Yozgat///66

amin toprağım bizim yaramaz iki oldu allah acısını ğöstermesin herkesin çoçuğuna hayırlı ömür versin
hayırlı sağlıklı analı babalı büyütmeyi Rabbim nasip etsin hemşom :KK70: darısıda ben ve benim gibi özlem çekenlere inşşş :KK16:
eveeet kızlaaar, ben geldiiiiimm :KK42: :81: :KK3:
şöyle bir geçmiş yazışmalara göz attım, ne güzel paylaşmışsınız sohbetler etmişsiniz :KK9: ben de çok özledim sizi :KK16:
malum kış ayları :26: (her nekadar antalya da karakış olmasada buranında kendine has bir soğuğu var) biraz kızım biraz da ben hastalandık, sonra iyileştik şükür :KK76: benim eşim bu aralar il dışında çalıştığı için de minnoşumla kızkıza takılıyoruz :KK1: keyfimiz yerinde :21:
sifaacım ders çalışıyomuşsun Allah zihin açıklığı versin canım, üstesinden gelirsin sıkıntı yapma :KK34: bu arada oyunlarda iyiyiz ne dersin :KK64:cerkeskızıcım iyi yaptırmışsın canım, bebekken sünnet daha sağlıklı bence de Allah damatlığını da göstersin :KK64:
Aylincim doğum gününüz kutlu olsun, afferin hemşoma benim iyiki doğurmuşsun :nazar: :81:
sbarancım hoşgeldin aramıza :KK71:
emoşum isim düşünüyomuşsun, önce sağlıklı bir doğum dilerim canım :emir_bebek: benimde hoşuma giden bazı isimler var şöyleki: arda, selim, tolga yada baran diyebilirim :87: adı ne olursa olsun bahtı güzel olsun canım :nazar:
kızlar dağçiçeğimle tualina da yakında katılırlar güzel haberleriyle, onlar da gayet iyi.
öpüyorum hepinizi güzeller, görüşmek üzere :KK3:
geçmiş olsun inşallah şu an daha daha iyisinizdir :KK19: Rabbim sağlık versin başta hepimize :nazar: canım ders çalışıyorum evet sıkıldıkça oyunlarda buluyorum kendimi :86: eline su dökemem hemşommm senin maşallahın var oyunlarda :KK9: sen usta ben çırak geçiştiriyoruz orda :86:
aaaaa yozgatttt :) slm hemşeriler. bende akdağmadeninden...
aleyküm selam hemşom hş geldin aramıza :KK70: :KK71: ben Yozgat merkezden :KK19: görüşmek üzere :KK16:
hoşğeldin toprağım bakma az ğibi durduğumuza arada kaçaklar var çerkezkızı dağçiçeği zaracı şifaa vs duyrulur kızlarr
canım hemşolarım ben kaçmadım aslında :KK43: ufak bir sorun yüzünden banlanmıştım :KK5: şükürki kavuştum sizlere :KK64: ama çokkkk özledim varya hepinizi hepinizi memleketimi özler gibi özledim valla canlarım benim :KK54:
ben geldimmmmmmmm gripli gripli kayseride millet gripti bana da bulastı ıns ogluma bulasmaz dıkkat edın topraklarım kendınıze
banada beklerim dedim de gelmedin hemşom :KK4: bizim eve şükür hiç grip uğramadı :87: :86: neyse onunla geçmiş olsun inşallah kısacık sürmüştür gittiğinize değmiştir
ben yozgatta calısıyorum burada bana önerebilceginiz iyi bir kadın dogumc varmı?
merhaba aramızda yenisin galiba hoş geldin öncelikle hamilelik kontrolleri için mi ? yoksa bebek tedavisi için mi dr ismi sormuştun canım ? aydınlatırsan yardımcı olmaya çalışırım :KK34:
rumeysa ocak vardı ben unv.deyken gogusumde kıtle vardı o yuzden gıtmıstım konuya hakimdi ama sımdıde orda mıdır bılmıyorum bı de nazmıye hanım var o da yozgatta ünlü deneyimli bi doktordur
Rümeysa hanım gitti hemşom Nazmiye hanım var hala evet çok tecrübeli Nazmiye hanımdan bir çok hemşomuz :87:
En Büyük KKslm kızlar ben ğeldim nasılsınız kızlar atlatamadınızmı gribi daha hadi canlanın annem ğeldi ondan takılamadım bu ğün ğitti memlekette şimçik burdayım toplanınnn aeo:KK70:
gözün aydın hemşomm ne güzel yaaa anneciğine kavuşmuşsun darısı bana inşş yaza kaldı anneciğimin gelmesi :KK55:
herkese merhabaaaa bende yozgatliyim araniza yeni geldim :) :KK66:
merhaba canım hoş geldin aramıza :KK71: :KK19:
hossgeldin topragım yenı geldım deyıp kacmak yok beklıyoruz her zaman:KK9:
evet evet yeni gelenler kaçıyor demi :KK23: inşallah bolca görüşürüz :92:
teşşekkür ederim bende kimse cevap yazmıyo deyip epeydir girmedim gördümkü yeni hoş geldin msj larını allah razı olsun şimdi 14 ay oldu teviye başladım inş erken degildir çokk istiyorum ne yapayım :emir_bebek:
inşallah çok fazla bekletmez sizi nazlı bebişiniz tez vakitte duyarız o mutlu haberini canım hep pozitif ama mutlaka :KK34:
gadalarınızı alırım.. canlarım beni özledinizmi iiiii diyin hele gıı
valla ben sizleri bek özledim valla billa.
iyi akşamlar topraklarım..
çiçeğiniz aylardan sonra yine burda..
kim var kim yok bilmiyorum ama ben hepinizi tek tek öpüyorum..
sizlere anlatacak çok şeyim var.. accuhh merak edim.şimdilik ben kaçar..çok öpüyorum hepinizi.:21:
ohhh şükür kavuşturana canım ablacığım hoş geldin :KK70: :KK71: valla hep aklımızdaydın çokkkkkk özlettin kendini :KK16: gözün aydın diyelim anlat tabi ablacığım çokda bekletme bizi meraktan çatlamayalım :86: görüşmek üzere :KK16:
nerde bu yozgatlılarrrr:84:geliyorum gidiyorum kimsecikler yokkkk:84:
geldim hemşom eldim ama sen gitmişsin :KK34:

