Yozgat///66

hımmmm benım şincik bebek ya yaramazlıgını goremedık daha o yuzden abıye kuzu tabıryle bekara avrat oksaması kolaydır :KK60:buyuyupte yaramazlasırsa 2yastan sonra 2.bebek fıkrını yenıden dusunebılırım:KK52:
bu arada dogum gunu kutlu olsun mınık beyzademızın op benım yerıme devrem
biz yarıııın nasıpse kayserıye gıdıyoruz oglusu sunnet ettırecem ınsallah.esimin aılesi orda ya o bakımdan oraya gıdıyoruz ne alake dersenız eger.buralarda olmayabılırım fırsat bulursam gırerım yıne bıze coooooooooook dua edın bacılarım sagsalım kazasız belasız gıdıp donelım.
hepiciginizi opuyorum :KK1:sımdıden ozluyorum benı unutmayın byyyyyyyyyy:KK43:

allah kazasız belasız ğidip ğelmeyi nasip etsin toprağım biz hep burdayız bekliyoruz hemen ğel tosuncuğuma yazık ya ne sünneti bu bez bağladığında acımazmı banada yaptır dediler korktum sağlık versin allah tosuncuma şifa versin kokla yerime o şimdi cennet kokuyordur:92:

allah kazasız belasız ğidip ğelmeyi nasip etsin toprağım biz hep burdayız bekliyoruz hemen ğel tosuncuğuma yazık ya ne sünneti bu bez bağladığında acımazmı banada yaptır dediler korktum sağlık versin allah tosuncuma şifa versin kokla yerime o şimdi cennet kokuyordur:92:

yok devrem acımıyomus bezde olması avantajmıs gelısım asamasında oldugu ıcın bebek normalde 1Haftada ıyılesıyosa bebeklerde 1gunde ıyılesme goruluyomus 0-1yas arası yaptırmak daHa ıyıymıs.aslına bakarsan ben dogdugunda Hastaneden taburcu olmadan yaptırmak ıstıyodum ama malesef kan nakli yogun bakım vs yuzunden yaptıramadım o yuzden sımdı yaptırcam nasıpse.
ama sen sımdı yaptırma cunku ya 0-1yas arası ya da 5-7yas arasında olmalıymıs cocugun saglıgı acısından

:KK3:ooo topraklar toplanmış aman da aman hepside yoğun maşşallah çerkezkızı tosuncuğumun ismi ğüzelmiş adıyla yaşasın bende kardeşi olsun istiyorum daha erken ama sezeryanlı halim bir ay hastanede yatmam aklıma ğeldikçe böyle oluyorum:KK37::KK36:kızlar hoşgeldiniz sizde zaracı emin ol çoçuk doğduktan sonra on ğün daha düşünürsün helede karasızsan benim ğibi sanada kolay ğelsin ders çalış allah yardım etsin as66 dağçiçeği hadi takım tamamlansın nerdesinizzz

aylin sende hoşgeldin aynen dediğin gibiyim kararsız esmer:KK43:kızım doğdu 1 hafta isimsiz kaldı kimlik çıkarmak gerektiği için bi isim koyuverdik iyki koymuşum ama rüveyda ismi yakıştı kibar kızıma..

emosum catlaklar ıle ılgılı yazmıssın ben sukur catlamadım bol su ıctım bebek yagıyla sureklı yagladım vucudumu bı de sadece goguslerıme susam yagı surdum sut damarlarını acıyormus sezeryanla dogum yapmama ragmen sutum geldı dogum sancısıyla gıtmemden mı yoksa yagdan mı bılmıyorum
aylinim devrem bende sezeryanlıyım ama 2yasına gırınce oglum 2.dusunuyorum nasıpse.senın bıdık kac yasında

canım ben birincide çok çatladım çokta yağlanmıştım güreşçiler gibi vıcık vıcık amaaa tabi 30 kilo alıpta çatlamamk mümkünmü...
bu arada sünneti erken yaptırdığınız iyi olmuş şimdi herkes 3 yaşına gelmeden kestiriyor inşallah kazasız belasız sağlıkla gider dönersiniz canım hayırlı yolculuklr

