Yozgat///66

Kızlar gözümüz aydın olsun.
Bitanem Yaseminim doğum yapmış.
eşi ile görüştüm bebeğinde Yasemininde sağlıkları çok iyiymiş.Rabbim sana şükürler olsun.
darısı tümm bebek bekleyenlere olsun.Allahım sen kimseyi darda bırakmadın .bırakmazsın..
Yasemin hemşom canım arkadaşım geçmiş olsun ve gözün aydın Rabbim sağlıklı ve hayırlı evladınızı analı-bablı büyütmeyi nasip etsin inşallah :KK16: :KK19:

Cumanız mübarek olsun,
bu hafta sonu sınava girecek olan gençlerimize başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun. ardındanda benim iki yavruma kolaylık ver Allahım.(AMİN)

kızzlar ben de yozgatlıyımmm haberınız olsunnn:KK52:
selam hemşom :KK42: hoş geldin aramıza memnun oldum görüşmek üzere :KK16: :KK70: :KK71:

Cumanız mübarek olsun,
bu hafta sonu sınava girecek olan gençlerimize başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun. ardındanda benim iki yavruma kolaylık ver Allahım.(AMİN)
amin ablacığım amin inşallah tüm herkes emeğinin karşılığını görsün inşallah :nazar: nasıl geçmiş evlatlarının sınavı :KK34:

Günaydın kızlar.nerdesiniz.:KK34:
bendende iyi akşamlar tüm hemşolarıma niye kimse uğramıyor yaaaa :84: özledim ayrı ayrı hepinizi :KK34: :KK16:

wayyyy topraklarım burdaymışşş :KK64::KK64::KK64: merabalar hatunlarrrr:KK64::KK64: nörüyonuz gııııı:KK64::KK64: iyisiniz lee:KK64::KK64: ben hemen çimip geliommm :KK64::KK64::KK64:

ommo keleeeee kimse gelmıomu bu topıgeee:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:wayyy boba yıyesıceler:KK60::KK60::KK60:
sen bu güne kadar nerdeydin vışşşş kele amannnnn :KK53: ben seni yeni gördüm de ondan dedim :KK28: geliyoruz geliyoruz burdayız hemşom sende ihmal etme bizleri :KK71: :KK70:
wayyyy topraklarım burdaymışşş :KK64::KK64::KK64: merabalar hatunlarrrr:KK64::KK64: nörüyonuz gııııı:KK64::KK64: iyisiniz lee:KK64::KK64: ben hemen çimip geliommm :KK64::KK64::KK64:
vayyyyy hemşom hele hoş geldin hele :KK19: memnun oldum tanıştığıma :KK34: :KK16: iyi sıhhatler olsun şimdiden görüşmek üzere

hosbulduk her aksam KK'dayım gece 4 lere kdr ama Bu topigi yeni gördüm desem :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

hosbulduk her aksam KK'dayım gece 4 lere kdr ama Bu topigi yeni gördüm desem :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
geldin ya aramızdasın yaa :KK34: geç olsunda güç olmasın demişler :KK6: maşallah gece kuşusun yani :KK52: valla bende genelde oyun bölümündeyim gece 1-2 lere kadar :KK53: neyse bundan sonra bol bol görüşmek üzere sanırım yeni evlisin :nazar: Rabbim ömür boyu mutlu kılsın sizleri :KK16:

geldin ya aramızdasın yaa :KK34: geç olsunda güç olmasın demişler :KK6: maşallah gece kuşusun yani :KK52: valla bende genelde oyun bölümündeyim gece 1-2 lere kadar :KK53: neyse bundan sonra bol bol görüşmek üzere sanırım yeni evlisin :nazar: Rabbim ömür boyu mutlu kılsın sizleri :KK16:

amin cnm benm.. esım gece calıstıgı ıcın gecelerı genelde burda oluorm, 5.5 aylık evlıyım :KK69::KK69: oyun bolummune hıc gırmedım yaa bende bakım bı ara:KK52::KK52:

selam hemşom :KK42: hoş geldin aramıza memnun oldum görüşmek üzere :KK16: :KK70: :KK71:

amin ablacığım amin inşallah tüm herkes emeğinin karşılığını görsün inşallah :nazar: nasıl geçmiş evlatlarının sınavı :KK34:

bendende iyi akşamlar tüm hemşolarıma niye kimse uğramıyor yaaaa :84: özledim ayrı ayrı hepinizi :KK34: :KK16:

sağol şifacım. sınavları iyi geçmiş ama neye göre iyi.sonuçlar gelince göreceğiz:KK53:

X