slm kızlar...naber nasılsınız, bizden iyilik herşey yolunda teyzeleri.bu gün işte son günümüz pazartesiden sonra evdeyiz oğluşumla, son 1 ayımız kaldı kavuşmak için ve biz hala isim konusunu netleştiremedik...fikirlere açığız..hepinizi kocaman öpüyoruz...

sizlere anlatacak çok şeyim var.. accuhh merak edim.şimdilik ben kaçar..çok öpüyorum hepinizi.:21:

ay ay ay kimler gelmiş hoşgelmiş ablacım sen gittin topiğimiz öksüz kaldı ne gelen oldu ne giden çok sevindim seni gördüğüme anlat bakalım neler yaptın hollandada hasret giderdinmi?

slm kızlar...naber nasılsınız, bizden iyilik herşey yolunda teyzeleri.bu gün işte son günümüz pazartesiden sonra evdeyiz oğluşumla, son 1 ayımız kaldı kavuşmak için ve biz hala isim konusunu netleştiremedik...fikirlere açığız..hepinizi kocaman öpüyoruz...

slm canım nerdeydin neyin son günü daha doğuma var değilmi.bu arada bende senin gibi çok kararsızım oğluma hiçbi isim yakıştıramıyorum bu nasıl bişeydir.

sorgunlular neresindesinz sorgunun anlatın bakem bende burdayım

slm hoşgeldin bende sorgunluyum sen kimlerdensin evlimisin hele bi anlat bakıyım.

aşkı memnu mu oynuyoz behlül kaçar der gibi bi de diziyi en heyecanlı yerınde yarım bırakır gibi catlateceyn demi bizi :KK60:
canım ablammmmm hoşgelmişsinnnnnn özlettin abe yawwwwww

ben sorgunlu değilim ama sorgunda oturyorum evliyim. size özel mmesaj atamıyorum msnniz yok galiba:KK37: yazamıyorum size bişey. neyse, ben yeşilyurt mahallesinideyim orda bime yakınım ya sen??

canlarım,nasılsınız.. sizleride tekrar burada görmek güzel.isimlerinizi tek tek saymıyorym.bilinki hepinizi herkesleri çok seviyorum.
şifacım,emoşum,çerkezkızı,tuliana,as66,aylin,didooo,esrysl,her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ediyorum,

şifaa.sen kayseri'desin değilmi. naptın ablam alışa bildinmi:))
emoşş bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor.Rabbim kolayca pırt diye kurtulmayı nasip etsin.:KK49:
çerkezim.. ablam sana karşı valla çok mahcubum kızz.:KK17: beni affedebilecennmi. dizimin dibine kadar geldin ve ben seni görmeye gelemedim.valla nasıl oldu bende anlamadım.kısmet olmadı.seni sefiyom bebammmm.tosunumuda öp kokla:)
tulianammm,canım.. hadi hayırlısı.çogu gitti azı kaldı,galiba doğum izninie ayrılıyorsun.severim senide kuzunuda:)):KK70:
as66.hemşom.. işyerine artık ugrayamıyorum malum. bebeğe artık tam gün bakıyorum.hafta sonu gelmek istiyorum sana,ayarlayalım inş.öptüm.
aylin nerdesin.ankaranın gülü:)),

emoşş sana isim buldum yasir ilk müslüman ailelerden birinin adı

Allah razı olsun bacım güzel isimmiş bizim evde baba kız yusuf eymen olacak diye tutturdu içime sinmiyor ama bendede başka alternatif yok eğer olmazsa düşünürüm tatlım.senin sıpacan nasıl nekadarlık oldu?

ben sorgunlu değilim ama sorgunda oturyorum evliyim. size özel mmesaj atamıyorum msnniz yok galiba:KK37: yazamıyorum size bişey. neyse, ben yeşilyurt mahallesinideyim orda bime yakınım ya sen??

