hımmmm benım şincik bebek ya yaramazlıgını goremedık daha o yuzden abıye kuzu tabıryle bekara avrat oksaması kolaydırbuyuyupte yaramazlasırsa 2yastan sonra 2.bebek fıkrını yenıden dusunebılırım
bu arada dogum gunu kutlu olsun mınık beyzademızın op benım yerıme devrem
biz yarıııın nasıpse kayserıye gıdıyoruz oglusu sunnet ettırecem ınsallah.esimin aılesi orda ya o bakımdan oraya gıdıyoruz ne alake dersenız eger.buralarda olmayabılırım fırsat bulursam gırerım yıne bıze coooooooooook dua edın bacılarım sagsalım kazasız belasız gıdıp donelım.
hepiciginizi opuyorumsımdıden ozluyorum benı unutmayın byyyyyyyyyy
allah kazasız belasız ğidip ğelmeyi nasip etsin toprağım biz hep burdayız bekliyoruz hemen ğel tosuncuğuma yazık ya ne sünneti bu bez bağladığında acımazmı banada yaptır dediler korktum sağlık versin allah tosuncuma şifa versin kokla yerime o şimdi cennet kokuyordur:92:
ooo topraklar toplanmış aman da aman hepside yoğun maşşallah çerkezkızı tosuncuğumun ismi ğüzelmiş adıyla yaşasın bende kardeşi olsun istiyorum daha erken ama sezeryanlı halim bir ay hastanede yatmam aklıma ğeldikçe böyle oluyorum kızlar hoşgeldiniz sizde zaracı emin ol çoçuk doğduktan sonra on ğün daha düşünürsün helede karasızsan benim ğibi sanada kolay ğelsin ders çalış allah yardım etsin as66 dağçiçeği hadi takım tamamlansın nerdesinizzz
emosum catlaklar ıle ılgılı yazmıssın ben sukur catlamadım bol su ıctım bebek yagıyla sureklı yagladım vucudumu bı de sadece goguslerıme susam yagı surdum sut damarlarını acıyormus sezeryanla dogum yapmama ragmen sutum geldı dogum sancısıyla gıtmemden mı yoksa yagdan mı bılmıyorum
aylinim devrem bende sezeryanlıyım ama 2yasına gırınce oglum 2.dusunuyorum nasıpse.senın bıdık kac yasında
DÖKÜLÜN BAKİİM YOZGAT'LILAR NERDESİNİZ..
BAŞLIĞIDA EN AFİLLİSİNDEN AÇTIM...YİĞİDİN BOL OLDUĞU YER DİYE TABİR EDERLER YOZGAT'I. ÇAPANOĞULLARI ...
BEN MEMLEKETİMİN ADINI ŞANLI YOZGAT OLARAK DEĞİŞTİRDİM:)HEPİNİZİ BEKLİYORUM BURAYA...
selam sehirdaşlarr :))))
aminnn hemşom aminnnn ALLAH razı olsun o güzel gönlüne sağlıkşifacım inş sende gonlunden gecenlere kavusursun ders calısmak sıkıcı ya ben cok sıkılırdım
oğlumun bu cümartesi doğum ğünü iki yaşında ocak 15 toprak yaramaz oldugu için düşünmüyorum üstelik komşunun iki aylık bebeğini eline versem yiyecek ğibi bakıyo ağzına battaniye kapaktıyo valla nenene diye dört yaşında bir tane düşünüyorum inş yine kısmeeetkız istiyorum
canım hemşom kayseri ilçesindeyim ben bana da beklerim gelsen keşkehımmmm benım şincik bebek ya yaramazlıgını goremedık daha o yuzden abıye kuzu tabıryle bekara avrat oksaması kolaydırbuyuyupte yaramazlasırsa 2yastan sonra 2.bebek fıkrını yenıden dusunebılırım
bu arada dogum gunu kutlu olsun mınık beyzademızın op benım yerıme devrem
biz yarıııın nasıpse kayserıye gıdıyoruz oglusu sunnet ettırecem ınsallah.esimin aılesi orda ya o bakımdan oraya gıdıyoruz ne alake dersenız eger.buralarda olmayabılırım fırsat bulursam gırerım yıne bıze coooooooooook dua edın bacılarım sagsalım kazasız belasız gıdıp donelım.
hepiciginizi opuyorumsımdıden ozluyorum benı unutmayın byyyyyyyyyy
oğlunun doğum günü kutlu olsun hemşomyerime kocaman öp inşallah 2 yıl sonra hayırlı ve sağlıklı cicimi cici kızın olur
eveeet kızlaaar, ben geldiiiiimm:81:
şöyle bir geçmiş yazışmalara göz attım, ne güzel paylaşmışsınız sohbetler etmişsinizben de çok özledim sizi
malum kış ayları :26: (her nekadar antalya da karakış olmasada buranında kendine has bir soğuğu var) biraz kızım biraz da ben hastalandık, sonra iyileştik şükürbenim eşim bu aralar il dışında çalıştığı için de minnoşumla kızkıza takılıyoruz keyfimiz yerinde
sifaacım ders çalışıyomuşsun Allah zihin açıklığı versin canım, üstesinden gelirsin sıkıntı yapmabu arada oyunlarda iyiyiz ne dersin
cerkeskızıcım iyi yaptırmışsın canım, bebekken sünnet daha sağlıklı bence de Allah damatlığını da göstersin
Aylincim doğum gününüz kutlu olsun, afferin hemşoma benim iyiki doğurmuşsun:81:
sbarancım hoşgeldin aramıza
emoşum isim düşünüyomuşsun, önce sağlıklı bir doğum dilerim canımbenimde hoşuma giden bazı isimler var şöyleki: arda, selim, tolga yada baran diyebilirim :87: adı ne olursa olsun bahtı güzel olsun canım
kızlar dağçiçeğimle tualina da yakında katılırlar güzel haberleriyle, onlar da gayet iyi.
öpüyorum hepinizi güzeller, görüşmek üzere
aylincim sagol canım, hakkaten salgın var bu ara herkes hasta. Allah tüm hastalarımıza şifa versin:)size de geçmiş olsun toprağım:)
esrysl cim hoşgeldin sohbetlerimize katıl her zaman bekleriz canım:))
aaaaa yozgatttt :) slm hemşeriler. bende akdağmadeninden...