Yozgat///66

allah kazasız belasız ğidip ğelmeyi nasip etsin toprağım biz hep burdayız bekliyoruz hemen ğel tosuncuğuma yazık ya ne sünneti bu bez bağladığında acımazmı banada yaptır dediler korktum sağlık versin allah tosuncuma şifa versin kokla yerime o şimdi cennet kokuyordur:92:

yok devrem acımıyomus bezde olması avantajmıs gelısım asamasında oldugu ıcın bebek normalde 1Haftada ıyılesıyosa bebeklerde 1gunde ıyılesme goruluyomus 0-1yas arası yaptırmak daHa ıyıymıs.aslına bakarsan ben dogdugunda Hastaneden taburcu olmadan yaptırmak ıstıyodum ama malesef kan nakli yogun bakım vs yuzunden yaptıramadım o yuzden sımdı yaptırcam nasıpse.
ama sen sımdı yaptırma cunku ya 0-1yas arası ya da 5-7yas arasında olmalıymıs cocugun saglıgı acısından

aylin sende hoşgeldin aynen dediğin gibiyim kararsız esmerkızım doğdu 1 hafta isimsiz kaldı kimlik çıkarmak gerektiği için bi isim koyuverdik iyki koymuşum ama rüveyda ismi yakıştı kibar kızıma..

canım ben birincide çok çatladım çokta yağlanmıştım güreşçiler gibi vıcık vıcık amaaa tabi 30 kilo alıpta çatlamamk mümkünmü...
bu arada sünneti erken yaptırdığınız iyi olmuş şimdi herkes 3 yaşına gelmeden kestiriyor inşallah kazasız belasız sağlıkla gider dönersiniz canım hayırlı yolculuklr

selam sehirdaşlarr :))))

oğlunun doğum günü kutlu olsun hemşom yerime kocaman öp inşallah 2 yıl sonra hayırlı ve sağlıklı cicimi cici kızın olur

canım hemşom kayseri ilçesindeyim ben bana da beklerim gelsen keşke inşallah kazasız-belasız yolculuk yaparsınız

oğlunun doğum günü kutlu olsun hemşom yerime kocaman öp inşallah 2 yıl sonra hayırlı ve sağlıklı cicimi cici kızın olur

amin toprağım bizim yaramaz iki oldu allah acısını ğöstermesin herkesin çoçuğuna hayırlı ömür versin

eveeet kızlaaar, ben geldiiiiimm :81:
şöyle bir geçmiş yazışmalara göz attım, ne güzel paylaşmışsınız sohbetler etmişsiniz ben de çok özledim sizi
malum kış ayları :26: (her nekadar antalya da karakış olmasada buranında kendine has bir soğuğu var) biraz kızım biraz da ben hastalandık, sonra iyileştik şükür benim eşim bu aralar il dışında çalıştığı için de minnoşumla kızkıza takılıyoruz keyfimiz yerinde
sifaacım ders çalışıyomuşsun Allah zihin açıklığı versin canım, üstesinden gelirsin sıkıntı yapma bu arada oyunlarda iyiyiz ne dersin
cerkeskızıcım iyi yaptırmışsın canım, bebekken sünnet daha sağlıklı bence de Allah damatlığını da göstersin
Aylincim doğum gününüz kutlu olsun, afferin hemşoma benim iyiki doğurmuşsun :81:
sbarancım hoşgeldin aramıza
emoşum isim düşünüyomuşsun, önce sağlıklı bir doğum dilerim canım benimde hoşuma giden bazı isimler var şöyleki: arda, selim, tolga yada baran diyebilirim :87: adı ne olursa olsun bahtı güzel olsun canım
kızlar dağçiçeğimle tualina da yakında katılırlar güzel haberleriyle, onlar da gayet iyi.
öpüyorum hepinizi güzeller, görüşmek üzere

oooo toprağım ğelmiş hoş ğelmiş ğözlerimiz yollarda kulaklarını çınlattım arada yoksun diye ğeçmiş olsun bu arada toprak salğınmı nedir bizim tosuncukta hasta bir kar yağmadıkki mikroplar kırılsını kuru soğuk allah sanada bebişede şifa versin söyle dağçiçeğine yeter özletmesin kendini kış ğünü ne ğezmesiymiş bu böyle aeo öpt hepinizi kızlarrr

aylincim sagol canım, hakkaten salgın var bu ara herkes hasta. Allah tüm hastalarımıza şifa versin:)size de geçmiş olsun toprağım:)
esrysl cim hoşgeldin sohbetlerimize katıl her zaman bekleriz canım:))

aylincim sagol canım, hakkaten salgın var bu ara herkes hasta. Allah tüm hastalarımıza şifa versin:)size de geçmiş olsun toprağım:)
esrysl cim hoşgeldin sohbetlerimize katıl her zaman bekleriz canım:))

tşkler cnm hoşbuldum. gelirim inş...

selaam AS66 hoşgeldin canım bu mevsimde herkes hasta soğuktan markete gitmeye korkar olduk.sanada geçmiş olsun.bu arada isim önerilerin için teşekkür ederim değenlendiricem tatlım dağçiçeğimide bekliyoruz 4 gözle güzel haberleriyle...

ben geldimmmmmmmm gripli gripli kayseride millet gripti bana da bulastı ıns ogluma bulasmaz dıkkat edın topraklarım kendınıze

hoşgeldin canım geçmiş olsun fazlalıkları bıraktınızmı kayseride:) ay bu memlekete kışın gitmek insanı mahvediyo hasta olmadan bizde daha hiç dönmedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…