş geldin sefalar getirdin.buyur buyur. çay kahve ne alırsın.
hoşbulduk hemşerim
çayı kahveyi boşver tatlı sohbetiniz yeter
oooooooo tam yerine geldin o zaman.
sen bizi eskiden görecektin, buraları sabahdan akşama kadar sayfalarca doldururduk.
neyse canım napalım nasip bugüneymiş
formlarda ilk zamanlar çok hızlı akıyo herşey sonra duruluyo nedense
aynen öyle.ben şimdilik çıkıyorum. seni tanıdığıma memnun oldum.görüşmek üzere.
Kızlar gözümüz aydın olsun.
Bitanem Yaseminim doğum yapmış.
eşi ile görüştüm bebeğinde Yasemininde sağlıkları çok iyiymiş.Rabbim sana şükürler olsun.
darısı tümm bebek bekleyenlere olsun.Allahım sen kimseyi darda bırakmadın .bırakmazsın..
Kızlar gözümüz aydın olsun.
Bitanem Yaseminim doğum yapmış.
eşi ile görüştüm bebeğinde Yasemininde sağlıkları çok iyiymiş.Rabbim sana şükürler olsun.
darısı tümm bebek bekleyenlere olsun.Allahım sen kimseyi darda bırakmadın .bırakmazsın..
slm kızlar ooo ne beş yılıymış bu inşallah hayırlısıyla bir kurtul fırsat bulursun öyle kaçma yok toprak aeoaaa çok sevindim bende diyordum yasemin kayboldu unuttu bizi.demek hamileydi Allah analı babalı büyütsün.darısı tüm bebek isteyen arkadaşların başına.
kızlar bu topiği özlüyorum ama daha bebek doğmadan sorunlarım başladı 10 dk oturunca heryerim tutuluyor sonrada bebek yüzünden oturamıycam sanırım kızlar 5 yıl sonra görüşmek üzere ozaman
slm kızlar ooo ne beş yılıymış bu inşallah hayırlısıyla bir kurtul fırsat bulursun öyle kaçma yok toprak aeo
zaracı neresındesın kısss sen