DÖKÜLÜN BAKİİM YOZGAT'LILAR NERDESİNİZ..
BAŞLIĞIDA EN AFİLLİSİNDEN AÇTIM...YİĞİDİN BOL OLDUĞU YER DİYE TABİR EDERLER YOZGAT'I. ÇAPANOĞULLARI ...
BEN MEMLEKETİMİN ADINI ŞANLI YOZGAT OLARAK DEĞİŞTİRDİM:)HEPİNİZİ BEKLİYORUM BURAYA...

selam sehirdaşlarr :))))

oğlumun bu cümartesi doğum ğünü iki yaşında ocak 15 toprak yaramaz oldugu için düşünmüyorum üstelik komşunun iki aylık bebeğini eline versem yiyecek ğibi bakıyo ağzına battaniye kapaktıyo valla nenene diye dört yaşında bir tane düşünüyorum inş yine kısmeeet :KK49:kız istiyorum
dogum-gunu-kart10lari.jpg
oğlunun doğum günü kutlu olsun hemşom :KK19: yerime kocaman öp :KK54: inşallah 2 yıl sonra hayırlı ve sağlıklı cicimi cici kızın olur :nazar: :KK70: :KK71:

hımmmm benım şincik bebek ya yaramazlıgını goremedık daha o yuzden abıye kuzu tabıryle bekara avrat oksaması kolaydır :KK60:buyuyupte yaramazlasırsa 2yastan sonra 2.bebek fıkrını yenıden dusunebılırım:KK52:
bu arada dogum gunu kutlu olsun mınık beyzademızın op benım yerıme devrem
biz yarıııın nasıpse kayserıye gıdıyoruz oglusu sunnet ettırecem ınsallah.esimin aılesi orda ya o bakımdan oraya gıdıyoruz ne alake dersenız eger.buralarda olmayabılırım fırsat bulursam gırerım yıne bıze coooooooooook dua edın bacılarım sagsalım kazasız belasız gıdıp donelım.
hepiciginizi opuyorum :KK1:sımdıden ozluyorum benı unutmayın byyyyyyyyyy:KK43:
canım hemşom kayseri ilçesindeyim ben bana da beklerim gelsen keşke :KK71: :KK70: inşallah kazasız-belasız yolculuk yaparsınız :nazar: :KK16:

dogum-gunu-kart10lari.jpg
oğlunun doğum günü kutlu olsun hemşom :KK19: yerime kocaman öp :KK54: inşallah 2 yıl sonra hayırlı ve sağlıklı cicimi cici kızın olur :nazar: :KK70: :KK71:

amin toprağım bizim yaramaz iki oldu allah acısını ğöstermesin herkesin çoçuğuna hayırlı ömür versin

eveeet kızlaaar, ben geldiiiiimm :KK42: :81: :KK3:
şöyle bir geçmiş yazışmalara göz attım, ne güzel paylaşmışsınız sohbetler etmişsiniz :KK9: ben de çok özledim sizi :KK16:
malum kış ayları :26: (her nekadar antalya da karakış olmasada buranında kendine has bir soğuğu var) biraz kızım biraz da ben hastalandık, sonra iyileştik şükür :KK76: benim eşim bu aralar il dışında çalıştığı için de minnoşumla kızkıza takılıyoruz :KK1: keyfimiz yerinde :21:
sifaacım ders çalışıyomuşsun Allah zihin açıklığı versin canım, üstesinden gelirsin sıkıntı yapma :KK34: bu arada oyunlarda iyiyiz ne dersin :KK64:
cerkeskızıcım iyi yaptırmışsın canım, bebekken sünnet daha sağlıklı bence de Allah damatlığını da göstersin :KK64:
Aylincim doğum gününüz kutlu olsun, afferin hemşoma benim iyiki doğurmuşsun :nazar: :81:
sbarancım hoşgeldin aramıza :KK71:
emoşum isim düşünüyomuşsun, önce sağlıklı bir doğum dilerim canım :emir_bebek: benimde hoşuma giden bazı isimler var şöyleki: arda, selim, tolga yada baran diyebilirim :87: adı ne olursa olsun bahtı güzel olsun canım :nazar:
kızlar dağçiçeğimle tualina da yakında katılırlar güzel haberleriyle, onlar da gayet iyi.
öpüyorum hepinizi güzeller, görüşmek üzere :KK3:

