- 6 Eylül 2007
- 1.297
- 5
cnm bende merkezden ankaraya gelın geldım gurbet işte
yozgattan ankara gurbetmiki canım ya bende sivastayım gerçi ayda bir annemleri görmezsem çatlıyorum ama boşver canımız sağolsun.yenimi evlisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bende merkezden ankaraya gelın geldım gurbet işte
Yasemin hemşom canım arkadaşım geçmiş olsun ve gözün aydın Rabbim sağlıklı ve hayırlı evladınızı analı-bablı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar gözümüz aydın olsun.
Bitanem Yaseminim doğum yapmış.
eşi ile görüştüm bebeğinde Yasemininde sağlıkları çok iyiymiş.Rabbim sana şükürler olsun.
darısı tümm bebek bekleyenlere olsun.Allahım sen kimseyi darda bırakmadın .bırakmazsın..
selam hemşom hoş geldin aramıza memnun oldum görüşmek üzerekızzlar ben de yozgatlıyımmm haberınız olsunnn
amin ablacığım amin inşallah tüm herkes emeğinin karşılığını görsün inşallah nasıl geçmiş evlatlarının sınavıCumanız mübarek olsun,
bu hafta sonu sınava girecek olan gençlerimize başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun. ardındanda benim iki yavruma kolaylık ver Allahım.(AMİN)
bendende iyi akşamlar tüm hemşolarıma niye kimse uğramıyor yaaaa :84: özledim ayrı ayrı hepiniziGünaydın kızlar.nerdesiniz.
sen bu güne kadar nerdeydin vışşşş kele amannnnn ben seni yeni gördüm de ondan dedim geliyoruz geliyoruz burdayız hemşom sende ihmal etme bizleriommo keleeeee kimse gelmıomu bu topıgeeewayyy boba yıyesıceler
vayyyyy hemşom hele hoş geldin hele memnun oldum tanıştığıma iyi sıhhatler olsun şimdiden görüşmek üzerewayyyy topraklarım burdaymışşş merabalar hatunlarrrr nörüyonuz gııııı iyisiniz lee ben hemen çimip geliommm
geldin ya aramızdasın yaa geç olsunda güç olmasın demişler maşallah gece kuşusun yani valla bende genelde oyun bölümündeyim gece 1-2 lere kadar neyse bundan sonra bol bol görüşmek üzere sanırım yeni evlisin Rabbim ömür boyu mutlu kılsın sizlerihosbulduk her aksam KK'dayım gece 4 lere kdr ama Bu topigi yeni gördüm desem
geldin ya aramızdasın yaa geç olsunda güç olmasın demişler maşallah gece kuşusun yani valla bende genelde oyun bölümündeyim gece 1-2 lere kadar neyse bundan sonra bol bol görüşmek üzere sanırım yeni evlisin Rabbim ömür boyu mutlu kılsın sizleri
selam hemşom hoş geldin aramıza memnun oldum görüşmek üzere
amin ablacığım amin inşallah tüm herkes emeğinin karşılığını görsün inşallah nasıl geçmiş evlatlarının sınavı
bendende iyi akşamlar tüm hemşolarıma niye kimse uğramıyor yaaaa :84: özledim ayrı ayrı hepinizi
wayyyy topraklarım burdaymışşş merabalar hatunlarrrr nörüyonuz gııııı iyisiniz lee ben hemen çimip geliommm
hemşerim hoş geldin. her zaman bekleriz.
inşallah ablacığım güzel sonuçlar gelir bende hafta sonu sınavdaydım hayırlısı bakalım bende sonuç beklicem işte sağlık olsunsağol şifacım. sınavları iyi geçmiş ama neye göre iyi.sonuçlar gelince göreceğiz
inşallah ablacığım güzel sonuçlar gelir bende hafta sonu sınavdaydım hayırlısı bakalım bende sonuç beklicem işte sağlık olsun