- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
hayırlı sağlıklı analı babalı büyütmeyi Rabbim nasip etsin hemşom darısıda ben ve benim gibi özlem çekenlere inşşşamin toprağım bizim yaramaz iki oldu allah acısını ğöstermesin herkesin çoçuğuna hayırlı ömür versin
geçmiş olsun inşallah şu an daha daha iyisinizdir Rabbim sağlık versin başta hepimize canım ders çalışıyorum evet sıkıldıkça oyunlarda buluyorum kendimi :86: eline su dökemem hemşommm senin maşallahın var oyunlarda sen usta ben çırak geçiştiriyoruz orda :86:eveeet kızlaaar, ben geldiiiiimm :81:
şöyle bir geçmiş yazışmalara göz attım, ne güzel paylaşmışsınız sohbetler etmişsiniz ben de çok özledim sizi
malum kış ayları :26: (her nekadar antalya da karakış olmasada buranında kendine has bir soğuğu var) biraz kızım biraz da ben hastalandık, sonra iyileştik şükür benim eşim bu aralar il dışında çalıştığı için de minnoşumla kızkıza takılıyoruz keyfimiz yerinde
sifaacım ders çalışıyomuşsun Allah zihin açıklığı versin canım, üstesinden gelirsin sıkıntı yapma bu arada oyunlarda iyiyiz ne dersin cerkeskızıcım iyi yaptırmışsın canım, bebekken sünnet daha sağlıklı bence de Allah damatlığını da göstersin
Aylincim doğum gününüz kutlu olsun, afferin hemşoma benim iyiki doğurmuşsun :81:
sbarancım hoşgeldin aramıza
emoşum isim düşünüyomuşsun, önce sağlıklı bir doğum dilerim canım benimde hoşuma giden bazı isimler var şöyleki: arda, selim, tolga yada baran diyebilirim :87: adı ne olursa olsun bahtı güzel olsun canım
kızlar dağçiçeğimle tualina da yakında katılırlar güzel haberleriyle, onlar da gayet iyi.
öpüyorum hepinizi güzeller, görüşmek üzere
aleyküm selam hemşom hş geldin aramıza ben Yozgat merkezden görüşmek üzereaaaaa yozgatttt :) slm hemşeriler. bende akdağmadeninden...
canım hemşolarım ben kaçmadım aslında ufak bir sorun yüzünden banlanmıştım şükürki kavuştum sizlere ama çokkkk özledim varya hepinizi hepinizi memleketimi özler gibi özledim valla canlarım benimhoşğeldin toprağım bakma az ğibi durduğumuza arada kaçaklar var çerkezkızı dağçiçeği zaracı şifaa vs duyrulur kızlarr
banada beklerim dedim de gelmedin hemşom bizim eve şükür hiç grip uğramadı :87: :86: neyse onunla geçmiş olsun inşallah kısacık sürmüştür gittiğinize değmiştirben geldimmmmmmmm gripli gripli kayseride millet gripti bana da bulastı ıns ogluma bulasmaz dıkkat edın topraklarım kendınıze
merhaba aramızda yenisin galiba hoş geldin öncelikle hamilelik kontrolleri için mi ? yoksa bebek tedavisi için mi dr ismi sormuştun canım ? aydınlatırsan yardımcı olmaya çalışırımben yozgatta calısıyorum burada bana önerebilceginiz iyi bir kadın dogumc varmı?
Rümeysa hanım gitti hemşom Nazmiye hanım var hala evet çok tecrübeli Nazmiye hanımdan bir çok hemşomuz :87:rumeysa ocak vardı ben unv.deyken gogusumde kıtle vardı o yuzden gıtmıstım konuya hakimdi ama sımdıde orda mıdır bılmıyorum bı de nazmıye hanım var o da yozgatta ünlü deneyimli bi doktordur
gözün aydın hemşomm ne güzel yaaa anneciğine kavuşmuşsun darısı bana inşş yaza kaldı anneciğimin gelmesislm kızlar ben ğeldim nasılsınız kızlar atlatamadınızmı gribi daha hadi canlanın annem ğeldi ondan takılamadım bu ğün ğitti memlekette şimçik burdayım toplanınnn aeo
merhaba canım hoş geldin aramızaherkese merhabaaaa bende yozgatliyim araniza yeni geldim :)
evet evet yeni gelenler kaçıyor demi inşallah bolca görüşürüz :92:hossgeldin topragım yenı geldım deyıp kacmak yok beklıyoruz her zaman
inşallah çok fazla bekletmez sizi nazlı bebişiniz tez vakitte duyarız o mutlu haberini canım hep pozitif ama mutlakateşşekkür ederim bende kimse cevap yazmıyo deyip epeydir girmedim gördümkü yeni hoş geldin msj larını allah razı olsun şimdi 14 ay oldu teviye başladım inş erken degildir çokk istiyorum ne yapayım
ohhh şükür kavuşturana canım ablacığım hoş geldin valla hep aklımızdaydın çokkkkkk özlettin kendini gözün aydın diyelim anlat tabi ablacığım çokda bekletme bizi meraktan çatlamayalım :86: görüşmek üzeregadalarınızı alırım.. canlarım beni özledinizmi iiiii diyin hele gıı
valla ben sizleri bek özledim valla billa.
iyi akşamlar topraklarım..
çiçeğiniz aylardan sonra yine burda..
kim var kim yok bilmiyorum ama ben hepinizi tek tek öpüyorum..
sizlere anlatacak çok şeyim var.. accuhh merak edim.şimdilik ben kaçar..çok öpüyorum hepinizi.
geldim hemşom eldim ama sen gitmişsinnerde bu yozgatlılarrrr:84:geliyorum gidiyorum kimsecikler yokkkk:84: