- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 40
ben yozgatta calısıyorum burada bana önerebilceginiz iyi bir kadın dogumc varmı?
herkese merhabaaaa bende yozgatliyim araniza yeni geldim :)
slm kızlar ben ğeldim nasılsınız kızlar atlatamadınızmı gribi daha hadi canlanın annem ğeldi ondan takılamadım bu ğün ğitti memlekette şimçik burdayım toplanınnn aeo
herkese merhabaaaa bende yozgatliyim araniza yeni geldim :)
oooooooo devrem gelmiş ben atlattım sukur allah kavustursun topragım
aylincim...,çerkezkızıyla akraba değiliz ama Evlerimiz çok yakın.. yani balkondan baksam göre birim gibi..hatta geçen gün bizim kapının önünden geçiyorlardı Annesiyle ,
selamlaştık...
zaracım.. valla çerkezkızı.. doğuma kadar burdayım dedi...yani sen kıskanmaya devam et anacım..:roflol:
aylinn durr sakın kışlık yiyeceklere başlama.. ahavlar çok sıcak.. bozuluk ve akşir.. aman Allah korusun.. ben sana haber veririm burdan...ama bak eğerki bir şeyler kurutucaksan şimdi başlaya bilirsin...,onlara bir şey olmaz.. sanırım galibe..:uhm::roflol:
beren hoş geldin sefalar getirdin...
canım hoş geldin aramıza çokkkk erken normal ve sağlıklı çiftlerin en az 1 yıl beklemesi gerekiyor inşşşşş kalan 6 ay içerisinde müjdeli haberini duyarızzzzz takma kafaya moral çok önemli opuyorumnanaktan
teny sende hoş geldin
ben yokken gelen yeni hemşolarım hoş geldiniz
hoşğeldin beren slm kafana takma bebişi daha erken bence dağçiçeği slm söyle çerkezkızına sende hoşğeldin sorğunlu aslı toprağım nerdesin özledik