eveeet kızlaaar, ben geldiiiiimm :KK42: :81: :KK3:
şöyle bir geçmiş yazışmalara göz attım, ne güzel paylaşmışsınız sohbetler etmişsiniz :KK9: ben de çok özledim sizi :KK16:
malum kış ayları :26: (her nekadar antalya da karakış olmasada buranında kendine has bir soğuğu var) biraz kızım biraz da ben hastalandık, sonra iyileştik şükür :KK76: benim eşim bu aralar il dışında çalıştığı için de minnoşumla kızkıza takılıyoruz :KK1: keyfimiz yerinde :21:
sifaacım ders çalışıyomuşsun Allah zihin açıklığı versin canım, üstesinden gelirsin sıkıntı yapma :KK34: bu arada oyunlarda iyiyiz ne dersin :KK64:
cerkeskızıcım iyi yaptırmışsın canım, bebekken sünnet daha sağlıklı bence de Allah damatlığını da göstersin :KK64:
Aylincim doğum gününüz kutlu olsun, afferin hemşoma benim iyiki doğurmuşsun :nazar: :81:
sbarancım hoşgeldin aramıza :KK71:
emoşum isim düşünüyomuşsun, önce sağlıklı bir doğum dilerim canım :emir_bebek: benimde hoşuma giden bazı isimler var şöyleki: arda, selim, tolga yada baran diyebilirim :87: adı ne olursa olsun bahtı güzel olsun canım :nazar:
kızlar dağçiçeğimle tualina da yakında katılırlar güzel haberleriyle, onlar da gayet iyi.
öpüyorum hepinizi güzeller, görüşmek üzere :KK3:

oooo toprağım ğelmiş hoş ğelmiş ğözlerimiz yollarda kulaklarını çınlattım arada yoksun diye ğeçmiş olsun bu arada toprak salğınmı nedir bizim tosuncukta hasta bir kar yağmadıkki mikroplar kırılsını kuru soğuk allah sanada bebişede şifa versin söyle dağçiçeğine yeter özletmesin kendini kış ğünü ne ğezmesiymiş bu böyle :KK1:aeo öpt hepinizi kızlarrr:nazar::KK70:

aylincim sagol canım, hakkaten salgın var bu ara herkes hasta. Allah tüm hastalarımıza şifa versin:)size de geçmiş olsun toprağım:)
esrysl cim hoşgeldin sohbetlerimize katıl her zaman bekleriz canım:))

aylincim sagol canım, hakkaten salgın var bu ara herkes hasta. Allah tüm hastalarımıza şifa versin:)size de geçmiş olsun toprağım:)
esrysl cim hoşgeldin sohbetlerimize katıl her zaman bekleriz canım:))

tşkler cnm hoşbuldum. gelirim inş...

selaam AS66 hoşgeldin canım bu mevsimde herkes hasta soğuktan markete gitmeye korkar olduk.sanada geçmiş olsun.bu arada isim önerilerin için teşekkür ederim değenlendiricem tatlım dağçiçeğimide bekliyoruz 4 gözle güzel haberleriyle...

ben geldimmmmmmmm gripli gripli kayseride millet gripti bana da bulastı ıns ogluma bulasmaz dıkkat edın topraklarım kendınıze

hoşgeldin canım geçmiş olsun fazlalıkları bıraktınızmı kayseride:) ay bu memlekete kışın gitmek insanı mahvediyo hasta olmadan bizde daha hiç dönmedik.

X