anladım canım bim derken sürmeli giyimede yakınsın sen ozaman.ben sivastayım ama bir ayağım sorgunda annemler imam hatip caddesinde.

canlarım,nasılsınız.. sizleride tekrar burada görmek güzel.isimlerinizi tek tek saymıyorym.bilinki hepinizi herkesleri çok seviyorum.
şifacım,emoşum,çerkezkızı,tuliana,as66,aylin,didooo,esrysl,her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ediyorum,

emoşş bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor.Rabbim kolayca pırt diye kurtulmayı nasip etsin.:KK49:
çerkezim.. ablam sana karşı valla çok mahcubum kızz.:KK17: beni affedebilecennmi. dizimin dibine kadar geldin ve ben seni görmeye gelemedim.valla nasıl oldu bende anlamadım.kısmet olmadı.seni sefiyom bebammmm.tosunumuda öp kokla:)
tulianammm,canım.. hadi hayırlısı.çogu gitti azı kaldı,galiba doğum izninie ayrılıyorsun.severim senide kuzunuda:)):KK70:
as66.hemşom.. işyerine artık ugrayamıyorum malum. bebeğe artık tam gün bakıyorum.hafta sonu gelmek istiyorum sana,ayarlayalım inş.öptüm.

canım benim bizde iyiyiz çok şükür dediğin gibi pırt diye doğururum inşallah dua edin bana.eee havadisler sende sen anlat bakalım nasıl geçti tatilin?

bende seni sefiyom canım ablam affetmek ne kelıme ısın olmazsa gelecegını bılıyorum gelemedıysen vardır bı sebebı tosunu opup koklarım uyanınca dıkkat et kendıne hasta olma çiçeemmm

emosum yusuf eymen cok guzel bır ısım neden ıcıne sınmedı yusuf zaten mukemmel yusuf peygamber gıbı guzel yuzlu olur eymen de ummueymenın adı ne guzel dusunmus esın

emosum yusuf eymen cok guzel bır ısım neden ıcıne sınmedı yusuf zaten mukemmel yusuf peygamber gıbı guzel yuzlu olur eymen de ummueymenın adı ne guzel dusunmus esın

sağol canım moral verdiğin için yusuf hadi neysede bu sene eymen patlaması var bizde katıldık o furyaya aslında anlamları güzel ama işte insan kendinin olunca karar vermek daha zormuş yaf:)

:KK34:
bu ne kadar alıntılı bir msj:KK1:
eeeee uzun zaman gelemeyince hiç bir mesajı atlamak istemedim :86: hakkınızı helal edin yordum gözlerinizi (ve az sonra yormaya devam edeceğim :86: ) :KK34: :KK16:
canım benim her şey yolundaymış şükür :KK9: inşallah rahat bir doğum yaparsın hayırlı sağlıklı evladını kucağına alırsın canım :KK34: :nazar:

canım ablacığım :KK19: evet taşındım eylül sonunda alıştım ama sevmedim burayı :63: küçük bir ilçesindeyiz :KK50: iş bulur çalışırım diyordum ama burdaki çoğu kişi kayseri ye işe gidiş geliş yapıyorlar :KK5: kısmetse çok kalmıyacağız burda belkide yazın kayseri ye taşıncağız illede böyük şehir :KK9: ama kayseri toki ye başvurduk bu arada eğer çekilişte çıkarsak ev teslimatına kadar burdayız çıkmazsak büyük ihtimal yazın kayseri merkeze taşıncaz hem tüp bebek tedavi me kayseri merkeze taşındıktan kısa bir süre sonra başlamayı düşünüyorum :KK31: dualarınızı bekliyorum ablacığım çok öpüyorum görüşmek üzere :KK16:
Allah razı olsun bacım güzel isimmiş bizim evde baba kız yusuf eymen olacak diye tutturdu içime sinmiyor ama bendede başka alternatif yok eğer olmazsa düşünürüm tatlım.senin sıpacan nasıl nekadarlık oldu?

anladım canım bim derken sürmeli giyimede yakınsın sen ozaman.ben sivastayım ama bir ayağım sorgunda annemler imam hatip caddesinde.

canım benim bizde iyiyiz çok şükür dediğin gibi pırt diye doğururum inşallah dua edin bana.eee havadisler sende sen anlat bakalım nasıl geçti tatilin?
inşallah canım inşallah tüm hamişler sıkıntısızca 9 ayın ardından sıkıntısızca doğum atlatırlar dua ediyorum hepiniz için inşallah sağlıklı-sıhhatli hayırlı evlatlarınızı kucağınıza alıp mutlu mesut yaşarsınız :KK19: :nazar:
merhaba kızlarrrrr ben de yiğidin harman olduğu memlekettenim :KK70:
merhaba hoş geldin aramıza hemşom şu an nerdesin :KK3:

:nazar::nazar:oooooooooookaynamışda kaynamış buralar selam kızlar memleketten yeni ğeldim kalabalıklaşmışız amanın da amanın maş:nazar:öpt ğörüşürüz aeo artık

X